Yeşil-beyazlı ekibimiz Pazar günü Bursa ekibi Karacabey Belediyespor’u yenerek play-off umutlarını lig sonuna kadar sürdürmek istiyor 

KIRŞEHİR BELEDİYESPOR GALİBİYET İÇİN GİTTİ!..

Son iki haftada aldığı 6 puanla TFF 2’nci Lig Beyaz Grupta play-off umutlarını yeşerten Kırşehir Belediyespor, Pazar günü Bursa deplasmanında ikinci yarının flaş ekiplerinden Karacabey Belediyespor’la zorlu bir maça çıkacak. Yeşil-beyazlı ekibimizde hedef Karacabey’i yenerek play-off umutlarını ligin sonunu kadar sürdürmek.

Bu zorlu maç Karacabey M. Fehmi Gerçeker Stadı’nda oynanacak ve saat 15.00’te başlayacak. Maçı Diyarbakır bölgesinden Lütfullah Aslan yönetecek.

İkinci yarıda çıkışa geçen Karacabey Belediyespor, içeride ve dışarıda aldığı seri galibiyetlerle hem küme düşme hattından uzaklaştı, hem de play-off hedefi içinde yer alırken, onlar da hedef ilk yarıda Kırşehir’de 2-0 yenildikleri maçın rövanşını almak

         Kırşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Bulut, son iki haftada aldıkları galibiyetlerin takıma büyük moral getirdiğini belirterek, “Öyle basit hatalar yaparak, öyle şanssız  ve istemeyen sonuçlar aldık ki play-off’tan uzaklaştığımız için üzgünüz. Bu takımın yeri kesinlikle ilk beşti, play-off’tu. Ama olmadı. Biz her şeye rağmen play-off şansımızı sürdürmek istiyoruz. Artık kalan maçlarımızı tam bir final havası içinde oynayıp kazanıp, ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz” dedi.

Kırşehir Belediyespor’u son üç maça hazırlayıp çıkaran Antrenör Sinan Özdoğan ise “Aldığımız son iki galibiyet futbolcularımıza güven ve moral getirdi. Üç maçta 1 beraberlik ve 2 galibiyet aldık. Pazar günkü rakibimiz Karacabeyspor da ikinci yarının flaş takımı. Aldıkları başarılı sonuçlarla puan cetvelindeki konumları ortada. Biz sahaya çıkıp en iyi oyunu oynayıp, en güzel mücadeleyi verip sahadan en iyi sonuçla ayrılmak istiyoruz. Bu maçın önemi ortada. Umarım centilmenlik kazanır. Biz bu maçta da gençlerimize daha çok yer vereceğiz” diye konuştu.

Kırşehir Belediyespor’un Karacabey Belediyespor maç öncesi 15 deplasman maçına çıktı. Bu 15 maçın sadece 4’üncü kazanan yeşil-beyazlılar, 7 kez berabere kalırken, 4 kez de sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

Kırşehir Belediyespor deplasmanda Pazarspor’u 3-0, Bucaspor’u 1-0, 1922 Konyaspor’u 2-1, Ankara Demirspor’u 3-2 yenerek evine galibiyetle gitti.

Bu 4 karşılaşmadan galibiyetle ayrılan Kırşehir temsilcisi, Erzincanspor, Eskişehirspor, Şanlıurfaspor, Amedspor’la 1-1, Ispartaspor, Uşakspor ve Zonguldakspor’la ise golsüz berabere kaldı.

Deplasmanda alınan bu puanların ardından Pendikspor, Nazilli Belediyespor’a 2-1, Tarsus İdmanyurdu ve Akhisarspor’a 1-0’lık skorla mağlup oldu ve evine puansız gitti.

Bu sezon dış sahada 15 maça çıkan Kırşehir Belediyespor, oynadığı bu 15 maçta rakip filelere 15 gol atarken, kalesinde ise 13 gol gördü.

Karacabey maçı öncesi Kırşehir Belediyespor, 2’nci yarıdaki 15’inci maçına çıkıyor. Yeşil-beyazlı ekibimiz oynadığı 14 maçta 5 galibiyet, 6 beraberlik ve 3’te yenilgi aldı.

Kırşehir Belediyespor’u rakibi Karacabey Belediyespor ise Kırşehir maçı öncesi bu sezon evinde 15 maça çıktı. Bursa ekibi bu 15 maçın 8’ini kazanırken, 2 kez berabere kalıp 5 maçı da kaybetti.

Evinde Amedspor’u 2-1, 1922 Konyaspor’u 4-1, Akhisarspor’u, Şanlıurfaspor’u 3-1, Uşakspor’u, Bucaspor’u 1-0, Pazarspor’u 5-1 ve Erzincanspor’u 3-0’lık skorla kazanıp rakiplerini eli boş gönderdi. Bu 8 maçı kazanırken, Kırklarelispor’la 1-1, Ispartaspor’la ise golsüz berabere kaldı.

Bursa temsilcisi, Eskişehirspor, Zonguldakspor, Akhisarspor, Tarsus İdmanyur’na 2-1, Nazilli Belediyespor’a ise 2-0’lık skorla boyun eğdi. Bu sezon evinde 15 maça çıkan Karacabey Belediyespor, bu 15 maçta rakip filelere 27 gol atarken, kalesinde ise 15 gol gördü. (HABER: SALİH GÜNER)