7 Eylül Pazartesi günü Vali İbrahim Akın'ı ziyaret ederek Kırşehir Belediyespor'un son durumlu hakkında bilgiler veren Kırşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Bulut ve yönetim kurulu üyeleri önceki gün de Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'nu ziyaret ederek takımla ilgili son durumu anlattılar.
Ziyarette Kırşehirlilere layık bir kadro kurdukları inancında olduklarını anlatan Kulüp Başkanı Mustafa Bulut, Ekim ve Kasım ayında futbolculara transfer taksit ödemelerinin bulunduğunu anlatarak Belediye Başkanı Ekicioğlu'ndan destek beklediklerini söyledi.
Geçtiğimiz Pazartesi günü Vali İbrahim Akın'ı da makamında ziyaret takımla ilgili bilgiler verip, destek istediklerini hatırlatan Başkan Bulut, gelecek hafta başlayacak lige çok iyi bir başlangıç yapmayı hedeflediklerini kaydetti.
Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, yeşil-beyazlı ekibin geçen sezon 2. Lig'te başarılı olduğunu, bu yıl daha başarılı alacağına inandığını ifade ederek, kulüp yöneticilerine her zaman destek vermeye devam edeceklerini söyledi. (HABER: SALİH GÜNER)