Yeşil-beyazlı ekibimizde Başkan Mustafa Bulut ve ekibiyle devam mı, tamam mı netsizliği hakim. Gözler Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’nun vereceği kararda…

KIRŞEHİR BELEDİYESPOR’DABELİRSİZLİK SÜRÜYOR!..

2021-2022 sezonunda TFF 2. Lig, Beyaz Grup’ta mücadele eden ve 48 puanla 8’nci sırada tamamlayan Kırşehir Belediyespor’da belirsizlik sürüyor. 

Mustafa Bulut’un Başkanlığındaki mevcut yönetimin yeni sezonda görevine devam edip etmeyeceği, ya da yeni bir yönetimin göreve gelip gelmeyeceği henüz netlik kazanmazken, gözler Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’na çevrildi.

Kırşehir Belediyespor’un yeni sezona iddialı bir kadro kurup şampiyonluk hedefiyle mi, yoksa orta sıralarda mücadele edecek mütevazi bir kadro ile mi başlayacağı merak konusu olurken, taraftarlar, Belediye Başkanı Ekicioğlu’nun ne düşündüğü bilinmiyor.

Mevcut yönetimle yola devam edilmemesi halinde genel kurula gidilerek seçim yapılması gerekiyor. Genel kurul sonucu iş başına gelecek yönetimin iç ve dış transferi bir ancak tamamlaması gerekiyor. Çünkü lig Ağustos’ta başlayacak.

Yeşil-beyazlı ekibimiz taraftarları bu konuda Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’nun kararını kısa sürede netleştirmesi gerektiğini belirterek, “Geçen yıl çeşitli şanssızlıklar yüzünden play-off şansımızı ikinci yarıda kaybettik. Bu yıl takımımızın hedefinin ne olacağı belirlenmeli ve buna göre bir kadro kurulmalı. Mevcut kadroyu bozmadan yerinde ve nokta transferle bu yıl daha başarılı olacağımızı düşünüyoruz. Ancak geçen her gün takımımız için zaman kaybı. Kısa sürede yönetim belirlenmeli ve onlar da teknik heyeti ve takımı kurup kampa göndererek lig hazırlıklarına başlamalı. Yoksa her geçen gün takımımızın aleyhinde olacaktır” dedi.

Bilindiği üzere Kırşehir Belediyespor geçen sezon TFF 2’nci Lig Beyaz Grup’ta lige ilk 5 hedefi ile başladı ve 34 haftalık lig maratonunu 8’inci sırada bitirebildi.

Temsilcimiz Kırşehir Belediyespor sezonun son maçında Kırklarelispor'u mağlup ederken, grubumuzda play-off’a yükselen takımlardan Amedspor, Ispartaspor ve Tarsus İdmanyurdu elendi, Karacabey Belediyespor grupta finale çıktı ve diğer grubun birincisi Bodrumspor’un rakibi oldu. Pazar günü oynanacak final maçını kazanan 1. Lige yükselecek. Akhisarspor, 1922 Konyaspor ve Eskişehirspor ise bir alt lige düştü ve gelecek sezon 3'üncü Ligde mücadele edecek. (HABER: SALİH GÜNER)