Bu sezon TFF 2.Ligi’nde mücadele edecek olan Kırşehir Belediyespor’da Teknilk Direktör konusunda önceki gün MKE Ankaragücü’nden ayrılarak anlaşmaya vardığı Mustafa Dalcı ile henüz 24 saat geçmeden anlaşamadıklarını kulübün resmi hesabından duyuruldu.
Geçtiğimiz hafta yapılan genel kurulda Mustafa Bulut’un başkanlığa seçilmesinin ardından Kırşehir Belediyespor Kulübü transfer çalışmalarına teknik direktör tespiti ile başladı ve Mustafa Balcı ile her konuda anlaşma sağlandığını sosyal medyadan duyurmuştu. Ancak bu anlaşma bir gün bile geçmeden imza aşamasına gelmeden sona erdirildi.
SALİH HANÇER BİRE BİR KONUŞMUŞTU!
Kulübün resmi hesabından Teknik Direktör olarak Mustafa Dalcı’nın açıklanmasının ardından Kırşehirspor muhabiri Salih Hançer yeni hocayı arayarak bire bir konuştu.
Mustafa Dalcı ile telefon görüşmesinde taraftarlar hakkında olumlu sözleriyle yüreklere su serpmişti. Teknik Direktörü Mustafa Dalcı, Salih Hançer ile telefon görüşmesinde tesisleşme konusunda Süper Lig ayarında bir şehre geldiğini belirterek, "Taraftarlarla güzel bir ambians yakalayacağımıza inanıyorum. Büyük Kırşehirspor taraftarının desteğini her zaman arkamıza alarak onların desteği sayesinde çok iyi bir sezon geçirip hedeflerimize emin adımlarla ilerleyeceğiz. Ben bunu samimi duygularımla söylüyorum, her hafta taraftarlarla bir araya geleceğiz. Tesislerimiz taraftarlara her zaman açık olacaktır. Birlikten her zaman güç doğar. Çok kaliteli ve herkesin keyifle izleyeceği yenildiği takdirde bile ayakta alkışlayacağı bir takım oluşturacağız. Taraftarlarımız biraz sabretsin..." açıklamasında bulunmuştu.
Henüz bu açıklamanın ardından 24 saat geçmeden kulübün sosyal medya hesabı Facebbok’tan; “Daha önce Prensipte anlaşmaya vardığımız Teknik Direktör Mustafa Dalcı kulübüz arasında bir takım fikir ayrılıkları sebebiyle resmi anlaşma sağlanamamış olup görüşmeler karşılıklı olarak sona erdirilmiştir. Sayın Mustafa Dalcı ve ekibine bundan sonraki meslek hayatlarına başarılar dileriz” açıklamasında bulunuldu.
Kırşehirsporlu taraftarlar, dün Teknik Direktör Mustafa Dalcı ile anlaşılmasının ardından sosyal medya hesaplarından sert eleştiriler yaparken bugünde kulübün resmi hesabından Mustafa Dalcı transferinin gerçekleşmemesinin ardından iyice küplere binen taraftarlar artık bu ligi iyi bilen bir teknik direktörle anlaşılmasını istiyor...
Yeni sezonun başlamasına artık kısa bir süre kala yeşil-beyazlı taraftarlar Teknik Direktör konusunda artık stajyer olan değil de 2.Ligi iyi bilen bir teknik adamla anlaşılması gerektiğini söyledi.
Kırşehir Belediyespor Futbol kulübünün teknik adamların staj yaptığı yer olmadığını artık adam akıllı bir teknik direktörün takım başında görmek istediklerini söyleyen taraftarlar "Artık yönetimin teknik direktör seçerken bu ligi iyi bilen isimlerin getirilmesi istiyor. Yok efendim alt yapı hocası, veya 2-3 yıl hiç bir takımda çalışmamış isimleri takımımızda görmek istemiyoruz. Bunun zararını geçtiğimiz bir önceki sezon çektik. Yönetim bir an önce kendine gelsin ve takımın başına Stajyer değil de iyi bir Teknik Direktör getirsin. Sizlere inanıyoruz. Bizim inançlarınızı boşuna çıkarmayın..." diyerek görüş belirttiler. (HABER: SALİH GÜNER)