Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Dünya Kupası Kick Boks Turnuvası’na katılan ve ikincilik ödülünü alan Kırşehir Belediyesi GSK sporcusu Sefa Köksal kutladı.  
16-20 Eylül 2021 tarihleri arasında Macaristan’ın Başkenti Budapeşte’ de yapılan Kick Boks Dünya Kupası’nda Milli Takımımız adına karşılaşmalara çıkan Kırşehir Belediyesi GSK sporcusu Sefa Köksal 63,5 Kg Low Kick’te çıktığı 5 karşılaşmada Rus, Bosna Hersek, Moldova ve Özbekistanlı rakiplerine karşı galip gelerek finalde mağlup olduğu Ukraynalı rakibinin ardından ikinci oldu.
Belediye Başkan Yardımcısı Osman Uçar, Kick Boks Antrenörü Osman Çevik ve Kırşehir Belediyesi GSK sporcusu Sefa Köksal, Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’nu makamında ziyaret etti.
Ziyarette kısa bir açıklama yapan Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kırşehirli gençlerin farklı spor alanlarında göstermiş olduğu başarılardan dolayı çok mutlu olduklarını ifade etti. 
Başkan Ekicioğlu, Kırşehir Belediyesi olarak Kırşehirli gençlerin sportif faaliyetlere yönelmesi için onlara her zaman destek olacaklarını kaydetti. 
Ekicioğlu, “16-20 Eylül 2021 tarihleri arasında Macaristan’ın Başkenti Budapeşte’ de yapılan Kick Boks Dünya Kupası’nda Milli Takımımız 2 Altın, 3 Gümüş, 4 Bronz Madalya toplamda 9 Madalya kazandı. Kırşehir Belediyesi GSK sporcusu kardeşimiz Sefa Köksal da 63,5 Kg Low Kick’te çıktığı karşılaşmalarda Dünya ikinciliği ödülünü alarak bizleri gururlandırdı. Karşılaşmalara katılan ve dereceye giren tüm sporcularımızı ve teknik heyeti kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.
Milli sporcular Melike Gençaslan (48 kilo-full contact) ve Mert Yasin Doğan (+94 kilo-kick light) birinci, Hasan Efe Durgut (81 kilo -full contact), Sefa Köksal (63.5 kilo-low kick) ve Dilara Köseoğlu (+70 kilo-kick light) ikinci olurken, Gökçenur Tarhan (+70 kilo-K1 style), Mert Yasin Doğan (+94 kilo-point fighting), Esmanur Yılmaz Akdoğan (50 kilo-kick light) ile Vedat Ağyürek (69 kilo-kick light) üçüncü sırada yer aldı. (HABER: SALİH GÜNER)