Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig Beyaz grupta zirve mücadelesi veren ve son maçında Akhisarspor’a yenilerek ağır bir yara daha alan Kırşehir Belediyespor, hızlandırılmış fikstür gereği bu hafta başlayacak olan zorlu maratonda 14 gün boyunca birbirinden zorlu 3 karşılaşma oynayacak. Yeşil-beyazlı temsilcimiz 14 Kasım’da 13’üncü haftayı da maç yapmadan bay olarak geçirecek.
Kırşehir Belediyespor’da zorlu lig maratonu TFF’nin fikstür gereği yeniden başlıyor. Yeşil-beyazlı ekibimiz 6 Kasım Cumartesi günü başlayacak olan sıkıştırılmış fikstür gereği 10 Kasım’da Uşakspor, 14 Kasım’da bay, 20 Kasım’da ise Nazilli Belediyespor’la karşılaşacak.
Ligin 11’inci haftasındaki deplasmanda oynayacağı Pendinspor maçının 6 Kasım tarihine konulması üzerine yeşil-beyazlı takım, 6 ila 20 Kasım tarihleri arasında 2’si deplasman olmak üzere 3 karşılaşma oynayacak. Deplasmanların 2’sini İstanbul ve Aydın gibi uzak mesafelerden oluşturuluyor. Maçlar arasında kimi zaman 3 gün, kimi zaman 4 gün ara var.
Beyaz grup ekibi, bu aralarda bir sonraki maça hazırlanmaya çalışacak. Hazırlık aşamasında uzun deplasman yolculukları ve antrenman uygulamaları gibi birden fazla program olacak. Takımın bu programları hangi ara gerçekleştirip maçlara hazır hale geleceği kafalarda çözüm bekleyen büyük soru işaretleri oluşturdu.
Pazar günü oynanan 10’uncu haftada evinde Akhisarspor’la karşılaşan Kırşehir Belediyespor, 11’inci haftadan 14’üncü haftaya yani Kasım’ın sondan 1 haftası bitimine kadar biri bay olmak üzere 3 karşılaşma oynayacak. Yeşil-beyazlı temsilcimiz 11’inci haftada deplasmanda Pendikspor ile oynanacak bu maçla birlikte sıkıştırılmış lig fikstürü başlamış olacak.
İstanbul dönüşünün ardından 10 Kasım Çarşamba günü kendi sahasında Uşakspor’u konuk edecek Kırşehir ekibi, 14 Kasım, yani 13’ünci haftayı ise maç yapmadan bay olarak geçirecek.
Bay dönüşü haftasında ise 20 Kasım Cumartesi günü deplasmanda Nazilli Belediyespor’a konuk olacak.
Play-Off mücadelesi veren temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, Pendikspor ile başlayıp, Uşakspor ve Nazilli Belediyespor’la sona erecek 14 günlük sıkıştırılmış fikstürü minimum puan kaybıyla geçip, devreyi en iyi noktada tamamlamak istiyor.  (HABER: SALİH GÜNER)