Kırşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Başar Altuntaş ve yöneticileri Vali İbrahim Akın'ı ziyaret etti.
Geçtiğimiz ay yapılan kongre sonunda göreve seçilen Kırşehir Belediyespor Kulübü Başkanı başar Altuntaş ve beraberindeki yeşil-beyazlı ekibin yöneticileri ilk ziyaretini Vali İbrahim Akın’a yaptılar ve yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdiler.
Gerçekleştirilen ziyaret sırasında yapılan sohbette bu sene 2. Lige yükselme başarısı gösteren şehrimizin takımı Kırşehir Belediyespor'un daha büyük başarılara imza atması için çaba sarf edeceklerini belirten Vali İbrahim Akın, yeni yönetime başarılar dilerken taraftarlarımızdan da takıma yine aynı şekilde destek vermelerini istedi.
Kırşehir Belediyespor Başkanı Başar Altuntaş ve yöneticileri de Vali Akın'a desteklerinden dolayı teşekkür ettiler kulübün son durumu hakkı bilgiler verdiler.
Transfer çalışmalarına başladıklarını ve ilk etapta takımın başına geçen yıl Tuzlaspor’u çalıştıran Ercümend Coşkundere’yi getirdiklerini anlatan Başkan Başar Altuntaş, kulübün 2 milyon lirayı aşan borcu bulunduğunu, geçen yıl şampiyon olan kadrodan hiçbir futbolcu kalmadığı için yeni baştan bir kadro kurmak zorunda kaldıklarını ifade etti.
Kırşehir Belediyespor’un gelir kaynaklarının kısıtlı olduğunu ve bunun için herkesin maddi ve manevi desteği ihtiyaç duyduğunu belirten Başkan Altuntaş, bu nedenle bağış kampanyası düzenlediklerini, ancak bugüne kadar 3 bin liraya yakın bir yardım toplandığını söyledi.
Kırşehir Belediyespor’un 2. Lig’te başarılı ve kalıcı olması için herkesin maddi ve manevi desteği ihtiyacı olduğuna dikkat çeken Başkan Altuntaş, başlattıkları transfer çalışmalarında ince eleyip sık dokuyacaklarını, kulübün bütçesine göre en iyi oyuncuları en uygun fiyata kadroyla katmak istediklerini, transfer döneminde 26 kişilik bir kadro kuracaklarını ve lig hazırlıklarına başlayacaklarını söyledi.
Ziyaret, Vali Akın'a ve Kırşehir Belediyespor yöneticileri arasında yapılan fikir alış-verişi ile sona erdi. (HABER: SALİH GÜNER