Kırşehir Belediyespor farklı kazandı: 7-3

STADYUM: 2 Nolu Sentetik (Kırşehir)
HAKEMLER: Orhan Nuransoy, Mustafa Ay, Mustafa Sarısakal
KIRŞEHİR BELEDİYESPOR: Göktüğ Sağır, Mustafa, Haydar, İsmail, Cebrail Köse, Mehmet, Arda Kurt, Yasin Güneş, Erdinç Kaya, Ayberk, Yekta, Kaan Sarı, Diyar, Fatih, Sefa, Eymen
ANTRENÖR: Halit Kılıç
GENÇLİKSPOR: Berkay, Mehmet, Recep, Hasan, Abdulkadir, Mustafa, Soner, Mehmet Akif, Ali Efe, Celil, Samet, Kerem, Arda, Kamil, Ülger, Enes, Buğra, Ahmet
ANTRENÖR: Murat Uyumsal
GOLLER: Dk.7,70 Yasin Güneş, Dk.16 Yekta, Dk.19 Mehmet, Dk.22 İsmail, Dk.67 Mustafa (Kırşehir Belediyespor)
(HABER: SALİH GÜNER)

U14 Gençler Ligi’nin 1’inci haftasının 2’nci maçında Kırşehir Belediyespor ile Gençlikspor karşı karşıya geldi. Oldukça çekişmeli ve gol düellosuna sahne olan maçı Kırşehir Belediyespor 7-3 kazanarak sezona galibiyetle başladı.
Pazar günü 2 No’lu Sentetik Futbol sahasında oynanan ve Orhan Nuransoy, Mustafa Ay, Mustafa Sarısakal hakem triyosunun yönettiği maçın ilk yarısını Kırşehir Belediyespor Yasin, Mehmet, Yekta ve İsmail’in golleriyle 4-1 önde tamamladı. Gençlikspor’un ilk yarıdaki golünü Samet kaydetti.
Mücadelenin 2’nci yarısına etkili başlayan Gençlikspor Samet veRecep’in art arda attığı gollerle skoru 4-3 yaptı.
Üst üste kalesinde gördüğü golün şokunu üzerinden çabuk atan Kırşehir Belediyespor Arda ile skoru 5-3, Mustafa ile 6-3, Yasin’in golüyle skoru 7-3 yaptı. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Kırşehir Belediyespor ikinci yarısını zorlandığı maçta Gençlikspor’u 7-3 mağlup etmeyi başardı.

40 Şehirgücü farklı başladı: 8-1

STADYUM: 2 Nolu Sentetik Saha (Kırşehir)
HAKEMLER: Yusuf Mete Yücel, Osman Köksaldı, Fatih Demir
40 ŞEHİRGÜCÜSPOR: Ömer Ayddınoğlu, Çınar Kılıç, Kadirhan Bektaş, Salih Utku Yılmaz, Ali Akbayır, Necati Arda Akkan, Kayra Aslan, Batuhan Keskin, Osman Doruk Yiğit, Mehmet Alper Yıldız, Ömer Çelik, Osman Ulukan, Osman Arda Silsüpür, Aşır Deniz, Barbaros Yavuzer, Atilla Ertem, Kerem Turcan, Burak Öney
ANTRENÖR: Sercan Uğurlu-Ömer Demiryol
YABANLISPOR: Hacı Furkan Doğan, Berat Göktaş, Kadir, Ömer, Süleyman, Emir Ali, Mert Adem, Utku Efe, Mustafa Erbaş, Murat, Arda 
ANTRENÖR: Hüseyin Doğan
GOLLER: Ali (2), Mehmet (2), Ömer (3), Osman (40 Şehirgücüspor), Süleyman (Yabanlıspor) 
(HABER: SALİH GÜNER)

6 Takımı çift devreli lig usulüne göre mücadele edileceği U14 Gençler Ligi’nde 2022 Futbol heyecanı Cumartesi günü 40 Şehirgücüspor ile Yabanlıspor arasında oynanan maçla başladı. 40 Şehirgücüspor, rakibini 8-1 mağlup ederek sezona galibiyetle başladı.
Cumartesi günü 2 No’lu Sentetik sahasında oynanan ve Yusuf Mete Yücel, Osman Köksaldı, Fatih Demir hakem triyosunun birlikte yönettiği maça etkili başlayan 40 Şehirgücüspor mücadelenin ilk yarısını Ali (2), Mehmet (2) Ömer (2) golleriyle 6-0 önde tamamladı. 
Yabanlıspor ikinci yarıda Süleyman ile skoru 6-1 yaparken, 40 Şehirgücüspor Ömer ve Osman ile birer gol daha buldu ve skoru 8-1 yaptı. Kalan dakikalarda başka gol olmadı 40 Şehirgücüspor mücadeleyi 8-1 kazandı ve U16 Gençler Ligi’ne farklı bir galibiyetle başladı.

Minik Kramponlar 2-0’dan döndü: 2-2

STADYUM: 2 Nolu Sentetik (Kırşehir)
HAKEMLER: Rıfat Yusuf Bahadır, Murat Yağlı, Mustafa Ay
MUCURGÜCÜ: Ramazan Yiğit, Yusuf, Muhammed Efe, Ali Ünsal, Emirhan, Kadir, Hüseyin, Mert, Metehan, Mehmet, Hasan Eren, Sefa, Abdullah, Şahin
ANTRENÖR: Serkan Kartal
MİNİK KRAMPONLAR SK.: Ahmet Ceylan, Arda Polat, Mustafa, Kerem, Ali Efe, Salih Akyüz, Ahmet, Mehmet, Efe Yıldırım, Aydın Erol, Sabri Can, Sefa, Ahmet, Ömer, Metehan, Rafet, Muhammed Ali
ANTRENÖR: Mustafa Koçak
GOLLER: Dk.1 Metehan, Dk.16 Mahmut Can (Mucurgücü), Dk.44 Ahmetcan, Dk.55 Salih Akyüz (Minik Kramponlar)
(HABER: SALİH GÜNER)

U14 Gençler Ligi’nin 1’inci haftasının son karşılaşmasında Mucurgücüspor ile Minik Kramponlar Spor Kulübü karşı karşıya geldi. Mücadele 2-2’lik eşitlikle sona erdi.
Pazar günü 2 No’lu Sentetik sahasında oynanan ve Rıfat Yusuf Bahadır, Murat Yağlı, Mustafa Ay’ın yönettiği maça etkili başlayan Mucurgücü henüz karşılaşmanın 1’inci dakikasında Metehan’ın golüyle 1-0 öne geçti. 
Erken gelen golle birlikte ataklarını sıklaştıran Muurgücü 16’ncı dakikada Mahmut Can ile skoru 2-0 yaptı. İlk devre Mucurgücü’nün 2-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.
Mücadelenin 2’nci yarısında Minik Kramponlar daha etkili ve istekli bir görüntü çizdi. Minik Kramponlar önce 44’üncü dakikada Ahmetcan ile skoru 2-1, ardından Salih Akyüz ile skoru 2-2 yaptı. Mücadelenin kalan dakikalarında başka gol olmadı ve mücadele 2-2 sona erdi.