Yeşil-beyazlı ekibimizin Başkanı Mustafa Bulut: “Bu şehre yakışır bir takım kurmak için gece gündüz yönetimdeki arkadaşlarımızla birlikte uğraşıyoruz. Her kulüp başkanı gibi bende bu takımın sezon sonu şampiyonluk kupasını stadyumda havaya kaldırmak istiyorum. İnşallah sezonu istediğimiz yerde bitiririz” 

KIRŞEHİR BELEDİYESPOR’DA 
TRANSFER DEVAM EDİYOR!..

Son 2 sezondur olduğu gibi bu yılda Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Futbol Ligi’nde mücadele edecek olan temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, transfer çalışmaları doğrultusunda önceki gün 2 futbolcuyla resmi sözleşme imzaladı. Yeşil-beyazlı temsilcimiz Osmaniyespor’dan Sırat Yeşilördek ve Gümüşhanespor’dan Hasan Kaşıkara ile anlaştı. Sırat ve Hasan’ın imza töreninde Kırşehir Belediyespor Başkanı Mustafa Bulut ve 2’nci başkan Çağatay Han Torun katıldı.
Transfer çalışmalarını titizlikle sürdüren Kırşehir Belediyespor, yeni sezonda Play-Off’a kalan bir kadro kurmak için gece-gündüz arayışlara girdi. Transfer çalışmaları doğrultusunda önceki gün 2 futbolcuyla resmi sözleşme imzaladı.
Kırşehir Belediyespor’un yeni transferi Sırat Yeşilördek 1 Mart 1997 yılında Ankara’nın Altındağ İlçesi’nde dünyaya geldi. Futbola da doğduğu yer olan Altındağspor’da başlayan Sırat, 2 yıl Altındağ forması giydikten sonra bir diğer Başkent temsilcisi Kazanspor’a transfer oldu. 1 yıl Kazanspor’da top oynadıktan sonra kendisini 2 yıllığına Gebzespor’a bağlayan imzayı attı. Sırat Yeşilördek, daha sonra Sultanbeyli Belediyespor ve son olarak ta Osmaniyespor forması giydi.
Genç futbolcunun kulüp kariyerine baktığımızda 128 maçta 10 gol atma başarısı gösterdi.
Yeşil-beyazlı temsilcimizin yeni transferlerinden Hasan Kaşıkara 13 Şubat 1995 yılında Sivas’ta dünyaya geldi. Futbola 2012-2013 yılında İzmir’in Bucaspor takımında başlayan Hasan, 8 yıl Bucaspor formasını terlettikten sonra Aydınspor ve Ardından Payaspor’a transfer oldu. Hasan Kaşıkara son 3 sezondur Gümüşhanespor forması giyiyor.
Başarılı futbolcunun kulüp kariyerine baktığımızda 173 maçta 40 gol atma başarısı gösterdi.
Kırşehir Belediyespor’un Başkanı Mustafa Bulut, Sırat ve Hasan’ın imza töreninin ardından gazetemize açıklamalarda bulundu.
    Kendilerinin ekonomik anlamda sıkıntılar yaşadığını her şeye rağmen bu sıkıntıların üstesinden gelmeye çalıştıklarını belirten Başkan Bulut, şunları söyledi:
““Geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu senede maddi anlamda sıkıntılı bir süreç yaşıyoruz. Ama bizler yeşil-beyazlı ekibin yöneticileri olarak bu bahanelerin ardına sığınmadan hedeflerimiz doğrultusunda transfer çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kırşehir’e yakışan 90 dakika boyunca mücadele eden yenildiği takdirde bile taraftarların alkışlarla soyunma odasına uğurlayacağı sert ve agrasif bir takım kurmaya çalışıyoruz. Bu takımın başkanı olduğumdan beri hiçbir zaman hedefimizden şaşmadık. Bu sezon inşallah geçtiğimiz sezon elde ettiğimiz başarının üstüne çıkarız. Tabi ki önceliğimiz play-off ve ilk 5’in içinde yer almak. Play-Off’a kaldığımız takdirde de elimizden gelenin en iyisini yapıp şampiyon olmayı canı gönülden istiyoruz. Ben buradan bizleri her zaman desteleyen büyük Kırşehirspor taraftarlarına çağrıda bulunmak istiyorum. Onlar her zaman bizim itici gücümüz ve bu kulübün ayakta kalmasında büyük paya sahipler. Fakat son zamanlarda sosyal medya üzerinden yapılan yorumlar bizleri gerçekten çok ama çok üzüyor. Lütfen yorumlarımıza ve eleştirilerinize dikkat edin. Bu kulüp bizlerin bu kulüp sizlerin. Eleştirseniz de, tebrikte etseniz her zaman bu bizlerin. Sizlerden tek ricamız, eleştiri tabi ki olacak fakat saygı ve sevgi çerçevesinde olursa çok daha iyi olur. Gerçekten bu şehre yakışır bir takım kurmak için gece gündüz yönetimdeki arkadaşlarımızla birlikte uğraşıyoruz. Her kulüp başkanı gibi bende bu takımın sezon sonu şampiyonluk kupasını stadyumda havaya kaldırmak istiyorum. İnşallah sezonu istediğimiz yerde bitiririz.” 
    Başkan Bulut, transfer çalışmalarını kulüp maddi durumuna göre yaptıklarını, ancak hedeflerine ulaşmak için her türlü çabayı harcayacaklarını da belirterek, “Takımımızın nakit paraya ihtiyacı var., Ama biz bütün imkanlarımızı zorlayarak bu ligte ses getirebilecek hedefine ulaşabilecek güçlü bir kadro kurmakta kararlıyız” diye konuştu. (HABER: SALİH GÜNER)