SPOR Toto Bölgesel Amatör Ligi temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, geçtiğimiz sezon 3. Lig’de Payasspor forması giyen 1989 doğumlu Ali Yıldırım ile prensip anlaşmasına vardı
Yeni sezon hazırlıklarını Güneykent Tesislerinde sürdüren Yeşil-beyazlılarda transfer çalışmaları sürüyor.
Ziraat Türkiye Kupası maçında gol yollarında sıkıntı çeken Kırşehir Belediyespor bu sorunu çözmek için transferleri Kırşehir’e getirdi.
Kırşehir Belediyespor, geçtiğimiz sezon 3. Lig de Payasspor forması giyen 1989 doğumlu Ali Yıldırım ile prensip anlaşmasına vardı ve oyuncu ilk antrenmanına pazartesi günü çıktı.
Kırşehir Belediyespor ayrıca yabancı transferi olarak düşünülen bir forveti de Fransa’dan şehre getirdi.
1989 Gaziantep Nizip doğumlu olan Ali Yıldırım futbola şehrinin en büyük takımı Gaziantepspor altyapısında başladı. Kırmızı siyahlı ekip ile profesyonel sözleşme imzalayan Yıldırım daha sonra birçok ikinci ve üçüncü lig takımında forma giydi.
Şanlıurfa Belediyespor, Afyonkarahisarspor, Batman Petrolspor, Arsuz Karaağaçspor, Payasspor, Ofspor, Erzincanspor, Cizrespor, Tekirdağspor ve Elazız Belediyespor formaları giydikten sonra geçtiğimiz sezon eski takımına dönen Yıldırım’ın TFF verilerine göre
TFF 3. Lig de: 199 maçta 43 gol, TFF 2. Lig de: 5 maç, DSGL: 5 maç 4 Gol, Türkiye Kupası’nda: 6 maçta 2 golü, U-21 de ise 21 maçta 1 golü bulunuyor.
Fizikli yapısıyla dikkat çeken ve ilk defa Kırşehir Belediyespor forması ile STBAL liginde mücadele edecek olan Ali Yıldırım pazartesi günü ilk antrenmanına çıktı. Deneyimli oyuncunun transferi resmi olarak daha sonra açıklanacak.
Kırşehir Belediyespor Yöneticileri yabancı forvet transferi için düğmeye bastı. Fransa amatör liginde mücadele eden Yabancı forvet dün Ankara Esenboğa Havalimanında Kırşehir Belediyespor Yöneticileri tarafından karşılanarak şehre getirildi. Bu isime teknik heyetin olumlu rapor vermesi halinde transferi gerçekleşecek.