Yeşil-beyazlılar, daha genç ve güçlü bir kadro oluşturmak için kolları sıvarken, 4 futbolcuyla resmi sözleşme imzaladı…

Kırşehir Belediyespor’dan 4 imza birden…

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2.Lig Kırmızı grupta zorlu takımlarla mücadele edecek olan temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarına tam gaz devam ederken, transfer çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor.
Lig hazırlıklarını Güneykent Tesisleri’nde sürdüren Yeşil-beyazlılar önceki gün Kulüp binasında Hacettepespor’dan kaleci Deniz Çınar, geçen sene yeşil-beyazlı ekiple şampiyonluk yaşayan Murat Şimşek, Karabükspor’dan Ahmet Karadayı ve Hacettepespor’dan Mert Bayındır ile her konuda anlaştı.
Güneykent tesislerinde bulunan kulüp binasında gerçekleştiren 4 futbolcunun imzasına Kırşehir Belediyespor başkanı Osman Uçar katıldı.
Başkan Osman Uçar, hedeflerinin Play-Off olduğunu, kadroya yeni katılan 4 futbolcu ile daha güçlendiklerini ifade etti.
Takımının bir yandan lig hazırlıklarını sürdürdüğünü, diğer yandan kendilerinin de eksik mevkilere gerekli takviyeleri yapmak için transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Başkan Osman Uçar, “Biz lige play-off hedefiyle girmek istiyoruz. Çünkü bizler büyük camiayız. Bu camia her şeyin en iyisini hak ediyor. Zorlu ve sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Bu sıkıntılı ve zorlu süreci taraftarlarımızla birlikte aşacağız. Yönetimde yer alan arkadaşlarımız gece-gündüz bu takım için çalışıyor. Tabi ki tek düşüncemiz sahada iyi futbol oynayan, yense de yenilse de taraftarların alkışlarla soyunma odasına uğurlayacağı bir takım kurmak. Her zaman her yerde söylüyoruz play-off hedefiyle yola çıktık. İnşallah hedefimiz doğrultusunda bir kadro ile lige başlayacağız” diye konuştu.
Kırşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Osman Uçar, takımı güçlendirme çalışmaları çerçevesinde transfer çalışmalarına devam ederken, anlaşacakları futbolcuları da biran önce kadroya katıp lige hazır hale gelmek için çaba harcadıklarını söyledi.
AHMET MERT BAYINDIR KİMDİR?
16 Şubat 1996 yılında Ankara’nın Keçiören İlçesi’nde dünyaya gelen Ahmet Mert, aktif futbolculuk kariyerine ise 2006 Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği’nin alt yapısında başladı.
11 yıl boyunca Gençlerbirliği’nin formasını giyen genç futbolcu daha sonra 2017 yılında İstanbul ekiplerinden Halide Edip Adıvarspor’a transfer olarak 2 yıl boyunca bu takımın formasını terletti. 2 yıllık Halide Edip Adıvar forması giydikten sonra Çanakkale Dardanelspor (2 yıl) ve son olarak Hacettepespor forması giydi.
Ahmet Mert Bayındır’ın Türkiye Futbol Federasyonu kayıtlarına göre U21 Ligi’nde 14 maçta 3 gol, Türkiye Kupasında 1 maç, TFF 3.Ligi’nde 18 maç, TFF 2.Ligi’nde 20 maç, Elit Akademi U19 Ligi’nde 31 maçta 2 gol, Elit Akademi U17 Ligi’nde 31 maçta 2 gol, Elit Akademi U16 Ligi Türkiye Finalleri 2 maç, Elit Akademi U16 Ligi’nde 36 maçta 2 gol, Akademi U15 Ligi finalleri 3 maç, Akademi Ligi U15 24 maçta 1 gol, Akademi U14 Türkiye Finalleri 4 maç, Akademi U14 Ligi 18 maçta 1 gol attı.
AHMET KARADAYI KİMDİR?
19 Ocak 1996 yılında Belçika'nın Limburg eyaletinde bulunan Heusden-Zolder kasabası dünyaya gelen Ahmet Türkiye’de ilk olarak 214018 yılında Kardemir Karabükspor forması giydi. Kırmızı-lacivertli formayı 3 yıl giyen Ahmet Karadayı’nın Türkiye Futbol Federasyonu kayıtlarına göre Ziraat Türkiye Kupasında 2, TFF 1.Ligi’nde 28 ve Süper Ligi’nde ise 5 karşılaşması bulunuyor.
DENİZ ÇINAR KİMDİR?
15 Ocak 1994 yılında Ankara’nın Altındağ İlçesi’nde dünya gelen başarılı file bekçisi, futbola 2006 yılında başkent temsilcisi Hacettepespor’da başladı. 7 yıl boyunca Hacettespor’un formasını giyen Deniz Çınar, daha sonra Gençlerbirliği takımına transfer oldu. 1 yıllık Gençlerbirliği macerasının ardından sırasıyal Kayseri Şekerspor, Niğdespor (2 yıl), Diyarbekirspor (2 yıl), Darıca Gençlerbirliğispor (3 yıl) ve son olarak futbola başladığı ilk takım olan Hacettespor’da oynadı.
Deniz Çınar’ın Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) kayıtlarına göre U21 Ligi’nde 53, Türkiye Kupasında 7, TFF 3.Ligi’nde 28, TFF 2.Ligi’nde 4, Özel karşılaşmalarda 1, Deplasmanlı Süper Gençler Ligi’nde 20, Bölgesel Gençlik U18 Ligi’nde ise tek karşılaşması bulunuyor.
MURAT ŞİMŞEK KİMDİR?
İç transferde geçen sezon yeşil-beyazlı ekibimiz forma giyen Murat Şimşek’le sözleşme imzaladı.
Kırşehir Belediyespor’da forma giyecek olmasından duyduğu mutluluğu dile getiren Murat Şimşek, 9 Ağustos 1995 yılında Isparta’da dünyaya geldi. Murat Şimşek aktif futbolculuk kariyerine 2006 yılında Alanya Belediyespor’da başladı. Akdeniz ekibinin alt yapısında 4 sene çeşitli kategorilerde formasını giyen başarılı stoper, 2010 yılında 6 sene üst üste formasını giyeceği Alanyaspor’a imza attı.
6 senelik Alanyaspor kariyerinin ardından 2015 yılında Erzincanspor, 2016 yılında ise tekrar Alanyaspor’a transfer olurken, 1 yıl sonra Erzincanspor ile tekrar el sıkıştı.
2 yıl Erzincan kariyeri sonrasında Bingölspor (2 yıl), Alanyaspor, İnegölspor (2 yıl) ve son olarak geçtiğimiz yıl Kırşehir Belediyespor’un formasını giydi.
Murat Şimşek’in Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) kayıtlarına göre Bölgesel Gençlik Geliştirme U-16 liginde 7 karşılaşma, Bölgesel Gençlik Geliştirme U-18 liginde 2 karşılaşma, TFF 2.Lig 7 karşılaşmada 1 gol, TFF 3.Lig 61 maçta 2 gol, Türkiye Kupasında 8 maçta 1 gol ve son olarak U-21 Ligi’nde 83 maçta 6 gol kaydetti.
2. LİGDE FİKSTÜR ÇEKİLİYOR
2. Ligde Kırmızı ve Beyaz grupta 2019-20 sezonu fikstür çekimi yarın yapılacak. 1 Eylül’de start alacak ligde kırmızı grupta yer alan Kırşehir Belediyespor’un ilk rakibinin kim olacağı merak ediliyor.
Kırşehir Belediyespor’un ilk sezona hazırlandığı 2. Lig’de 2019-20 sezonu fikstür çekimi için geri sayıma geçildi. Geçen hafta grupların belli olduğu ligde 34 hafta sürecek yeni sezon fikstürü 30 Temmuz Salı günü saat 11.00’de çekilecek.
Bu sezon kırmızı gruba düşen Kırşehir Belediyespor’un sezonun ilk maçında kiminle ve nerede karşılaşacağı yeşil-beyazlı taraftarlar tarafından merakla bekleniyor.
TÜRKİYE Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig’de yeni sezon statüsü ve maç takvimini açıkladı. Kırmızı ve Beyaz olmak üzere 18’erli iki gruptan oluşan 2. Lig’de, sezon sonunda 3 takım 1. Lig’e yükselecek, 6 takım 3. Lig’e düşecek.
4 Mayıs’tan bu yana tatilde olan 2. Lig’de 2019-2020 sezonu 1 Eylül 2019 tarihinde başlayacak. 17 hafta sürecek ilk yarı 19-20 Aralık tarihlerinde oynanacak maçlarla sona erecek. İlk yarıda Ekim ayına denk gelen 7’nci hafta maçı hafta arası oynanacak.
1 aylık devre arası tatilinin ardından ikinci yarı 23-24 Ocak 2020 tarihinde start alacak. İkinci yarı futbol heyecanı 25 Nisan’daki son düdüğe kadar sürecek. İkinci yarıda 24’üncü hafta maçları hafta arasında oynanacak. Mart ayına denk gelen bu maçların ardından kalan 10 maçta normal lig fikstürü uygulanacak.
Sezon takviminde hafta arasına iki maç koyan Futbol Federasyonu, Ziraat Türkiye Kupası maçlarına göre fikstürde değişikliğe giderek, lig ve kupa maçlarının çakışmaması için hafta arasına ekstra lig maçı koyabilecek. (HABER: SALİH GÜNER)