TFF 2. Lig, ekiplerinden Kırşehir Belediyespor yeni sezona sil baştan bir kadro ile girmeye hazırlanırken, geçen sezon yeşil-beyazlı ekibimizle başarılı bir sezonu geride bırakan tüm futbolcularımız başka kulüplerle sözleşme imzaladılar.
Geçen sezon başarılı bir sezon geçirerek TFF 1. Lig’in kapısından dönen Kırşehir Belediyespor’un tüm futbolcularının maddi anlamda değerleri arttığı için bu sezon hiçbiri Kırşehir’de kalmadı.
İşte geçen sezon yeşil-beyazlı formayla Kırşehir Belediyespor’a önemli katkıları geçen dört futbolcumuz 2. Lig ekiplerinden Ergene Velimeşespor’a transfer oldu.
Geçtiğimiz sezon 34 maçta Kırşehir Belediyespor ile play-off oynama başarısı gösteren, profesyonel liglerde 200 aşkın maçı bulunan 29 yaşındaki stoper oyuncusu Oğuzhan Yazıcı Ergene Velimeşespor ile anlaşarak sözleşme imzaladı Başarılı stoper takımı ile geçtiğimiz sezon 34 maçta forma giydi. 
Yine Ergene Velimeşespor’a giren bir diğer futbolcumuz ise Gökay Iravul oldu. Fenerbahçe forması ile Süper Lig şampiyonluğu ve Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşayan, Süper Lig’te 16, TFF 1. Lig’te 106 maçı bulunan, Fenerbahçe altyapısında yetişip sırasıyla Manisaspor, Adana Demirspor, Gaziantep FK, Alanyaspor, Samsunspor, Karagümrük, Bayrampaşa, Etimesgut ve son olarak Kırşehir Belediyespor formaları giyen 28 yaşındaki Merkez orta saha oyuncusu Gökay Iravul ile anlaşarak sözleşme imzaladı.  Gökay geçtiğimiz sezon Kırşehir Belediyespor forması ile 31 maçta forma giymişti.
Yine geçen sezon Kırşehir Belediyespor ile play-off oynama başarısı gösteren, Sakarspor’a 5-1 mağlup olduğumuz maçta yediği hatalı gollerle taraftarların tepkisini çeken 29 yaşındaki tecrübeli kaleci Ahmet Sabri Fener de Ergene Velimeşespor’a transfer oldu.
Yine geçtiğimiz sezon Kırşehir Belediyespor ile play-off oynama başarısı gösteren, 30 yaşındaki İsmail Düzgün de Ergene Velimeşespor’la anlaşarak sözleşme imzaladı. (Haber: Salih GÜNER)