Kongrede başkan olması beklenen Osman Uçar: “Hedefimiz play-off oynamak, play-off oynayacak kadroyu güçlendirmek”

KIRŞEHİR BELEDİYESPOR’DA KONGRE GÜNÜ

TÜRKİYE Futbol Federasyonu (TFF) 2.Ligi’nde mücadele edecek olan Kırşehir Belediyespor’un olağanüstü genel kurulu yarın yapılacak.
Güneykent Tesisleri’nde saat 14.00’de yapılacak olağanüstü genel kurulda kulüp başkanlığına Osman Uçar getirilecek. Yönetim kurulunda ise Asaf Kayaoğlu, (As Başkan), Mustafa Yılmaz, Eşref Aşık, Hakan Kaya, Mustafa Bulut, Fatih Tokmak, Kenan Şengök ve Ramazan Yılmaz’ın görev alması bekleniyor.
Olağanüstü kongre kararı alan ve Osman Uçar’ın başkan olması beklenen Kırşehir Belediyespor’da bir yandan transfer çalışmalarını sürdürüyor. Diğer yandan maddi kaynak arayışları da devam ediyor.
Belediye Başkan Yardımcısı Osman Uçar, Kırşehir halkının rahat olmasını, kongre sürecini tamamlayarak, en kısa sürede takımı kampa alacaklarını ifade etti.
Bunun için taraftarların ve Kırşehir halkının biraz sabırlı olmasını isteyen Uçar, Kırşehir’de herkesin maddi ve manevi desteğini esirgememeleri gerektiğini ifade etti.
Kırşehir Belediyesi’nin içinde bulunduğu maddi tablonun zor olduğunu herkesin bildiğini, spor için kaynak yaratmak için de belli bir süre gerektiğini belirten Başkan Osman Uçar, “Biz bütün sıkıntılara göğüs gererek, Kırşehir’e layık bir takım kurmak için bütün gücümüzü ortaya koyacağız. Kırşehir’deki sivil toplum kuruluşları da bu süreçte bizimle olacaklar. İnşallah en kısa sürede takımımızı kurup, lig hazırlıklarına başlayacağız” dedi.
Başkan Uçar, “2 haftadır transferlere devam ediyoruz. 22 Temmuz’da takımımız kampa girecek, ayın 22’sine kadar olan sürede transferlere devam edeceğiz. Hedefimiz play-off oynamak, play-off oynayacak kadroyu güçlendirmek” dedi.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2.Lig Kırmızı Grupta güçlü takımlarla şampiyonluk mücadelesi verecek olan Kırşehir Belediyespor geçen hafta kadrosuna kattığı Murat Şimşek, Nazilli Belediyespor'dan Onur Karakabak, Sancaktepespor'dan Erbay Eken ve İsmail Düzgün'ün ardından Konyaspor'dan Anıl Mercan, Kırklarelispor'dan ise İlker Sayan'ı kadrosuna katmıştı.
Son olarak İnegölspor’dan Serhat Mermer, Karacabeyspor’dan ise Emrah Dağ’ı renklerine bağlayan Kırşehir Belediyespor'da başkan olacak Osman Uçar, “Bizler her zaman zirveye oynayan ve zirveden uzaklaşmayan bir takım kurmayı hedefliyor. Bu doğrultuda da transfer çalışmalarımız tam gaz devam ediyor. Yeşil-beyazlı taraftarlarımızdan sadece sabır istiyoruz. Onlara en iyi kadroyu kurmak için gece gündüz çalışıyoruz. Aldığımız ve bundan sonra alacağımız her oyuncu bu ligi iyi bilen kişilerdir. Grup kuraları belli oldu. Kırmızı grupta güçlü takımlarla mücadele edeceğiz. Daha önceki sözlerimde belirttiğim gibi bizim hedefimiz her zaman zirveye oynayan ve Play-Off yarışından kopmayan bir takım oluşturmak. Grup kuralarının ardından Kırmızı gruptaki takımlar zayıf, beyazda ki güçlü diye bir şey yok. Biz amacımız doğrultusunda transferlerimiz yapıp hedefimizi gerçekleştirmek ve transferler son sürat devam edecek'' dedi.
Transferde ince eleyip sık dokuduklarını, takıma katkı sunacak ve istikbal vadeden oyuncuları kadroya katmak istediklerini ifade eden Başkan Uçar, “Biz bütün imkânlarımızı zorlayarak, bütçemiz imkanları çerçevesinde kaliteli ve güçlü bir takım kurmak için çaba harcıyoruz. Herkesin malumu maddi sıkıntılarımız var. Ama bunları herkesin vereceği katkı ile çözümleyeceğimizi düşünüyoruz. Transfer çalışmalarımız sürecek. Pek çok futbolcu ile görüşmelerimiz var. Onların teklifleri, bizim verdiğimiz teklifimiz var. Ortak bir noktada buluşup, anlaşacağımızı düşünüyoruz. İnşallah en kısa sürede transfer çalışmalarımızı tamamlayıp, lig hazırlıklarına başlayacağız. Teknik heyetimizin kamp programına göre 22 Temmuz’da takımımız top başı yapacak. Tabi takımımız çalışmalarını sürdürürken, ihtiyaç olursa biz de transfer çalışmalarımıza devam edeceğiz. Tüm hedefimiz Kırşehir’e layık, güçlü ve kaliteli bir takım kurmak” diye konuştu. (HABER: SALİH GÜNER)