KIRŞEHİR BELEDİYESPOR, GALİBİYETLE MORAL BULDU

Sinan Özdoğan: Ankara Demirspor galibiyetinde en önemli kazanımımız gençlerimiz oldu”

8 haftalık galibiyet özlemine Başkan deplasmanında Ankara Demirspor’u 3-2 yenerek dindiren  ve küme düşme hattından uzaklaşan Kırşehir Belediyespor, Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde küme düşmesi kesinleşen Eskişehirspor’la oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

TFF 2’nci Lig Beyaz Grupta 40 puanla 12’nci sırada bulunan Kırşehir Belediyespor, 35’inci haftada kendi sahasında karşılaşacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarını  Güneykent tesisinde yaptığı çalışmayla Pazar günü seyircisi önünde karşılaşacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Ligde son haftalarda aldığı başarısız sonuçlarla alt sıralara kadar gerileyen Kırşehir Belediyespor, geçtiğimiz Pazar günü deplasmanda Ankara Demirspor’u 3-2’lik skorla mağlup ederek büyük bir moral buldu ve galibiyet özlemine son verdi.

Hafta sonu deplasmanda karşılaştığı ve 3-2 yendiği Ankara Demirspor maçının moraliyle ligden düşen Eskişehirspor maçının hazırlıklarına devam eden yeşil-beyazlı temsilcimizde dün yapılan antrenman tam kadro yapıldı.

Haftayı Ankara Demirspor galibiyetiyle kapatan Kırşehir Belediyespor, gözünü Pazar günü sahasında oynayacağı Eskişehirspor maçına çevirdi. Yeşil-beyazlılar, Eskişehirspor maçı hazırlıkları çerçevesinde dün taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı.

Teknik Direktör Hakan Karaca’nın ayrılmasının ardından Kırşehir Belediyespor’un başına geçen kaleci Antrenörü Sinan Özdoğan, Ankara Demirspor’u deplasmanda 3-2 yenerek haftalar sonra 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını söyledi. 

Sinan Özdoğan, futbolcularını Ankara Demirspor maçındaki göstermiş oldukları mücadeleden dolayı kutladı.

Kırşehir Belediyespor,  Eskişehirspor ile sahasında oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına tam gaz devam ediyor. Özdoğan ve öğrencileri, dün den itibaren zorlu karşılaşmanın hazırlıklarına devam etti. Takım Eskişehirspor maçıyla yatıp, Eskişehirspor maçıyla kalkacak.

Oyuncularına Eskişehirspor maçını ezberlettiren tecrübeli teknik adam, son oynanan maçta Ankara Demirspor karşılaşmasındaki mücadelenin bu maçta da tekrarlanmasını istiyor.

Sinan hoca, zor bir maçının kendilerini beklediğini ama kazanmak için gerekli kaliteye sahip olduklarına vurgu yapıyor, rakibin artı ve eksilerini oyuncularına bir bir anlatıyor.

Yeşil-beyazlı ekibin tecrübeli teknik adamı Sinan Özdoğan 3-2’lik galibiyetle biten karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından yaptığı açıklamada çok ciddiye aldıkları Ankara Demirspor’u iyi bir oyunla yenerek özgüvenlerinin geldiğini belirtti.

Ankara Demirspor maçı öncesi 6 futbolcunun kadro dışı bırakılması, 2 futbolcularının de kart cezalı olması nedeniyle zorlu Ankara Demirspor maçına eksik kadro ile çıktıklarını belirten Sinan Özdoğan, “Başkent’te kazandığımız için elbette mutluyuz. Çok iyi futbol oynadık ve sonuç olarak kazanmayı bildik. Ama futbol sonuç oyunudur ve bizlerde istediğimiz sonucu aldık. Oyuncu arkadaşlarım iyi mücadele etti. Takibi iyi oynadığımız 8 karşılaşmadan maalesef galibiyet yüzü görememiştik. Bizler bu kaybedilen puanları en kısa zamanda telafi edeceğiz ve üst sıralara tırmanışımızı sürdüreceğiz. Ankara Demirspor maçına gelecek olursak. Rakibimizin Play-Off hattı içinde yer alması bizleri hiçbir zaman rehavete kaptırmadı. Bizler ciddiyeti maçın başından sonuna kadar hiçbir zaman elden bırakmadık. 1-0 geriye düşmemiz rağmen kazanmasını bildik. Rakibimizin ligdeki konumu bizleri hiçbir zaman ilgilendirmiyordu. Maçın zor geçeceğini biliyorduk. Gerçekten karşımızda çok koşa bir takım vardı. Böyle kritik maçlarda güçlü takımlara karşı gelen galibiyet bizleri çok mutlu etti. Bu galibiyet bizlere gerçekten ilaç gibi oldu. Çünkü 8 maçlık bir galibiyet hasretimiz vardı. Zaten maça başlarken kolay bir maç olmayacağını biliyorduk. Ankara Demirspor ligde inişli-çıkışlı bir grafik sergiliyor. Onlar bu karşılaşmayı da bizim gibi çıkış maçı olarak görüyordu. Ankara Demirspor takımı play-off hedefleyen bir takım. O yüzden bu maça çok büyük önem veriyorlardı. Nitekim de öyle oldu. Sonuçta iyi futbol sergilediğimiz maçı 3-2 kazanmayı bildik. Bizim takım, gurur duyulacak bir takım. Bu galibiyetin anlamı ise gençlerimizi kazanmamız oldu. Kadroda fazla forma şansı bulamayan genç oyuncularımız bu maçta süre aldılar. Genç oyuncularımızın da bu maçta öz güveni yerine geldi.. Çok güçlü bir takıma karşı çok iyi bir futbol sergiledik. Aldığımız bu galibiyeti haftalardır üzdüğümüz taraftarlarımıza armağan olsun. İnşallah hafta sonunda evimizde ağırlayacağımız Eskişehirspor’u yenerek çıkışımızı sürdürmek istiyoruz” diye konuştu. (HABER: SALİH GÜNER)