Dinçel: Galibiyeti taraftarlarımıza armağan ettik

Haftayı kendi saha ve seyircisi önünde Adıyamanspor’u farklı yenerek liderlik koltuğuna oturan Kırşehir Belediyespor, Türkiye Kupası 2. tur maçında güçlü rakibini 3-2 yenerek üçüncü tura yükselerek taraftarlarını sevince boğdu.
Çarşamba günü Ahi Stadı’nda Kırşehir Belediyespor-Nevşehir Belediyespor arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası ikinci tur maçında yeşil-beyazlılar iki kez yenik duruma düşmesine rağmen, güçlü rakibini 3-2 yenip, kupanın dışına itti.
Yeşil-beyazlı ekibimizin Teknik Direktörü Selahattin Dinçel, Adıyaman maçının ardından üç gün sonra güçlü bir rakibi yenerek tur atlamanın önemli olduğunu belirterek, aldıkları bu galibiyeti bütün taraftarlara armağan ettiklerini ifade etti.
Teknik Direktör Selahaddin Dinçel, Müsabakanın ardından gazetemize açıklamalarda bulundu:
“Hafta sonu Adıyamanspor gibi güçlü ve diri bir takımla zorlu bir maç yaptık. Üç gün sonra da Üçüncü Lig’in en güçlü ve kaliteli takımlarından Nevşehir Belediyespor’la kupada karşı karşıya geldik. Zor ve bölgesel olarak bir derbi maç öncesi tur atlayıp, taraftarımıza tur armağan etmek istiyorduk, maçı normal sürede bitirmek istiyorduk, beklemediğimiz şekilde iki kez geriye düştük ama maçı geri çevirmesini bildik. İnşallah hafta sonu oynayacağımız lig maçına da en iyi şekilde hazırlanacağız. Ben bu galibiyeti 12. adama, taraftarımıza, Kırşehir’e armağan ediyorum. Çünkü onlar galibiyeti bizden daha fazla istiyorlardı, belki biz daha çok işin içindeyiz, uygulayıcılarıyız, yaşayanlarız ama taraftar daha fazla istiyordu, onlara armağan olsun. Özellikle ilk golü uzaktan yedik, top iyi yere gitti, beklenmedik bir şuttu, ikinci golde de çok kalabalık bir grubun içerisinden top yol buldu. İnşallah bundan sonra geri düşmeden kazanırız. Allah herkesten razı olsun. Taraftarımız takımı sahiplendikçe takımda taraftarla birleşiyor, bu birliktelik oldukça başarı kaçınılmaz, sadece yönetim, teknik adam, personel değil, basın, 12 adam ve şehir birlikteliğiyle bu takımın başarılı olması kaçınılmaz. Herkesi kutluyorum ve turu taraftara armağan ediyorum.” ifadelerini kullandı.
Üçüncü turda rakiplerinin bugün belli olacağını belirten Teknik Direktör Dinçel, büyük ihtimalle rakiplerin ya Süper Lig’ten ya da 1. Lig’ten bir takım olacağını söyledi.
Dinçel, “Kırşehir Belediyespor olarak kupada gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Ligte olduğu gibi kupada da var olduğumuzu göstermekte kararlıyız. Önümüze bakacağız. Bugün yapılacak kur’a da hangi takım çıkarsa çıksın, biz bir üst tura adımızı yazdırmak için çok çalışacağız” diye konuştu. (HABER: SALİH GÜNER)