Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig Kırmızı Grup 10’uncu hafta maçları yarın 1 karşılaşma dışında oynanacak. Ligin 9’uncu haftasını Pazarspor takımının Koronavirüse yakalanmasının ardından maç yapmadan geçiren Kırşehir Belediyespor, son 2 maçtaki galibiyeti ve kupadaki tur atlamanın vermiş olduğu moralle yarın sahasında Sakaryaspor’u konuk edecek. 
Son iki maçını kazanarak zirve yarışında iddialı bir konuma gelen, Ziraat Türkiye Kupası’nda 4. Turda Süper Lig ekibi Gençlerbirliğispor’un rakibi olan Kırşehir Belediyespor, en uzun deplasmana gidip, maç yapamadan dönmesinin ardından Sakaryaspor maçına kilitlendi. 
    Çarşamba günü kendi sahasında grubunun son sıralarında yer alan Bodrumspor karşısında kötü bir futbol ortaya koyan ve sahadan 6-2 gibi farklı bir skorla mağlup olan Sakaryaspor’la saat 13.00’te Ahi Stadı’nda karşılaşacak Kırşehir Belediyespor’da hedef haftayı üç puanla kapatarak zirveden kopmamak.
    Yeşil-beyazlılar Sakaryaspor maçının hazırlıklarını Güneykent tesislerinde Teknik Direktör Gürses Kılıç yönetiminde sürdürürken, Kırşehir Belediyespor Basın Sözcüsü Battal Çelik, haftayı evinde Bodrumspor’a farklı mağlup olan Sakaryaspor’u hiç kimsenin küçümsememesi gerektiğini, zor ve güçlü bir rakip olduğuna dikkati çekti. 
Ligde Kırklarelispor ve Vanspor’u yenerek zirve tırmanışına devam eden yeşil-beyazlı ekibimiz son oynadığı maçta sahasında Bodrumspor’a 6-2 gibi farklı bir skorla yenilen Sakaryaspor karşısında da galibiyet serisine devam etmek istiyor. 
8 MAÇTA 4 GALİBİYET ALDIK
Yarın kendi sahamızda Sakaryaspor ile karşılaşacak olan Kırşehir Belediyespor 2020-2021 Futbol sezonuna 1-0’lık Turgutluspor yenilgisi ile başlayarak taraftarlarını üzmüştü.
Yeşil-beyazlı temsilcimiz, 2020-2021 Futbol Sezonuna Turgutlu deplasmanıyla başlarken, rakibine 90+4’üncü dakikada yediği olüyle 1-0 yenilerek sezona puansız başladı. Bu yenilgi sonrası Ligin 2’nci haftasında sahasında konuk ettiği Etimesgut Belediyespor’la 0-0 berabere kalan yeşil-beyazlı temsilcimiz, 3’üncü haftada da deplasmanda Kastamonuspor’u ve 4’üncü haftada evinde 1922 Konyaspor’u 1-0’lık skorlarla yenmeyi başadı.
Üst üste gelen 1-0’lık skorlarla galibiyetlerin ardından 5’inci haftada da deplasmanda Eyüpspor karşısında 2-1’lik skorla mağlup olan Kırşehir Belediyespor, 6’ncı haftada da sahasında 2-0 geriye düştüğü maçta Tarsus İdmanyurdu ile 2-2 berabere kaldı. Yeşil-beyazlı temsilcimiz son maçta ise deplasmanda Kırklarelispor’u Ahmet Karadayı’nın tek golüyle 1-0’lık skorla mağlup etmeyi başardı. Kırklarelispor maçının ardından 3 maçlık galibiyet özlemine son veren yeşil-beyazlı ekibimiz son olarak Vanspor’u yenerek ligdeki 4’üncü galibiyetini alıp puanını 14 yaparak 4’üncü sıraya yükseldi.
Yeşil-beyazlı temsilcimiz bu 8 karşılaşmada attığı 7 gole karşılık kalesinde ise 5 gol gördü.
Kırşehir Belediyespor 1 maç eksiği ile puan cetvelinde 14 puanla 7’nci sırada yer alıyor.
KIRŞEHİR MAÇININ HAKEMİ DEĞİŞTİ 
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2'nci Lig Kırmızı Grup 10'uncu hafta maçında Kırşehir Belediyespor ile Sakaryaspor arasında oynana-cak olan karşılaşmanın hakem triyosu belli oldu.
Merkez Hakem Kurulu'ndan (MHK) yapılan açıklamaya göre 14 Kasım Cumartesi günü saat 13.00'te oynanacak olan Kırşehir Belediyespor-Sakaryaspor maçını daha önce Trabzon bölgesinden Furkan Aksu-oğlu yöneteceği açıklanmıştı, Ancak Aksuoğlu’nun koronavirüs olması nedeniyle TFF bu maçı Ordu bölgesi hakemlerinden Adem Cinek’in yönetmesini kararlaştırdı. 
Cinek yardımcılıklarını ise yine Trabzon bölgesinden Yiğit Çam ve Ertan Demirci yapacak. Rize bölgesi hakemlerinden Muhammed Ali Meteoğlu ise Kırşehir-Sakarya maçına 4'üncü hakem olarak atandı. Maçın gözlemciliğini ise Hasan Ertuğan yapacak. 
Kırşehir Belediyespor-Sakaryaspor maçı dışında 10’uncu haftada Cumartesi günü 8 karşılaşma daha oynanacak. Kırşehir Belediyespor ile Koronavirüsten dolayı maç yapmayan Rize temsilcisi Pazarspor Ligin 10’uncu haftasında deplasmanda karşılaşacağı Mamakspor maçı da ileri bir tarihe ertelendi.
Ligin 10’uncu haftasına Elazığ, Bayburt, Antalya, Karabük, Kırşehir, Manisa, Muğla, İstanbul, Sivas illeri ev sahipliği yapacak. 
İşte Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 10’uncu haftada oynanacak maçlar ve karşılaşmaları yönetecek hakemler şu şekilde:
14 Kasım Cumartesi 13.00: Elazığspor-Kırklarelispor (Elazığ Doğukent Stadyumu- 
Erhan Kutlu, Mehmet Mithat Levent, Mehmet Şengül, Mikail Cihangir), Bayburt Özel İdarespor-Tarsus İdmanyurdu (Bayburt Genç Osman Stadyumu- Ömer Tolga Güldibi, Murat Taşçıkar, Kağan Yıldızlar, Göksu Furkan Güngör), Pendikspor-Vanspor (Pendik İlçe Stadyumu- Oğuzhan Aksu, Adem Şahan, Selçuk Kaplan, Volkan Okur), Bodrumspor-Karacabey Belediyespor (Bodrum İlçe Stadyumu-Mehmet Türkmen, Vedat Demir, Göker Erel, Fevzi Erdem Akbaş), Serik Belediyespor-Eyüpspor (Serik İsmail Oğan Stadyumu-Şevket Teker, Tolga Özcan, Gökhan Özkan, Feridun Daldaş), Sivas Belediyespor-Etimesgut Belediyespor (Sivas Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi-Oğuzhan Uğurlu, Emrah Akkaya, Mücahid Adem Çelebi, Serhad Ürkmez), Turgutluspor-Kastamonuspor (Turgutlu 7 Eylül Stadyumu-Ahmet Balkan, Onur Tanrıverdi, Oğuzhan Yazır, Süleyman Bahadır), Kardemir Karabükspor-1922 Konyaspor (Dr.Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu-Reşat Onur Coşkunses, Uğur Erdoğan, Mustafa Burak Dilitatlı, Veli Karakaya)
Kırşehir Belediyespor, yarın saat 13.00’te Ahi Stadı’nda Sakaryaspor ile karşı karşıya gelirken grubumuzdaki maçların programı şöyle:
Elazığspor-Kırklarelispor, Bayburt Ö.İ.Spor-Tarsus İdmanyurdu, Pendikspor-Vanspor,
Bodrumspor-Karacabey BLD.Spor, Serik Belediyespor-Eyüpspor, Sivas Bld..Spor-Etimesgut Bld.Spor, Turgutluspor-Kastamonuspor, K.Karabükspor-1922 Konyaspor, Mamakspor-Pazarspor (ERT) (HABER: SALİH GÜNER)