Yeşil-beyazlı ekibimiz 19 Eylül’de başlayacak lig öncesi son transferlerini yapıyor

Kırşehir Belediyespor'dan transferlere devam

TRANSFER çalışmalarını titizlikle sürdüren Kırşehir Belediyespor, resmi hesabından anlaştığı futbolcuları tek tek duyurmaya başladı.
Yeni sezon öncesi hedefini Play-Off olarak belirleyen TFF 2. Lig, Kırmızı Grup ekiplerinden Kırşehir Belediyespor’da iç ve dış transfer çalışmaları devam ediyor. Yeşil-beyazlı ekibimiz önceki gün Kahramanmaraşspor’dan stoper Nuri Merih Mursal ile Muğlaspor'dan Batuhan Suer ve Vanspor'dan Mehmet Alaeddinoğlu ile anlaştı. Önemli futbolcuları kadrosuna katan Kırşehir Belediyespor'da Başkan Mustafa Bulut, Kırşehir'e yakışan bir takım olmak için kollarını sıvadıklarını ve şuan için istedikleri futbolcuları bir bir bünyelerine kattıkları için mutlu olduğunu söyledi.
Geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda TFF 2.Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Kırşehir Belediyespor transferler çalışmaları çerçevesinde anlaştığı futbolcuları masaya oturmaya başladı. Önceki gün kulübün resmi hesabından Düzcespor'dan Oğuzhan Yazıcı, Sakaryaspor'dan kaleci Ahmet Sabri Fener'in ardından Muğlaspor'dan Batuhan Suer ve Vanspor'dan Mehmet Alaeddinoğlu ile anlaştıklarını duyurdu.
Kırşehir Belediyespor son olarak geçen sezon Kahramanmaraşspor'da forma giyen stoper, Nuri Melih Mursal'ı 1 yıllık anlaşma sağladı ve sözleşme imzaladı.
Kırşehir Belediyespor Futbol Takımı Basın Medya Sorumlusu Battal Çelik, yeşil-beyazlıların yine 2. Lig, Kırmızı Grup'ta yer alacağını belirterek. Kazasız belasız bir sezon diledi.
NURİ MELİH MURSAL KİMDİR?
26 yaşındaki Nuri Merih, Sivas Belediye Spor U21 takımında futbola başladı. Sivas Telekomspor, Sivas Dört Eylülspor, Sivas Belediyespor U-21'de sırayla futbol oynadıktan sonra Utaş Uşakspor'a transfer oldu. Buradan yeniden Sivas Belediyespor'a gelen Nuri Merih, bir sezon sonra Kahramanmaraşspor'a, ardından yeniden Uşakspor A.Ş.'ye geçti. Bir sezon burada futbol oynadıktan sonra Kahramanmaraşsporlu olan Nuri Merih, bu sezon yeşil-beyazlı formayı giymek üzere Kırşehir Belediyespor'a imza attı.
BATUHAN SUER KİMDİR?
Kırşehir Belediyespor'un önceki gün anlaştığı Batuhan Suer, 19 Ekim 1998 yılında Başkent Altındağ'da dünyaya geldi. Futbola 2009 yılında Keçiören Yıldızspor'da başlayan Batuhan, daha sonra altyapıda Osmanlıspor formasını giydi. 2016 yılında Keçiörengücü takımında profesyonel olan defans oyuncusu, burada 2'nci Lig şampiyonluğu yaşadı. Batuhan geçtiğimiz sezonu 3'üncü Lig ekiplerinden Muğlaspor'da geçirdi.
Batuhan Suer'in Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) kayıtlarına göre Türkiye kupasında 10 maçta 1 gol, TFF 3'üncü Ligi'nde 27 maçta 1 gol, TFF 2'nci Ligi'nde 13 maç, Elit Akademi U15 Ligi'nde 15 maç, Akademi Ligi U14 Türkiye Finallerinde 4 maç ve Akademi Ligi U14 Ligi'nde ise 26 maçta görev yapıp 13'te gol kaydetti.
MEHMET ALAEDDİNOĞLU KİMDİR?
14 Ocak 1990 yılında İstanbul Beyoğlu'nda dünyaya gelen Mehmet, aktif futbol kariyerine ise 2002 yılında Küçükyalı Yelkenspor'da başladı. 4 yıl Küçükyalı forması giyen tecrübeli futbolcu 2005 yılında kendisini 2 yıllığına başlayan Kartalspor'a imza attı. Kartalspor'daki başarılı performansı ona Fenerbahçe kapılarını açtı. 3 yıl sarı-lacivertli formayı elit kategorilerinde giyen Mehmet ardından Körfez İskenderunspor (2 yıl), Boluspor, Büyükçekmece Tepecikspor (3 yıl), Batmanspor (2 yıl), Manavgatspor (2 Yıl), Tuzlaspor (4 yıl), Alanyaspor (2 Yıl), Pendikspor (3 yıl), Bayrampaşaspor (2 Yıl) ve son olarak geçtiğimiz sezon Vanspor forması giydi.
Mehmet Alaeddinoğlu'nun Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) kayıtlarına göre U21 Ligi'nde 54 maçta 6 gol, Türkiye Kupasında 24 maçta 6 gol, TFF 3'üncü Ligi'nde 133 maçta 41 gol, TFF 2'nci Ligi'nde 135 maçta 33 gol, TFF 1'inci Ligi'nde 3 maç, Deplasmanlı Süper Gençler Ligi'nde ise 15 maçta 4 golü bulunuyor. (HABER: SALİH GÜNER)