Yeşil-beyazlı ekibimiz teknik ekiple sözleşme imzaladıktan sonra iç ve dış transfer çalışmaları için kolları sıvadı…

KIRŞEHİR BELEDİYESPOR’DA HOCAOĞLU VE EKİBİ İMZALADI

Geçen sezonu üçüncü sırada tamamlayıp, TFF 1. Lig’e yükselme maçlarında play-off oynayan ve yarı finalde Sakaryaspor’a yenilerek 1. Lig’in kapısından dönen, bu sezon Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Ligi’nde mücadele edecek olan temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, daha önce anlaşmaya vardığı Teknik Direktör Hakkı Hocaoğlu ve ekibiyle basın mensuplarının önünde imza töreni düzenlendi. 
Pandemiye ve bütün imkansızlıklara rağmen geçtiğimiz sezon play-off yarı final maçında Sakaryaspor engelini geçemeyip yarı finalde elenerek 1’inci Ligin kapasından dönen Kırşehir Belediyespor yönetimi bu sezon işini sıkı tutuyor. Yeşil-beyazlı temsilcimiz geçtiğimiz sezon Ercüment Coşkundere’nin yardımcılığını yapan ve daha önce prensipte anlaşmaya vardığı Hakkı Hocaoğlu ile basın mensuplarının katılımıyla birlikte imza töreni düzenledi. Neşet Ertaş Kültür Merkez’inde düzenlenen imza törenine Kırşehir Belediyespor Futbol Kulübü Başkanı Mustafa Bulut, Kırşehir Belediyespor AS Başkanı Çağatay Han Torun, yönetim kurulu üyelerinden Kenan Şengök, Tuncay Polat ve Basın Sözcüsü Battal Çelik katıldı.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Ligde mücadele edecek olan temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, Teknik Direktör Hakkı Hocaoğlu ile sözleşme imzaladı.
Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi'ndeki toplantı salonunda Kulüp Başkanı Mustafa Bulut ve yöneticilerin katılımıyla basın toplantısı düzenlendi. Bulut, geçen sezon takımın yakaladığı başarının üstünde bir başarı planladıklarını söyledi. 
Bulut, "5 oyuncuyla anlaştık. 4 futboluyla da prensip anlaşmasına vardık. Toplam da 25 futbolcuyla yeni sezona başlayacağız. Yeni transferler için çalışmalarımız devam ediyor. Kırşehir’e daha yeni başarılar kazandırmak istiyoruz. Sponsorluk konusunda görüşmelerimiz temaslarımız devam ediyor" dedi.
Konuşmanın ardından Teknik Direktör Hakkı Hocaoğlu ile 1 yıllık sözleşme imzalandı. İmzanın ardından bir açıklama yapan Hocaoğlu, “Uzun yıllar çeşitli takımlarda çalıştım. En son geçen sezon Kırşehir Belediyespor'da Ercüment hocanın yardımcısı olarak çalıştım. Şimdi de teknik direktör olarak Kırşehir Belediyespor'dayım. Geçen sene bıraktığımız yerden daha iyisini yapacağız. Play-off oynadık ve başarılı bir sezon geçti. Daha önemli ve güzel başarılar almak için çalışacağız" diye konuştu.
Neşet Ertaş Kültür Merkezi’ndeki basın toplantı ve imza töreninde söz hakkı alan Kırşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Bulut, hedeflerinin yine Play-Off oynamak olduğunu ve bu doğrultuda yeşil-beyazlı takıma yakışan bir takım kuracaklarını söyledi.
Başkan Bulut, “Öncelikle buraya geldiğiniz için sizlere çok teşekkür ederim. Herkesin bildiği gibi geçtiğimiz yıl oldukça zorlu ve sıkıntılı bir sezon geçirdik. Pandeminden dolayı maddi anlamada ve tribünsel anlamda hiçbir kimseden destek almayarak takımımızı en üst nokta olan Play-Off’a kadar taşıdık. Play-Off’tan da yarı finale kadar yükselip 1’inci ligi kıl payı kaçırdık. Gerçekten bizim için geçtiğimiz sezon bu sezona nazaran büyük bir tecrübe oldu. Bu tecrübemizi bu sezon iyi bir takım kurarak olabilirsek direk olamaz isek Play-Off’tan şampiyon olarak 1’inci lige yükselmek. İnşallah bu sezonda Pandeminin bitmesiyle birlikte taraftarlarımızın büyük desteği ile inşallah mutlu sona ulaşırız. Bugün burada aramıza geçtiğimiz sezon takımın başında Ercüment hocamızın yardımcılığını yapan Hakkı hoca ve ekibinin imza töreni ile sizlere birlikteyiz. Hakkı hocamızın geçtiğimiz sezon takıma büyük emekleri var. Tabi ki Sinan hocamızda yıllarını 2’nci liglerde antrenör olarak geçirmiş bilgisi ve donanımıyla bizlere büyük katkı sağlayacağına inanıyorum. İnşallah bu sezonda iyi bir sezon geçiririz” ifadelerini kullandı…
Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakkı Hocaoğlu’da yeni sezon öncesi umutlu konuşurken, hep birlikte geçen sene elde edilen başarının üstüne çıkacaklarını belirtti.
Genç teknik adam, “Geçtiğimiz sezon takımın yardımcı hocası olarak görev yaptığım bu takıma 2’nci senemde Teknik Direktör olarak görev yapmak beni büyük mutlu etti. Bana bu imkanı veren başkanlarıma çok teşekkür ederim. Göreve geldiğimiz ilk andan itibaren büyük bir sorumluluğun altına teknik heyet olarak girdik. İnşallah bu görevi layıkıyla yapar ve takımı hak ettiği yerlere el birliği ile çıkarırız” ifadelerini kullandı.
Basın mensuplarıyla tanışma ve imza töreninde konuşma yapan Kırşehir Belediyespor Futbol A takımının kaleci antrenörü Sinan Özdoğan ise yıllar sonra Kırşehirspor’a hoca olarak döndüğü için mutlu olduğunu söyledi.
Özdoğan yaptığı açıklamada, “Yıllar sonra tekrar evim olan Kırşehirspor’da bu sezon görev yapacak olmaktan dolayı son derece mutlu ve gururluyum. İnşallah iyi bir sezon geçirir ve mutlu sona ulaşan takım biz oluruz” açıklamasında bulundu. (HABER: SALİH GÜNER)