Yarın ligin son maçında deplasmanda Kırklarelispor ile karşılaşacak olan Kırşehir Belediyespor, 2’nci yarıdaki 18’inci maçına çıkıyor. Yeşil-beyazlı ekibimiz oynadığı 18 maçta 6 galibiyet, 6 beraberlik ve 4’te yenilgi aldı.

Ligin 2’nci yarısına 3-1’lik Pazarspor galibiyeti ile başlayan Kırşehir Belediyespor daha sonra son dakika golüyle Amedspor ile 1-1 berabere kaldı.

Amedspor deplasmanında üstün bir oyun sergileyip beraberliği son dakika kurtardıktan sonra evinde bu kez ligin iddialı ekiplerinden Bucaspor’u konuk etti ve Pazarspor’a uygulanan tarifeyle yine 3-1 kazandı. Üst üste gelen puanların ardından bu sezon ki deplasman şansızlığını 2-1’lik skorla 1922 Konyaspor karşısında kıran yeşil-beyazlı temsilcimize ne olduysa bu maçın ardından oldu.

1922 Konyaspor galibiyetinin ardından 8 maçlık galibiyet hasreti bekliyor olacaktı. Bu 8 maçlık galibiyet hasretini sırasıyla Erzincaspor’la 1-1, Tarsus İdmanyurdu’na 2-1, Ispartaspor’la 2-2, Akhisarspor’a 1-0, Pendikspor’a 1-0, Uşakspor’la, Zonguldakspor’la 0-0, Nazilli Belediyespor’la 1-1 berabere kalarak yaşadı.

Nazilli Belediyespor beraberliğinin ardından önce Ankara Demirspor’u 3-2, ardından Eskişehirspor’u 2-0’lık skorla mağlup etti. Üst üste gelen 2 galibiyetin ardından Karacabey Belediyespor’a 5-2 yenilen yeşil-beyazlı temsilcimiz, son olarak Şanlıurfaspor’u 2-0 geriden gelerek 3-2 mağlup etti.

KIRŞEHİR BELEDİYESPOR İLK YARI NE YAPTI?

2021-2022 Futbol sezonuna deplasmanda 3-0’lık Pazarspor ardından evinde 1-0’lık Amedspor galibiyeti ile başlayan Kırşehir Belediyespor, 4’üncü haftada sahasında Zonguldakspor’a 2-0 yenilerek ilk yenilgisini almıştı. Bu yenilginin moral bozukluğu ile deplasmanda Bucaspor’la karşılaşan yeşil-beyazlı ekibimiz mücadeleyi oyuna sonradan giren Can Vural’ın golüyle 1-0 kazanarak ikinci deplasman galibiyetini almıştı.

Ligin 6’ncı haftasında sahasında konuk ettiği 1922 Konyaspor karşısında 1-0 öne geçen Kırşehir Belediyespor, savunmada yapılan hatayı pahalı ödedi ve maçı 2-1 kaybederek evinde üst üste 2’nci yenilgisini alıp taraftarlarını üzmüştü.

1922 Konyaspor yenilgisinin moral bozukluğu ile deplasmanda Erzincanspor karşısına çıkan Kırşehir Belediyespor yenik duruma düştüğü maçı 1-1’lik skorla beraberlikle tamamladı.

Sahasında ligin güçlü ekiplerinden Tarsus İdmanyurdu karşısında maçı 2-1 kazanan Kırşehir Belediyespor evinde 2 maçlık özlemini sona erdirerek galip gelmesini bilmişti. Tarsus galibiyetinin morali ile deplasmanda Ispartaspor’a konuk olan yeşil-beyazlı ekibimiz mücadeleden golsüz beraberlikle ayrılarak evine 1 puanla dönmüştü.

Üst üste gelen puanların vermiş olduğu moralle sahasında ligin sonlarında yer alan Akhisarspor’a hiç ummadığı bir skorla 1-0 kaybeden yeşil-beyazlıları, deplasmanda Pendikspor’a 2-1’lik skorla mağlup olduktan sonra bir puan kaybı da evinde yaşadı. Kırşehir temsilcisi Uşakspor ile 1-1 berabere kalarak 15 puanla 13’üncü sırada yer aldıktan sonra deplasmanda Nazilli Belediyespor’a 2-1’lik skorla mağlup oldu.

Nazilli maçının ardından Hakkı Hocaoğlu ile yollarını ayıran yeşil-beyazlı ekip, Sinan hocanın yönetiminde çıktığı maçta evinde Ankara Demirspor’la 1-1 berabere kaldı. Başkent temsilcisine evinde kaybettiği 2 puanın ardından deplasmanda Eskişehirspor’la da 1-1 berabere kalan yeşil-beyazlı temsilcimiz, bu maçın ardından galibiyet özlemini 7 maça çıkardı.

7 maçlık galibiyet özlemini hafta 2-0’lık skorla Karacabey Belediyespor maçında sonlandıran Kırşehir Belediyespor, puanını 2-0’ye çıkardı.

Haftalar sonra kazanan yeşil-beyazlı temsilcimiz, geçtiğimiz hafta deplasmanda Şanlıurfaspor ile 1-1 berabere kaldı. Şanlıurfaspor beraberliği sonrasında ilk yarının son maçında evinde Kırklarelispor ile golsüz berabere kaldı. (HABER: SALİH GÜNER)