Haftayı Karacabeyspor galibiyeti ile kapatan Kırşehir Belediyespor kendine geldi. Alınan üç puanın adeta ilaç gibi geldiği Kırşehir Belediyespor’da Şanlıurfaspor mesaisi sürüyor.
Evindeki son galibiyeti Tarsus İdmanyurdu’nu yenerek alan ve 7 haftadır galibiyete hasret kala Kırşehir Belediyespor, haftalar sonra üç puanı hanesine yazdırdı ve puan cetvelinde 14’üncü sıradan 10’uncu sıraya yükseldi.
Oynadığı son 7 maçta 4 beraberlik, 3’te yenilgi alan yeşil-beyazlı ekibimiz zirve yarışından uzaklaştığı gibi küme düşme hattında geziyordu. 
Eskişehirspor deplasmanında yeni teknik direktörü Hakan Karaca ile bir puanla dönen Kırşehir Belediyespor kendi sahasında konuk ettiği Karacabey Belediyespor’u her iki yarıda attığı gollerle 2-0 yenerek şansızlığını kırıp puanını 20 yaparak 10’uncu sıraya yükseldi. 
Hakkı Hocaoğlu ile yolların ayrılmasının ardından çiçeği burnunda teknik direktör Hakan Karaca’nın gelmesi ile toparlanan takımın hırslı, istekli ve cesur bir oyun sergilemesi ve bunu sahaya yansıtması net bir şekilde görülürken zevk seyri yüksek oyun maç sonucuna 2-0 galibiyet olarak yansıdı. Hakan hocanın takımda sadece futbolcular değil yönetim, taraftar ve tüm takımı birleştiren etkisi ile yeşil beyazlı ekibi büyük bir sinerjiye sevk ettiği net bir şekilde görüldü. 
Maçın ikinci yarısında Hakan Karaca’nın yaptığı isabetli oyuncu değişiklikleri ile 2. golü bulan Hakan hocanın öğrencileri kritik maç sonrasında alınan zaferi Hakan hocalarına sarılarak kutladılar. Bu güzel görüntülere hasret kalan taraftarlar memleketin evladı Hakan Karaca’ ya maç esnasında sevgi gösterisi ve tezahüratta bulundu. 
    19 Aralık Pazar günü deplasmanda Şanlıurfaspor ile karşı karşıya gelecek olan Kırşehir Belediyespor, bu önemli maçın hazırlıklarını Güneykent Tesislerinde Teknik direktör Hakan Karaca yönetiminde sürdürüyor. (Haber: Salih GÜNER)