Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig Beyaz grup 14’üncü hafta Cumartesi ve Pazar günü oynanacak olan 8 karşılaşmayla devam edilecek.
Zonguldakspor ve Bucaspor’un maç yapmadan bay geçeceği 14’üncü haftada temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, zirve hedefinden uzaklaşmamak adına çok önemli bir maça çıkacak. 
Rakip Play-Off hedefleyen Nazilli Belediyespor.
Yeşil-beyazlı temsilcimiz mutlak galibiyet parolasıyla çıkmak zorunda olduğu maç Cumartesi günü saat 13.00’da Nazilli İlçe Stadyumunda oynanacak.
Ligde son haftalardaki puan kayıplarıyla zirvenin uzağında kalan ve lider Pendikspor ile aradaki puan farkını 11’e kadar çıkaran Kırşehir Belediyespor, kendisi gibi ilk 5 mücadelesi içinde yer alan Nazilli Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak.
Yeşil-beyazlı temsilcimiz zorlu 90 dakika sonunda 3 puan hedefliyor.
Tarsus İdmanyurdu galibiyetinin ardından oynadığı 6 maçta galibiyet yüzü göremeyen ve son 4 karşılaşmasından sadece 2 puan çıkararak 15 puanda kalıp geçtiğimiz haftayı maç yapmadan bay olarak geçirmesinin ardından 13’üncü sıraya kadar gerileyen Kırşehir Belediyespor’da tek hedef galibiyet.
2021-2022 Futbol sezonuna deplasmanda 3-0’lık Pazarspor ardından evinde 1-0’lık Amedspor galibiyeti ile başlayan Kırşehir Belediyespor, 4’üncü haftada sahasında Zonguldakspor’a 2-0 yenilerek ilk yenilgisini almıştı. Bu yenilginin moral bozukluğu ile deplasmanda Bucaspor’la karşılaşan yeşil-beyazlı ekibimiz mücadeleyi oyuna sonradan giren Can Vural’ın golüyle 1-0 kazanarak ikinci deplasman galibiyetini almıştı.
Ligin 6’ncı haftasında sahasında konuk ettiği 1922 Konyaspor karşısında 1-0 öne geçen Kırşehir Belediyespor, savunmada yapılan hatayı pahalı ödedi ve maçı 2-1 kaybederek evinde üst üste 2’nci yenilgisini alıp taraftarlarını üzmüştü.
1922 Konyaspor yenilgisinin moral bozukluğu ile deplasmanda Erzincanspor karşısına çıkan Kırşehir Belediyespor yenik duruma düştüğü maçı 1-1’lik skorla beraberlikle tamamladı.
Sahasında ligin güçlü ekiplerinden Tarsus İdmanyurdu karşısında maçı 2-1 kazanan Kırşehir Belediyespor evinde 2 maçlık özlemini sona erdirerek galip gelmesini bilmişti. Tarsus galibiyetinin morali ile deplasmanda Ispartaspor’a konuk olan yeşil-beyazlı ekibimiz mücadeleden golsüz beraberlikle ayrılarak evine 1 puanla dönmüştü.
Üst üste gelen puanların vermiş olduğu moralle sahasında ligin sonlarında yer alan Akhisarspor’a hiç ummadığı bir skorla 1-0 kaybeden yeşil-beyazlıları, Pazar günü de deplasmanda Pendikspor’a 2-1’lik skorla mağlup olduktan sonra bir puan kaybı da evinde yaşadı. Kırşehir temsilcisi son oynadığı maçta Uşakspor ile 1-1 berabere kalarak 15 puanla 13’üncü sırada yer aldı.
Rakip Nazilli Belediyespor’da, tıpkı Kırşehir Belediyespor gibi ligde istikrarsız bir görüntü çiziyor. Aydın temsilcisi oynadığı 12 maçta 4 galibiyet, 4 beraberlik 4’te yenilgi alıp topladığı 16 puanla 11’inci sırada yer alıyor.
CUMARTESİ 2, PAZAR GÜNÜ 6 KARŞILAŞMA OYNANACAK.
Kırşehir Belediyespor’un deplasmanda karşılaşacağı Nazilli Belediyespor karşılaşması Cumartesi günü oynanırken, aynı gün ve aynı saatte Karacabey Belediyespor ile Akhisarspor karşı karşıya gelecek. 
Cumartesi günü 2 karşılaşmanın ardından gözler Pazar günü oynanacak olan 6 karşılaşmayla çevrilecek.
Ligde topladığı 26 puanla grubun lideri olan Pendikspor, deplasmanda Eskişehirspor ile karşı karşıya gelirken, haftanın diğer maçlarında ise Şanlıurfaspor-Ispartaspor, Kırklarelispor-Tarsus İdmanyurdu, Pazarspor-Erzincanspor, Amedspor-1922 Konyaspor karşı karşıya gelecek.
13.HAFTANIN TOPLU SONUÇLARI: Bucaspor 1922-Amedspor: 2-1, 1922 Konyaspor-Pazarspor: 4-1, Erzincanspor-Kırklarelispor: 0-0, Tarsus İdman Yurdu-Şanlıurfaspor: 1-0, Isparta 32 Spor-Karacabey Belediyespor: 3-0, Akhisarspor-Eskişehirspor: 3-0, Pendikspor-Ankara Demirspor: 1-0, Uşakspor-Nazilli Belediyespor: 2-1, Zonguldak Kömürspor (BAY), Kırşehir Belediyespor (BAY)
14.HAFTANIN MAÇLARI: (20 Kasım 2021 Cumartesi): Nazilli Belediyespor-Kırşehir Belediyespor, Karacabey Belediyespor-Akhisarspor
(21 KASIM 2021 PAZAR): Eskişehirspor-Pendikspor, Şanlıurfaspor-Isparta 32 Spor, Kırklarelispor-Tarsus İdman Yurdu, Pazarspor-Erzincanspor, Amedspor-1922 Konyaspor, Ankara Demirspor-Uşakspor, Bucaspor 1928 (BAY), Zonguldakspor (BAY) 
KIRŞEHİR’İN İLK YARI MAÇLARIDA KALAN MAÇLARI
14.HAFTA: Nazilli Belediyespor-Kırşehir Belediyespor (Nazilli İlçe Stadyumu)
15.HAFTA: Kırşehir Belediyespor-Ankara Demirspor (Ahi Stadyumu)
16.HAFTA: Eskişehirspor-Kırşehir Belediyespor (Eskişehir Yeni Stadyum)
17.HAFTA: Kırşehir Belediyespor-Karacabey Belediyespor
18.HAFTA: Şanlıurfaspor-Kırşehir Belediyespor (Şanlıurfa Gap Stadyumu)
19.HAFTA: Kırşehir Belediyespor-Karacabey Belediyespor(Ahi Stadyumu) (HABER: SALİH GÜNER)