Haftayı Çankırı deplasmanında aldığı üç puanla kapatan Kırşehir Belediyespor’da yüzler gülerken, yeşil-beyazlılar hafta sonunda kendi saha ve seyircisi önünde karşılaşacağı Sincan Belediyespor maçına hazırlanıyor.
Dün Güneykent Tesislerinde Teknik Direktör Ercan Kul yönetiminde Sincan Belediyespor maçının hazırlıklarına başlayan yeşil-beyazlı ekipte moraller oldukça yüksek.
1-0 bitin Çankırıspor maçının ardından açıklamalarda bulunan yeşil-beyazlı ekibimizin Teknik Direktörü Ercan Kul, oynanan oyundan ziyade alınan skordan memnun olduğunu söyledi.
Teknik Direktörü Kul, “Hafta sonu oynamış olduğumuz ve bizim için çok önemli bir maç olan Çankırıspor’u yenerek haftayı kayıpsız geçtiğimiz için mutluyuz. Rakibimizin zayıf ve güçlü yönlerini analiz ederek, oyuncularımıza aktarmaya çalıştık. Müsabakaya gelince, ilk 45 dakika istediklerimizi sahaya yansıttık ve ilk yarıyı 1-0 önde tamamladık. Kaçırdığımız penaltıyı da gole çevirmiş olsaydık, daha rahat ve belki de daha farklı kazanabilirdik. İkinci yarıda hem skoru korumak hem de farkı arttırmak için biraz daha kontra oynamayı düşündük, pozisyon yakaladık. Fakat gole çeviremedik. Ancak üç puanla döndüğümüz için sevinçli ve mutluyuz. Takımımıza sahip çıkan yönetim kurulumuza, Çankırı’da 90 dakika bizi coşkuyla destekleyen taraftarlarımıza, teknik ekibimizden sportif direktörümüze kulüp müdürümüze gecesini gündüzüne katan çalışanına ve futbolcularımıza teşekkür ediyorum. Teknik heyet ve futbolcularımız taraftarın bizden beklentisinin yüksek olduğunun bilincindeyiz. Hedefimize ulaşabilmek için taraftarlarımızın takıma daimi desteklerini bekliyoruz” diye konuştu.
Kalan 4 maçı da kazanarak ligin ikinci yarısına hedefi olan bir takım olarak girmeyi istediklerini belirten Kırşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Veli Şahin, Çankırı’da alınan üç puanın bu açıdan büyük önem taşıdığına dikkati çekti.
Ligde zirve iddialarını sürdürmek için Çankırı deplasmanından mutlaka galip gelmek istediklerini ve bunu da başardıklarını belirten Başkan Veli Şahin, “Kulüp olarak zor bir deplasmandan üç puanla ayrılmamız çok önemli ve anlamlı oldu. Kazanmak zorunda olduğumuz bir maçtı. Çünkü zirve yarışından kopmamamız gerekiyordu. Rakiplerimizle olan puan farkının açılmaması, hatta kapatmamız gereken bir haftaydı. Böyle önemli bir Bu hafta 6 puanlık bir maç var. Pazar günü evimizde Ahi Stadyumu'nda Sincan’la karşılaşacağız. Sincan ve Kırşehirspor’umuz aynı puanda. Galip gelirsek rakip Sincan'ın önüne geçeceğiz. Aynı zamanda biz Sincan' la oynarken, Bartın ve Kırıkkale’de birbirleriyle oynayacak. Her ikisinin de puan kaybettiğini veya birinin puan kaybettiğini düşünürsek Sincan maçını kazandığımız an şampiyonluk için bir adım daha atacağız. Daha sonra Bartınspor'un da bay geçeceği bir haftada zirveye daha da yaklaşacağız. Bunun için Sincan maçı çok önemli. Onun için değerli Kırşehir halkına sesleniyorum. Bu hafta Pazar günü herkes yanına bir kişi alsın ve maça gelsin. Takımlarını centilmence desteklesin. İnşallah Ahi Stadı tıklım tıklım dolacak ve galip gelerek şampiyonluk yolundaki şansımızı arttırmış olacağız” diye konuştu. (HABER: SALİH GÜNER)