Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Misli.com 2’nci Lig Kırmızı Grupta 2’nci haftaya dahil  25 Eylül’de oynaması gereken ancak yeşil-beyazlı ekibimizden çok sayıda futbolcuda covid-19 testinin pozitif çıkması nedeniyle ertelenen Kırşehir Belediyespor-Etimesgut Belediyespor maçı  Cumartesi günü saat 14.00’te oynanacak.
Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 24 Ekim Cumartesi günü oynanmaya karar verilen maçın hazırlıklarını sürdüren Kırşehir Belediyespor, Tarsus İdmanyurdu maçında kaybedilen iki puanı Etimesgut karşısında alacağı üç puanla telafi etmek istiyor.
Kırşehir Belediyespor Basın Sözcüsü Battal Çelik, Tarsus karşısında oynadıkları futbolun hakkının beraberlik olmadığını belirterek, Etimesgut’u yenmekten başka bir hedeflerinin olmadığını açıkladı.
Battal Çelik, “Tarsus karşısında maça da çok iyi başladık. İlk yarının son dakikasında yediğimiz gole kadar rakibin bir tek pozisyonu yoktu. Golden sonra yine baskımızı devam ettirdik ama rakip oyuncunun bireysel kalitesi sonucu kaptırdığı top gol oldu. 2. Yarı yine iyi başladığınız oyunda bu kez takım oyuncumuzun orta sahada baskı yemesi sonucu kaptırdığımız top gol oldu. 2-0 olan maça hala olumlu yönde tepkiler verdik, maçı kazanma veya kurtarma azmi vardı ve bu baskılarımız sonucunda 2-2’ye getirdik. Aslında 3’üncü golü de atabilirdik ancak olmadı. Karşınızdaki rakip bu ligin iyi ve tecrübeli takımlarından ve dolayısı ile 2-0 geriye düşmüş maçı 2-2’ye getirmek takımımız adına sevindirici idi. Baktığımızda kendi evimizde bu tür maçlarda mutlak surette galip gelip 3 puan almamız gerekirdi ancak olmadı. Yeni bir takım olmamız ve uyum süreci ile bütün bunları bir araya getirdiğinizde sonuçta bazen istemediğiniz şekilde olabiliyor. Mücadele ve kazanma hırsı takımımız adına sevindirici idi. Ligin uzun bir maraton olduğunu unutmamalıyız. Taraftarlarımızdan takımımıza destek olmalarını ve özellikle sosyal medya hesabından yapılan paylaşımlara biraz daha dikkat etmelerini istirham ediyorum. Şuanda takım ve oyuncularımıza moral lazım ve bu çocuklar bu takımı laik olduğu yere getireceklerdir. Bundan kimsenin endişesi olmasın. Şunu bilsinler ki galibiyeti onlardan daha fazla kimse istemez. Bu anlamda cumartesi günü oynayacağımız Etimesgut Belediyespor maçı şimdi çok daha önem kazanmış oldu. Bu maçı mutlak surette kazanmamız gerektiğini biliyoruz. Önümüzde 33 maçlık bir periyod var bu süreci çok iyi atlatmamız gerekiyor. Bu takımdan kimse ümidini yitirmesin takım oyuncularımız gerçekten kaliteli oyuncular. Bu oyunculara hep birlikte sahip çıkmamız gerekir. Ancak bu şekilde başarılı olabiliriz” dedi.
Yeşil-beyazlılar, Etimesgut Belediyespor maçının hazırlıklarını teknik direktör Gürses kılıç yönetiminde dün çift kaleyle sürdürdü.
MAÇIN HAKEMLERİ BELLİ OLDU
Kırşehir Belediyespor’un Cumartesi günü Misli.com 2’nci Lig Kırmızı Grup ertelenen 2’nci hafta maçında sahasında karşılaşacağı Etimesgut Belediyespor maçının hakem triyosu belli oldu. Merkez Hakem Kurulu’ndan (MHK) yapılan açıklamaya göre Kırşehir Belediyespor-Etimesgut Belediyespor maçını Malatya bölgesinden Batuhan Gülten yönetecek. Batuhan Gültek’in zorlu 90 dakikada yardımcılıklarını ise Muş bölgesinden İsmail Emre, Bitlis bölgesinden ise Barış Çiçeksoyu görev yapacak. Iğdır bölgesinden Engin Atmaca ise Kırşehir-Etimesgut maçında 4’üncü hakem olarak atandı.
Öte yandan 24 Ekim Cumartesi günü saat 14.00’te Ahi Stadyumunda oynanacak olan Kırşehir Belediyespor-Etimesgut Belediyespor maçının gözlemciliğini Burak Cem Tahiroğlu, temsilci olarakta Ramazan Eniş görev yapacak. (HABER: SALİH GÜNER)