Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Kırşehir Belediyespor Kulübü yöneticileri ilimizdeki yazılı ve görsel basın kuruluşlarını ziyaret ettiler.   Kırşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa bulut, Basın Sözcüsü Battal Çelik ve yönetim kurulu üyesi Murat Tekdoğan TSYD (Türkiye Spor Yazarlar Derneği) Kırşehir Şubesi Başkanı ve aynı zamanda gazetemiz “Kırşehir Çiğdem”in imtiyaz sahibi Salih Güner’i ziyaret ettiler.

Ziyarette Kırşehir Belediyespor’un son durumu hakkında bilgiler veren Başkan Bulut ve beraberindekiler günün anısına gazetemiz “Kırşehir Çiğdem”in imtiyaz sahibi ve TSYD Kırşehir Şubesi Başkanı Salih Güner ile TSYD üyelerinden “Kırşehir Çınar” Gazetesi Spor Muhabiri Salih Hançer’e üzerinde isimleri yazılı 40 numaralı birer forma hediye ettiler.

Başkan Mustafa Bulut,  ikinci yarıya daha güçlü bir takım olarak girmek için çaba harcadıklarını, ancak ara transferde rakamların çok yüksek olduğuna dikkat çekti.

Antalya’da kampta bulunan yeşil-beyazlı ekibimizin burada üç hazırlık maçı yaparak Kırşehir’e döneceğini ve lige en iyi şekilde gireceğini belirten Başkan Mustafa Bulut, ara transfer çalışmalarını da yoğun bir tempoda sürdürdüklerini söyledi.

Ligin ilk yarısını 22 puanla 11. sırada tamamlamalarına rağmen hedeflerinin play-off olduğuna dikkat çeken Başkan Mustafa Bulut ile Basın Sözcüsü Battal Çelik, “Biz kulüp yönetimi olarak sezon başında hedefimizin play-off olduğunu söylemiştik ve bu hedefimize ulaşmak için bütün gücümüzü ortaya koyuyoruz. Her ne kadar bugün biraz hedeften uzak gibi görünsek de asla bu hedefimizden vazgeçmiş değiliz. Hedefimiz ara transferde eksik mevkilerimize teknik heyetimiz talebi ve kulübümüzün maddi gücünü dikkate alarak 3-4 futbolcu alarak ikinci yarıya girmektir. Fakat kadromuzda görmek istediğimiz futbolculara istenen rakamların çok yüksek olması bizlere epey zorluyor. Eğer biz yüksek rakamdan transfer yapar ve bu da tutmazsa kulüp olarak sıkıntı yaşarız. Bu nedenle biz transferi transfer yaptık diye yapmayı istemiyoruz. Biz transfer çalışmalarımız bu nedenle ince eleyip sık dokuyoruz. En önemlisi takımımızdaki birlik ve beraberliği bozmayacak, takıma fayda sağlayacak futbolcuları renklerimize katmak istiyoruz. Bunun için de yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte yoğun bir çalışma içindeyiz. İnşallah ligin ikinci yarısında daha başarılı ve play-off hedefine ulaşan bir Kırşehir Belediyespor’u hep birlikte izleyeceğiz.” diye konuştu.

"Kırşehir Çiğdem" Gazetesi'nin Kırşehir Belediyespor'un ve yöneticilerinin her zaman yanında olduğunu ifade eden Başkan Mustafa Bulut, bu konuda her türlü destek ve katkıyı veren "Kırşehir Çiğdem" Gazetesi İmtiyaz Sahibi Salih Güner'e ve çalışanlarına teşekkür etti.

Salih Güner de, “Kırşehir Çiğdem” Gazetesi olarak Kırşehir Belediyespor’un her zaman yanında olduklarını, bundan sonra da yanında olacaklarını belirterek, ikinci yarıda Kırşehir Belediyespor’un daha başarılı olacağına inandığını, ancak ara transferde takımın eksik bölgelerine en az 4-5 futbolcu alınmasının şart olduğunu ifade etti. (HABER: SALİH GÜNER)