2. Lig, Kırmızı Grup ekiplerinden Kırşehir Belediyespor’un 24 Ekim Cumartesi günü yaptığı altyapı seçmelerinin ardından Futbol Okulu açmayı kararlaştırdı. 
Kırşehir Belediyespor Altyapı Koordinatörü Abdurrahman Cem, Kırşehir’de futbola ilgi duyan 10-12 yaş arasındaki çocukları Kırşehir Belediyespor’a kazandırmak amacıyla Futbol Okulu açtıklarını açıkladı.
Kayıtların başladığını belirten Cem, Futbol Okulu’na katılacakların eğitimlerinin Güneykent Tesisleri’ndeki Halı Saha’da yapılacağını belirterek katılacak çocukların servisle getirilip, götürüleceğini ifade etti. 
Abdurrahman Cem, Futbol Okulu ile ilgili bilgi almak isteyenlerin 0505 215 55 79, 0544 796 76 76, 0507 375 90 35, 0505 297 30 28, 0542 557 66 28 nolu telefonlardan daha geniş bilgiler alabileceklerini söyledi. 
Yıllarını Kırşehir’de futbola ve Kırşehirspor’a veren, yüzlerce başarılı sporcu çıkaran, başarılı ve disiplinli çalışmaları ile herkesin sevgisini, saygısını ve güvenini kazanan Abdurrahman Cem, " 11-19 yaş gruplarındaki çocuk ve gençlerimiz için açtığımız alt yapı seçmelerine yoğun ilgi gösterildi. Kırşehir dışında, Ankara’da, Samsun’da, Kayseri’de ve pek çok komşu il ve ilçedeki gençlerimiz de seçmelere geldi ve birkaç tanesini çok beğendik. İnanın bunlardan 2-3 tanesi direkt A takımında forma giyebilecek yetenekteler. Zaten bizim amacımız da Kırşehirsporumuza futbolcu kazandırmak. Bu nedenle Takımımızın maddi olarak yükünü azaltmak ve Kırşehirspor'u özellikle Kırşehirli çocukların forma giydiği bir takım haline getirmek için altyapıya büyük önem vermek zorundayız.  Altyapısız bir takımın geleceği garanti değildir. Yetiştirdiğimiz futbolcular ilk olarak Kırşehir Belediyespor'da daha sonra da daha üst liglerde forma giymeleri tek arzumuz olmalıdır. Hedefimiz, altyapıyı sağlam bir zemine oturtmak. Bu çalışmalarımızla Kırşehir Belediyespor'u yetiştirdiği futbolcuları başka kulüplere satan ve maddi konularda kulübe kaynak oluşturan bir kurum haline getirmek için böyle bir yolu çıktık. Her yıl profesyonel takımımızın kadrosuna en az 2-3 Kırşehirli futbolcuyu göndermek için her türlü gayret ve çabayı göstereceğiz. Bu nedenle Kırşehir’de futbolu seven, çocuk ve gençlerimizi açacağımız futbol okuluna davet ediyoruz” dedi. (HABER: SALİH GÜNER)