Kırşehir Belediyespor’a maddi destek veren Milletvekili Hacı Turan ile Köfteci Yusuf’a Kırşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Bulut ile Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu tarafından birer forma hediye edildi. 
8.Haftasında Kırşehir Belediyespor’un Ahi Stadyumunda Tarsus İdman Yurdu’nu konuk ettiği maçın devre arasında Kırşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Bulut tarafından yeşil-beyazlı ekibimize Köfteci Yusuf aracılığıyla 100 bin lira nakdi yardımda bulunan Kırşehirli hemşehrimiz AK Parti Ankara Milletvekili Hacı Turan’a  40 Numaralı “Hacı Turan” yazılı forma hediye edilerek teşekkür edildi. 
Ayrıca bir de Köfteci Yusuf’a verilmek üzere 40 numaralı “Köfteci Yusuf” forması hazırlayan Kırşehir Belediyespor, bu formayı da Köfteci Yusuf’a verilmek üzere Milletvekili Hacı Turan’a takdim etti. 
Başkan Mustafa Bulut bir de kardeş takım gördükleri Tarsus İdmanyurduspor Kulübü Başkanı Harun Şahin Kırbıyık’a da  40 numaralı Kırşehir Belediyespor forması verdi. 
Bu arada Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu da Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’a yeşil-beyazlı ekibimizin formasını hediye etti. 
Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0’lık skorla sona ererken maç Kırşehir Belediyespor 63.dakikada Ozan Karabacak ve 81.dakikalardan Tugay Adamcil’in attığı gollerle 3 puanın sahibi oldu. Konuk takım Tarsus İdman Yurdunun golünü ise 80.dakaikada Niyazi Batuhan Salman kaydetti.
Karşılaşmanın ardından gazetemize bir açıklama yapan Ankara Milletvekili hemşehrimiz Hacı Turan, Kırşehir Belediyespor’un, güçlü rakibi Tarsus İdmanyurdu’nu 2-1 yenerek haftayı üç puanla kapatıp iddiasını sürdürmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Devre arasındaki ara transferde takımımızın ihtiyaç duyduğu bazı mevkilere futbolcu takviye edilmesi gerekiyor. Bu konuda bizden talep olursa, ben de elimden gelen katkıyı sunmaya hazırım. Takımımıza herkes maddi ve manevi desteğini esirgemezse bu genç takımımızla daha başarılı bir sezon geçireceğine inanıyorum” dedi.  (HABER: SALİH GÜNER)