SPOR-TOTO Bölgesel Amatör Ligi’nde şampiyonluk iddiasını devam ettiren Kırşehir Belediyespor, hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Karadeniz Ereğli maçına kilitlendi. Ya devam, ya tamam maçına büyük bir taraftar kitlesi ile çıkacak yeşil-beyazlılar da tek hedef mutlak galibiyet…
Ligin ilk yenilgisini Karadeniz Ereğli karşısında alan ve o tarihten bu yana yenilgi yüzü görmeyen Kırşehir Belediyespor, ilk yenilgisini aldığı Karadeniz ekibini yenerek hem rövanşı hem de şampiyonluk iddiasını devam ettirmek istiyor.
Zorlu maç öncesi bir açıklama yapan Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Ercan Kul, “BAY haftasında rakiple ilgili analizlerde bulunduk. Güçlü bir takıma karşı oynayacağız. Rakibin zaaf yanlarını çok iyi biliyoruz. Hazırlıklarımızı buna göre sürdürüyoruz. Kırşehir Belediyespor olarak Pazar günü kimsenin son haftalarda yapamadığını biz yapacağız, rakibimize ligdeki üçüncü yenilgisini yaşatarak, şampiyonluk yolunda önemli bir engeli aşacağız” açıklamasında bulundu
Ereğli maçıyla ilgili düşüncelerini aktaran Ercan Kul, kendinden emin ifadeler kullandı, lidere sürpriz hazırlığında olduklarını söyledi.
Son oynanan Kastamonu maçında alınan beraberliğin ardından morallerin bozulduğunu söyleyen Ercan Kul, o karşılaşmayı unuttuklarını ve sadece Ereğli Belediyespor maçını düşünmeye başladıklarını söyledi.
Ereğli Belediyespor’un zor bir rakip olduğunu fakat yenilmeyecek bir takım olmadığını vurgulayan yeşil-beyazlı ekibimizin teknik direktörü Ercan Kul, gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Grubumuzun lideri Ereğli Belediyespor’un ligdeki konumu belli. Son haftalardaki çıkışları sayesinde ilk sırada yer alıyorlar. Onların bu durumunu gözümüzde pek büyütmüyoruz. Yenilmeyecek takım yoktur. İllaki onların da bir açığı, bir zaafı vardır. Mühim olan bu zaafları bulmak. Rakiple ilgili analizlerimiz oldu, araştırmalar yaptık. Eksik yönlerini biliyoruz. Pazar günü Batı Karadeniz ekibine bir sürprizimiz olacak. 3 puan için oynayacağız. Bu galibiyetin ardından tekrar şampiyonluk için yükselişe geçmek istiyoruz. İlk hedefimiz Ereğli Belediyespor maçı olacak. Ardından her maçı ayrı ayrı analiz ederek sezon sonu hedefimize ulaşmak. Son oynadığımız Kastamonu İl Özel İdarespor maçı bizleri gerçekten üzdü. O maçta iyi futbol oynadık. İyi futbolumuzu Ereğli Belediyespor karşısında sürdürüp büyük Kırşehir Belediyespor taraftarlarına 3 puan hediye etmek istiyoruz. Dolayısıyla Ereğli Belediyespor maçını fazlasıyla önemsiyoruz. Rakibin lider olması bizi hiç ilgilendirmiyor. Kendi alacağımız puanlara odaklanmış durumdayız. İnşallah Pazar günü kendi saha ve seyircimizin önünde rakibimizi eli boş gönderip, şampiyonluk yolunda önemli bir engeli aşmak istiyoruz. Bunun için de taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz.”
Bölgesel Amatör Lig, 6. Grup’ta dördüncü sırada yer alan Kırşehir Belediyespor, bu hafta evinde oynayacağı Karadeniz Ereğli maçından 3 puan almak istiyor…
İlk yarıyı lider olarak tamamlayan ve ikinci yarıda inişli-çıkışlı bir grafik sergileyen şampiyonluk yolunda Anadolu Kırıkkale, Bartınspor ve Kastamonu İl Özel İdarespor karşısında altın değerinde 2’erden 6 puan kaybeden Kırşehir Belediyespor, en ciddi rakiplerinden olan lider Karadeniz Ereğli Belediyespor maçına odaklandı. Yeşil-Beyazlı takım, sahasındaki maçta Ereğli Belediyespor’u yenerek taraftarına 3 puan hediye etmek istiyor.
Ligin ilk haftasında deplasmanda 2-1 yenildiği ve ilk yenilgisini aldığı Ereğli Belediyespor karşısında bu kez galibiyet hedefliyor.
Son lig maçında Kastamonu İl Özel İdarespor karşısında beraberlikle ayrılan Kırşehir Belediyespor, hesapta olmayan sürpriz beraberliğin moral bozukluğunu üzerinden atmaya çalışıyor.
Güneykent Tesisinde Teknik Direktör Ercan Kul yönetiminde yapılan hazırlık çalışmalarında moralli oldukları gözlenen yeşil-beyazlı futbolcular, ikinci yarının ortalarında kaybedilen puanları bir bir telafi etmek istiyor. Bunun ilk adımını Pazar günü Karadeniz Ereğli Belediyespor’la oynanacak maçta atmak isteyen Kırşehirli futbolcular, her ne kadar moralsiz de olsalar hazırlıklarını galibiyet düşüncesiyle sürdürüyor. Bu arada teknik patron Ercan Kul’da futbolcularıyla hem birebir, hem de toplu konuşmalar yaparak moralleri yüksek tutmaya çalışıyor.
SİLKELENİN “LİGDE VE ŞAMPİYONLUK YARIŞINDA VAR OLDUĞUMUZU GÖSTERMELİYİZ”
Ercan Kul’un futbolculara olan inancını kelimelere dökerek özgüven aşıladığı öğrenilirken, “Sizler bu ligin üzerinde futbolcularsınız. Silkelenin ve kendinizi gelin. Biran evvel toparlanıp, ligde ve şampiyonluk yarışında var olduğumuzu gösterelim” dediği belirtildi.
GALİBİYET BEKLİYORLAR
Kırıkkale, Bartın ve Kastamonu karşısında kaybedilen 6 puan, yönetim kanadında da büyük bir hayal kırıklığı oluşturdu.
İkinci yarının başında kaybedilen sürpriz puanlar neticesinde takımdan beklenen verimi alamayan yönetim, 6 puan kaybına rağmen umutlu.
Karadeniz Ereğli Belediyespor maçıyla çıkışa geçileceğine inanan Yeşil-beyazlılar, “Son maçta yaşadığımız şanssızlığı Karadeniz Ereğli Belediyespor maçıyla son vermek istiyoruz. Seri galibiyetler yakalamamız gerek. Teknik ekip ve futbolcularımıza güveniyoruz. Sahamızdaki maçta hanemize 3 puanı yazdırmak istiyoruz. Ereğli Belediyespor’un bileği kolay kolay bükülemeyecektir. Bizler Karadeniz Ereğli Belediyespor’u puansız göndereceğiz” şeklinde ifadelerde bulundu. 

Kırşehir Belediyespor’da sevindirici haber

Sakatlıklar nedeniyle zor günler yamaya başlayan Kırşehir Belediyespor’da 3 hafta sahalardan uzak kalacağı bildirilen Abdul Razzak Omar’ın hafta sonundaki Karadeniz Ereğlispor karşılaşmasında oynayabileceği öğrenildi.
Kastamonu Özel İdarespor maçının 44.dakikasında sakatlığı nedeniyle oyundan çıkan ve 3 hafta sahalardan uzak olacağı söylenen Abdul Razzak Omar’ın yapılan tedavilerin olumlu sonuç vermesi sonrasında yapılan kontrollerde Suriyeli futbolcumuzun Karadeniz Ereğlispor maçında forma giyebileceği açıklandı.
Kastamonu Özel İdarespor ile oynanan maçın son dakikalarında sakatlanan Emre Batı’nın durumunun iyi olduğu ve Karadeniz Ereğlispor maçına yetişeceği bildirildi. (HABER: SALİH GÜNER)