Kırşehir Belediyespor’da başkan olacak Osman Uçar, çalışmalarını tam güz sürdürüyor

KIRŞEHİR BELEDİYESPOR’DA TRANSFERLER DEVAM EDİYOR

TÜRKİYE Futbol Federasyonu (TFF) 2.Lig Kırmızı Grupta güçlü takımlarla şampiyonluk mücadelesi verecek olan Kırşehir Belediyespor transfer çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Yeşil-beyazlılar, geçtiğimiz yıldan kalan futbolculardan Murat Şimşek, Nazilli Belediyespor'dan Onur Karakabak, Sancaktepespor'dan Erbay Eken ve İsmail Düzgün’ün ardından Konyaspor’dan Anıl Mercan, Kırklarelispor’dan ise İlker Sayan’ı kadrosuna kattı.
Kırşehir Belediyespor’da başkan olacak Osman Uçar, Cuma günü Güneykent Tesisinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunurken, iyi bir kadro ile lige başlamak istediklerini söyledi.
Uçar, “Kırşehir Belediyespor Futbol takımı olarak bundan önce 4 futbolcumuz ile resmi olarak anlaşıp kadromuza kattık. Bizler her zaman zirveye oynayan ve zirVeden uzaklaşmayan bir takım kurmayı hedefliyor. Bu doğrultuda da transfer çalışmalarımız tam gaz devam ediyor. Yeşil-beyazlı taraftarlarımızdan sadece sabır istiyoruz. Onlara en iyi kadroyu kurmak için gece gündüz çalışıyoruz. Aldığımız ve bundan sonra alacağımız her oyuncu bu ligi iyi bilen kişilerdir. Grup kuraları belli oldu. Kırmızı grupta güçlü takımlarla mücadele edeceğiz. Daha önceki sözlerimde belirttiğim gibi bizim hedefimiz her zaman zirveye oynayan ve Play-Off yarışından kopmayan bir takım oluşturmak. Grup kuralarının ardından Kırmızı gruptaki takımlar zayıf, beyazda ki güçlü diye bir şey yok. Biz amacımız doğrultusunda transferlerimiz yapıp hedefimizi gerçekleştirmek ve transferler son sürat devam edecek’’ dedi.
Kulübe yeni transfer olan İlker Yasin, Kırşehir Belediyespor’a transfer sürecini anlattı.
İlker Yasin, Kırşehir Belediyespor’a getiren en önemli sebebinin Belediye Başkanlarının şeffaflığı olmasını gösterdi.
Genç futbolcu konuşmasına şöyle devam etti:
“Geçen sezon Süper Lig’de oynadım ve buraya da şampiyonluk yaşayıp bir üst lige çıkmak için geldim. Şehirde ki saygı, sevgi ve başkanlarımızın dürüst oluşu beni buraya getiren sebepti. Ben bu şehrin üst liglerde olması gerektiğini düşünüyorum, bekliyorum. İnşallah hep beraber taraftarımızın desteği ile takımı üst lige taşımamız lazım; benim de hedeflerim doğrultusunda, kulübün de hedefleri doğrultusunda bir şeyler yapabilmemiz lazım. Güzel günler bizi bekliyor”
ANIL MERCAN
12 Eylül 1998 yılında Hollanda’nın Tiel kasabasında dünyaya gelen genç oyuncu, Türkiye’de sadece 1922 Konyaspor’da oynadı.
Türkiye kariyerindeki tek takım olan 1922 Konyaspor ile TFF 2.Ligi’nde 2 maç, Özel turnuva ve kupalarda 4 karşılaşmada forma giydi.
İLKER SAYAN KİMDİR?
Kırşehir Belediyespor’un yeni transferi İlker 4 Mayıs 1993 tarihinde İzmir’in Konak İlçesi’nde dünya geldi. Aktif futbolculuk kariyerine 2004 yılında Süper Lig ekiplerinden Göztepe’nin alt yapısında başlayan İlker, 4 yıl boyunca formasını giydiği Göztepe’den 2007 yılında Çanakkale Dardanelspor’a transfer oldu.
Yaklaşık 10 sezon boyunca Çanakkale Dardanelspor formasını giyen İzmirli futbolcu daha sonra Kayseri Erciyespor, Kırıkhanspor, Nazilli Belediyespor, Sivas Belediyespor, Sivasspor ve son olarakta Kırklarelispor’da forma giydi.
İlker Sayan’ın Türkiye Futbol Federasyonu kayıtlarına göre U-21 Ligi’nde 41 maçta 11 gol, Türkiye Kupasında 9 maçta 1 gol, TFF 3.Ligi’nde 121 maçta 32 gol, TFF 2.Ligi’nde 66 maçta 8 gol, Süper Ligde 2 maç, Özel Turnuva ve kupalarda 19 maçta 3 gol, Özel maçlarda 26 maçta 4 gol, Deplasmanlı Süper Gençler Ligi’nde 10 maçta 1 gol, Bölgesel Gelişim U-18 Ligi’nde 13 maçta 6 gol, Avrupa Şampiyonasında ise 9 karşılaşması bulunuyor. (HABER: SALİH GÜNER)