Hafta başında Teknik Direktör Hakkı Hocaoğlu ile yolları ayıran yeşil-beyazlı ekibimiz Cumartesi günü Ahi Stadı’nda Ankara Demirspor’la karşı karşıya gelecek…

KIRŞEHİR BELEDİYESPOR’DA HEDEF: MUTLAK GALİBİYET!..

TFF 2’nci Lig Beyaz Grupta 15’inci hafta Cuma ve Cumartesi günü oynanacak olan 8 karşılaşmayla devam edilecek. Hafta başında Teknik Direktör Hakkı Hocaoğlu ile yolları ayıran yeşil-beyazlı ekibimiz Cumartesi günü Ahi Stadı’nda Ankara Demirspor’la karşı karşıya gelecek. 
Lige fırtına gibi giren, ancak son haftalarda içeride ve dışarıda aldığı başarısız sonuçlarla küme düşme hattına kadar inen Kırşehir Belediyespor, zirveye tutunmak adına çok ama çok önemli bir karşılaşmaya çıkıyor.
Son 8 karşılaşmasından sadece 1 galibiyet alan, 5 maçta da sadece 2 beraberlikle yetinen yeşil-beyazlı ekibimiz, Ankara Demirspor maçını kazanarak hem ölü toprağı üzerinden atıp hem de galibiyet hasretine son vermenin peşinde. Kırşehir Belediyespor ile Ankara Demirspor arasındaki karşılaşma Cumartesi günü saat 13.00’da Ahi Stadyumunda oynanacak.
Ligde en son kendi sahasında Tarsus İdmanyurdunu yenen ve o maçın ardından bir türlü galibiyet yüzü göremeyen Kırşehir Belediyespor’da hal böyle olunca, Yönetim Hakkı Hocaoğlu ile yollarını ayırdı. Şuan takımın başında kaleci Antrenörü olan Sinan Özdoğan ile Ankara Demirspor maçına çıkacak olan yeşil-beyazlı ekibimiz galibiyet almayı hedefliyor.
Yeşil-beyazlı ekibimizin Başkanı Mustafa Bulut, kötü gidişe son vermek için kan değişikliğine gitme kararı aldıklarını belirterek, taraftarları da bu süreçte takımlarına sahip çıkıp destek vermeye davet etti.
Kulüp olarak Ankara Demirspor maçında tüm taraftarları yanlarında görmek için bilet fiyatlarında indirime gitme kararı aldıklarını belirten Başkan Mustafa Bulut, “Artık kendi sahamızda puan kaybına tahammülümüz yok. Bu sezon oynadığımız 12 maçta 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 yenilgi ile 15 puan toplayıp 14. sırada yer alıyoruz. İnşallah en kısa sürede toparlanıp yeniden çıkışa geçip, puan cetvelinde yayıp olduğumuz yere gelmek istiyoruz. Bu zor günlere atlatabilmemiz için herkesin maddi ve manevi desteğini bekliyoruz. Yeşil-beyazlı ekibimizin taraftarları da her maçta takımlarına sahip çıkmalı. Haydi Kırşehirspor taraftarları Cumartesi Ahi Stadyumunu dolduralım takımımıza büyük bir destek verelim. Bu nedenle bütün taraftarlarımızı takımımızın ve yönetimimizin etrafında kenetlenmeye, birlik ve beraberlik içinde tek yumruk olmaya davet ediyorum” diye konuştu. 
Hakkı Hocaoğlu’ndan boşalan teknik direktörlük görevine getirmek istedikleri pek çok isimle görüşmeye başladıklarını da belirten Başkan Mustafa Bulut, “Takımımızdaki kötü gidişe dur demek için teknik heyette bir kan değişikliği yapacağız. Hiç kimse Kırşehir Belediyespor’dan büyük değildir. Biz takımımızın her türlü sorunlarını çözmek için çaba harcarken, onların başarısız olmasını da kabul edemeyiz. Yönetim kurulumuzla yaptığımız son toplantıda ortak bir noktada buluşarak Teknik Direktör Hakkı Hocaoğlu ile yollarımızı ayırma kararı aldık. Şimdi yeni bir teknik direktör arayışına girdik. En kısa sürede takımımızın başına getireceğimiz hocamızla yeniden çıkışa geçerek ilk yarıyı layık olduğumuz yere getireceğiz inancındayız” diye konuştu.
Kırşehir Belediyespor’un Cumartesi günü kendi sahasında karşılaşacağı Ankara Demirspor ise 13 karşılaşma oynayacak topladığı 18 puanla puan cetvelinde 9’uncu sırada yer alıyor.
Sezona Şanlıurfaspor’a deplasmanda 1-0’lık skorla mağlup olarak puansız başlayan Başkent temsilcisi, bu yenilginin ardından kendi sahasında Kırklarelispor’u 1-0’la geçerek ilk galibiyetini aldı.
Ligin 3’üncü haftasında deplasmanda Pazarspor’a 3-2, 4’üncü hafta Amedspor’a 1-0’lık skorla mağlup olan mavi-beyazlı ekip ardından Zonguldakspor’la 2-2, Bucaspor’a 2-1’lik skorla kaybederek galibiyet hasretini 4 maça çıkardı.
Üst üste gelen puan kayıplarıyla zirvenin uzağında kalan Başkent temsilcisi Ankara Demirspor, kendi sahasında 1922 Konyaspor’u 1-0 yenerek galibiyet özlemini sonlandırdı. Bu karşılaşmanın ardından Erzincan ile 1-1 berabere kalan Ankara temsilcisi, Tarsus’u 2-1, Ispartaspor’u ve Akhisarspor’u 1-0’lık skorlarla yenerek seri yakalayan mavi-beyazlı ekibe 1-0’lık skorla lider Pendikspor dur dedi. Pendikspor yenilgisi sonrası evinde son oynadığı maçta Uşakspor’la golsüz berabere kalan Ankara Demirspor, oynadığı 13 maçta 18 puanla 9’uncu sırada yer alıyor. Bu 13 maçta rakip filelere attığı 12 gole karşılık kalesinde de 12 gol gördü.
Kırşehir Belediyespor-Ankara Demirspor maçı Cumartesi günü saat 13.00’te Ahi Stadı’nda başlayacak. (HABER: SALİH GÜNER)