SPOR-TOTO Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele veren ve ligin 7’inci haftasında deplasmanda Karadeniz Ereğli Belediyespor’a 2-1 yenilen Kırşehir Belediyespor’da yenilgi şoku sürerken, MKE Kırıkkalespor maçının hazırlıkları devam ediyor. 
Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi’nde 7’inci hafta oynanan 6 karşılaşmayla sona erdi. lider Anadolu Kırıkkalespor ile Bartınspor haftayı 3’er puanla kapattı. Devrek Belediyespor’un maç yapmadan bay olarak geçtiği 7’inci haftada oynanan 6 karşılaşmada toplam 15 gol ağlarla buluştu. Ligde oynanan 6 karşılaşmayı 2 ev sahibi, 3 deplasman takımı kazanırken, 1 maç beraberlikle sonuçlandı.
5 maçtır yenilgi yüzü görmeyen ve zirvede yer alan temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, ligde zor günler geçiren ve hocası ayrılan Karadeniz Ereğli Belediyespor’a konuk oldu. Oldukça kötü bir performans sergileyen yeşil-beyazlılar, Ereğli Belediyespor’a 2-1 mağlup olarak ligdeki ilk yenilgisini aldı. Haftalardır lider Anadolu Kırıkkalespor ve Bartınspor’un arkasında 3’üncü sırada yer alan Kırşehir Belediyespor, bu yenilgi sonrasında Sincan Belediyespor’un kendi sahasında Keçiören Bağlumspor’u 2-0, Kastamonu İl Özel İdarespor’un deplasmanda MKE Kırıkkalespor’u 4-0 yenmesinin ardından 4 basamak gerileyerek haftayı 6’ıncı sırada tamamladı.
Ereğli Belediyespor ise ligdeki ikinci galibiyetini alarak puanını 9 yapıp 7’inci haftayı 7’inci sırada tamamladı.
Ligde yenilgi yüzü görmeyen ve şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Anadolu Kırıkkalespor, 100.Yıl Soğuksuspor’a konuk oldu. Kırmızı-lacivertli ekip mücadeleyi 3-0 kazanarak puanını 17 yaparak liderliğini sürdürdü. 100.Yıl Soğuksuspor 4 puanda kalarak haftayı 13’üncü sırada tamamladı.
Lider Anadolu Kırıkkalespor’u adım adım takip eden Bartınspor, Bolu’da Yeniçağaspor’a konuk olurken, mücadeleyi 1-0 kazandı. Karşılaşmayı zorda olsa tek golle kazanmasını bilen Bartınspor puanını 15 yaparak haftayı 2’inci sırada tamamladı.
Yeniçağaspor ise 5 puanda kalıp 7’inci haftayı 10’uncu sırada tamamladı.
Zirve yarışını sessiz sedasız bir şekilde sürdüren Başkent ekibi Sincan Belediyespor, kendi sahasında Keçiören Bağlumspor’u 2-0 yenerek puanını 11 yapıp haftayı 3’üncü sırada tamamladı. Keçiören Bağlumspor ise ligdeki 4’üncü yenilgisini alarak haftayı 11’inci sırada tamamladı.
Zirve yarışı içinde yer almak isteyen Kastamonu İl Özel İdarespor deplasmanda MKE Kırıkkalespor’u 4-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek üst üste ikinci toplamda da üçüncü galibiyetini alarak puanını 10 yapıp haftayı 4’üncü sırada tamamladı. MKE Kırıkkalespor ise ligdeki 5’inci yenilgisini alarak 6 puanda kalıp 9’uncu sırada tamamladı.
Haftanın bir diğer karşılaşmasında Çubukspor deplasmanda 1074 Çankırıspor’la 1-1 berabere kaldı. Çubukspor puanını 10, Çankırıspor ise 7 yaptı.
7’İNCİ HAFTADA ALINAN TOPLU SONUÇLAR ŞÖYLE:
Karadeniz Ereğli Belediyespor-Kırşehir Belediyespor: 2-1, Sincan Belediyespor-Keçiören Bağlumspor: 2-0, Yeniçağaspor-Bartınspor: 0-1, 100.Yıl Soğuksuspor-Anadolu Kırıkkalespor: 0-3, MKE Kırıkkalespor-Kastamonu İl Özel İdarespor: 0-4, 1074 Çankırıspor-Çubukspor: 1-1
Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadeleye 8’inci haftada oynanacak olan 6 karşılaşmayla devam edilecek. Ligin 8’inci haftasında temsilcimiz Kırşehir Belediyespor kendi sahasında MKE Kırıkkalespor’u konuk edecek.
Haftanın diğer maçlarında ise ligde 17 puanla lider durumda bulunan Anadolu Kırıkkalespor kendi sahasında Devrek Belediyespor’u, Bartınspor ise seyircisi önünde 100. Yıl Soğuksuspor’la karşılaşacak.
Ligin 8’inci haftasında ise Keçiören Bağlumspor-Yeniçağaspor, Çubukspor-Sincan Belediyespor, Kastamonu İl Özel İdarespor, 1074 Çankırıspor maçları oynanacak.
(HABER: SALİH GÜNER)