Kırşehir Belediyespor Başkanı Mustafa Bulut ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Vali İbrahim Akın’ı ziyaret etti.
Ziyaret sırasında konuşan Vali İbrahim Akın, TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek Kırşehir Belediyespor’un daha büyük başarılara imza atmasını arzu ettiklerini söyledi.
Ligin başlamasına kısa bir süre kaldığını belirten Vali İbrahim Akın, yeni yönetime başarılar dilerken her kesimin şehrimizin takımına destek vermesi gerektiğini ifade etti.
Yeni sezonda yeşil-beyazlı formayı giyecek transferleri yakından takip ettiğini ve bu sezon daha başarılı bir takım izleyeceklerine inandığını ifade eden Vali İbrahim Akın, her zaman olduğu gibi yeşil-beyazlı ekibin yanında olacaklarını söyledi.
Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Yılmaz’ın da hazır bulunduğu ziyaret yapılan fikir alış-verişi ile sona erdi.
Ziyaretin ardından gazetemize bir açıklama yapan yeşil-beyazlı ekibimizin başkanı Mustafa Bulut, “Saygıdeğer Valimiz İbrahim Akın’ı bugün ziyaret ederek göreve geldiğimiz günden bu yana ki çalışmalarımız hakkında kendisine bilgiler verdik. Takımımızın başına getirdiğimiz Gürses Kılıç’ın talepleri doğrultusunda. Eksik mevkilerimize gerekli transferleri yaptık. Şu anda lig hazırlıklarını sürdüren takımımızın bu sezon da Kırşehir’i en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyoruz. Bu süreçte Kırşehir’de herkesten maddi ve manevi destek bekliyoruz. Biz yeni yönetim olarak ince eleyip sık dokuyarak, maddi gücümüz oranında, kaliteli bir kadro kurduğumuz inancındayız. İnşallah yeni kurduğumuz takımımız bizlerin güvenini boşa çıkartmayacaktır” diye konuştu.
Başkan Mustafa Bulut, şehrimizde faaliyet gösteren, ilimiz ve ülkemiz ekonomisine büyük katkılar sunan Petlas Lastik Fabrikası, Kırşehir Şeker Fabrikası, Çemaş ve Oralsan gibi sanayi kuruluşlarından da maddi destek beklediklerini belirterek, bu konuda Vali Akın’ın da kendilerinin gerekli desteği verecekleri inancında olduğunu sözlerine ekledi.
Bilindiği üzere yeşil-beyazlı ekibimiz Trabzon Hakimoğluspor’dan stoper Volkan Altınsoy, Bayburt Özel İdarespor’dan en libero Bilal Gülden, Düzcezpor’dan solbek Oğuzhan Yazıcı, Etimesgut Belediyespor’dan orta saha oyuncusu Gökay Iravul, Sakaryaspor’dan kaleci Ahmet Sabri Fener Küçükyalı Yelkenspor’dan orta saha-önlibero Muhammet Apuhan, Bandırmaspor’dan Ali Kucık, Muhammet C. Tuncer, Şanlıurfaspor’dan Mehmet Fatih Bayat, Keçiörengücü’nden sağbek Batuhan Süer, Vanspor’dan Mehmet Alaettinoğlu Kahramanmaraşspor’dan stoper Nuri Merih Mursal, Muğlaspor'dan Batuhan Suer’i kadrosuna katmıştı. (HABER: SALİH GÜNER)