As Başkan Çağatay Han Torun:  “İlk yarıyı üç puanla kapatmak istiyoruz”

KIRŞEHİR BELEDİYESPOR’DA TEK HEDEF GALİBİYET!..

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig Beyaz Grup 19’uncu hafta maçında temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde karşılaşacağı Kırklarelispor maçına üç puan parolası ile çıkacak. Ahi Stadyumunda oynanacak 6 puanlık karşılaşma saat 13.00’te başlayacak.

Geçtiğimiz hafta ligin en zor maçlarından biri olan Şanlıurfaspor ile deplasmanda 1-0 öne geçtiği maçta 1-1 berabere kalarak haftayı 1 puanla tamamlayan yeşil-beyazlı temsilcimiz, ilk yarının son karşılaşması olan Kırklarelispor’u konuk edecek. Kırşehir Belediyespor, ilk yarının son maçında taraftarının önünde 3 puanla veda edip, 2’nci yarıya da büyük bir moralle çıkmanın hesaplarını yapıyor.

Teknik Direktör değişikliğinin ardından takımın başına geçen Hakan Karaca ile güzel bir uyum sağladıklarını dile getiren Kırşehir Belediyespor Kulübü As Başkanı Çağatay Han Torun, ilk yarıyı mutlak üç puanla kapatmak istediklerini açıkladı.

Kırklarelispor maçıyla ligin ilk yarısının tamamlanacağını, ancak ikinci devre oynayacakları müsabakalarda daha güzel ve derli toplu bir oyun sergileyip tehlikeli bölgeden hızla uzaklaşıp zirveye oynayacak bir takım olacaklarına inandığını belirten Çağatay Han Torun, 1 Ocak’ta başlayacak ana transferde de takımın eksik mevkilerine gerekli takviyeleri yapmayı düşündüklerini söyledi.

Ara transferde acele karar etmeyeceklerini ifade eden Çağatay Han Torun, “Bizim takımımız genç ve dinamik bir kadroya sahip. Mevcut oyuncularımızı bir çoğu genç ve ileriye umut verebilecek kalitedeler. Ancak bazı bölgelerde bazen sıkıntı yaşıyoruz. Bunun farkındayız ve ara transferde bu mevkilere gerekli takviyeleri yapmayı düşünüyoruz. Ama şunu da unutmamak lazım ara transferde kaliteli oyuncu bulmak oldukça zor. Bulduğunuz oyuncular ise genellikle kendi kulüpleriyle sorunlu oyuncular oluyor. Sorunlu oyuncuların bizim takımın huzurunu da bozma gibi bir duruma da müsaade edemeyiz. Bunun için ince eleyip sık dokuyarak takımımıza uyum sağlayan futbolcuları kadromuza katmayı istiyoruz. Ama illaki ara transferde futbolcu alacağız diye da acele edemeyiz. Teknik heyetimizin istekleri ve kulübümüzün maddi durumlarını da göz önünde bulundurarak ara transferde gerekli bölgeleri kaliteli oyuncuları monte ekmeyi istiyoruz” dedi.

Taraftarların takım üzerinde her hangi bir endişeye kapılmalarına gerek olmadığını da belirten As Başkan Çağatay Han Torun, “Kırşehir Belediyespor büyük bir camia. Biz bu camiaya geçen sezon yaşattığımız heyecanı ve başarıyı bu yıl da yaşatmak için elimizden gelen her şeşi yapacağız. Bu nedenle olanların hiçbir şekilde endişeye kapılmalarına gerek yok. Onlar bizlere ve takımlımıza güvensinler ve destek versinler yeter. İnşallah hep birlikte Kırklarelispor’u sahamızda yener ve ilk yarıyı üç puanla kapatıp, ikinci yarıya daha güçlü bir Kırşehir Belediyespor olarak gireriz. Şimdiden bütün taraftarlarımızı bu önemli maçta takımımızın yanında olmaya ve 90 dakika centilmence destek vermeye davet ediyorum” dedi. 

Kırşehir Belediyespor’un ilk yarını son maçında kendi sahasında oynayacağı Kırklarelispor maçı öncesi evindeki 9’uncu maçına çıkıyor. Yeşil-beyazlı temsilcimiz Kırklareli maçı öncesi çıktığı 8 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik, 3’te yenilgi aldı.

Evindeki ilk maçında Amedspor’u konuk eden Kırşehir Belediyespor, rakibini Hasan Kaşıkara’nın golüyle 1-0 mağlup etti. İlk maçında ilk galibiyetini alan Kırşehir ekibi daha sonra Zonguldakspor’a 2-0, 1922 Konyaspor’a da 2-1 yenilirken, Tarsus İdmanyurdu’nu 2-1’le geçmeyi başardı.

Yeşil-beyazlı temsilcimiz Akhisarspor’a 1-0’lık skorla yenilirken Uşakspor ve Ankara Demirspor’la 1-1 berabere kalırken, son oynadığı maçta ise Karacabey Belediyespor’u 2-0’la geçmeyi başardı.

Bu sezon evinde oynadığı 8 maçta 3 galibiyet alan Kırşehir Belediyespor, 2 kez berabere kalırken, 3 karşılaşmayı ise puansız tamamladı. 8 maçta rakip filelere 8 gol atarken, kalesinde ise 8 gol gördü.

Kırşehir Belediyespor’la deplasmanda karşılaşacak olan Kırklarelispor, yeşil-beyazlı ekibe karşı bu sezon 7’nci maçına çıkacak. Bu 7 maçta sadece 1 galibiyet alan Kırklarelispor, 4 beraberlik, 2’de mağlubiyet aldı.

Sezona 1-0’lık Ankara Demirspor galibiyeti ile başlayan Kırklarelispor, ardından Karacabey ve Pazarspor’la 1-1 berabera kalırken, ilk galibiyetini ise Bucaspor’a karşı 5-1’lik skorla aldı.

Beraberlikler serisine 0-0’lık skorla Erzincan, 1-1’lik skorla da Ispartaspor maçıyla devam eden yeşil-beyazlı ekip son maçında ise Pendikspor’a tek golle mağlup oldu.

Bu sezon 7 maça çıkan Kırklarelispor, bu 7 maçta 1 galibiyet, 4 beraberlik ve 2’de yenilgi yüzü gördü. Yeşil-beyazlılar bu 7 maçta rakip filelere 8 gol atarken, kalesinde ise 6 gol gördü. (HABER: SALİN GÜNER)