Kırşehir Belediyespor’da Mustafa Bulut dönemi bitti

Bulut: “İki dönem başkanlık yaptım, destek veren herkese teşekkür ediyorum”

TFF 2. Lig ekiplerinden Kırşehir Belediyespor’da iki dönem başkanlığını yürüten Mustafa Bulut, Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ile yaptığı görüşmenin ardından görevinden ayrıldığını açıkladı.

Çok sevdiği Kırşehir Belediyespor’da bir dönem de yönetim kurulu üyesi, iki dönem başkan olarak görev yapmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Başkan Mustafa Bulut, bir mesaj yayınlayarak onursal Başkan Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu başta olmak üzere kendisine destek veren herkese teşekkür etti.

Başkan Bulut, mesajında şunları ifade etti:

Sevgili Kırşehir Belediyespor sevdalıları 2019-2020 yönetim kurulu üyeliği 2020-2021, 2021-2022 sezonlarında onurumla şerefimle başkanlığını yaptığım Kırşehir Belediyespor’daki görevimi bugünden itibaren bırakmış bulunmaktayım. Ne mutlu ki bana ilk dönem lig altıncılığı, 2. dönem play-off yarı final, 3. dönem lig 8’inciliği ile bitirmek nasip oldu. Görevde bulunduğum süre içerisinde benden desteğini esirgemeyen Sayın Valimize, Milletvekillerimize, Onursal Başkanımız Selahattin Ekicioğluna, Belediye Başkan Yardımcılarımıza, sivil toplum kuruluşu başkanlarımıza, Emniyet Teşkilatımıza, Gençlikspor İl Müdürümüz ve çalışanlarına, Kamu kurum ve kuruluş müdürlerimize, siyasi parti il başkanlarımıza, birlikte çalışmadan keyif aldığım teknik direktör ve ekiplerine, futbolcu kardeşlerime, kulüp çalışanlarımıza, yönetim kurulumdaki birbirinden kıymetli abilerime kardeşlerime (1 kişi hariç) kar, kış, yağmur, çamur demeden takımımızı ve bizi destekleyen kıymetli güzide taraftarlarımıza, basınımızın güzide temsilcilerine görevde olduğum süre içerisinde benden desteğini esirgemeyen aileme ve dostlarıma sonsuz teşekkür ediyorum. Sevgi ve saygılarımla hoşçakalın. Hakkınızı helal edin.” (HABER: SALİH GÜNER)