Türkiye Futbol Federasyonu, Misli.com 2’nci Lig Kırmızı Grup 3’üncü hafta maçında temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, Pazar günü deplasmanda karşılayacağı Kastamonuspor maçı için bugün yola çıkacak.
Son 2 maçında sadece 1 puan alabilen genç kadroya sahip olan Kastamonuspor ile karşı karşıya gelecek olan Kırşehir Belediyespor, koronavirüs nedeniyle bu önemli maça 16 kişilik kadro ile gidecek. Kastamonu’nun tarihi Gazi Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma saat 15.00’te başlayacak.
Oldukça sıkıntılı günler geçiren ve Koronavirüs hastalığı ile uğraşan Kırşehir Belediyespor, Ligin 1’inci haftasında deplasmanda eksik kadroyla çıktığı Turgutluspor karşısında başa baş bir mücadele sergilerken, son dakika golüyle sahadan 1-0’lık skorla mağlup oldu. Lige puansız başlamanın moral bozukluğu ile ikinci şoku Koronavirüs testinden çıkan sonuçla yaşayan yeşil-beyazlı temsilcimiz 22 kişilik kadrodan 10 tane futbolcusunun testinin pozitif çıkmasının ardından 2’nci hafta sahasında oynayacağı Etimesgut Belediyespor karşılaşması ileri bir tarihe ertelenmişti. Bu 2 hafta üst üste gelen sıkıntılarla birlikte 3’üncü hafta maçında deplasmanda karşılaşacağı Kastamonuspor maçının hazırlıklarına başlayan ekibimizin iyileşen ve testleri negatife dönen futbolcularımızdan gelen iyi haber camiayı mutlu etti. Bu sıkıntılı güleri bir kenara bırakıp Kastamonuspor maçına hazırlanan yeşil-beyazlı ekibimizde moraller yerinde.
Zor bir deplasmana çıkacaklarını ve en iyi sonucu alarak Kırşehir’e dönmek istediklerini belirten yeşil-beyazlı ekibimizin Teknik Direktörü Gürses Kılıç, “Dün itibari ile yapılan testlerde yeni pozitif vakamız yok. Ama hala devam eden pozitif vakalarımız var. Negatife dönen vakalarımızdan sadece iki oyuncu maç kadrosuna dahil olabilecek yani tahminen maç kadromuz 16 kişiden oluşacak. Zor bir süreçten geçiyoruz Buna rağmen Kırşehir Belediyespor’un başarılı olmasını sağlamak için ne gerekiyorsa bütün yönetim kurulu, biz teknik heyet ve oyuncularımız elimizden gelenin en iyisi için yoğun çaba harcıyoruz. Kastamonuspor maçı zor bir deplasman. Şartlarımız doğrultusunda en iyisini yapmaya hazırız” dedi.
TFF Misli.com 2.Lig Kırmızı Grupta mücadele eden ve haftayı Koronavirüs’ten dolayı maç yapmadan geçiren Kırşehirspor’da testlerin olumlu sonuçlar gelmesi camiayı mutlu etti.
Konuyla ilgi gazetemize açıklamalarda bulunan Kırşehirspor Medya sorumlusu Battal Çelik, futbolcuların son günlerde iyi haberlerin gelmesi bizleri son derece mutlu ettiğini ve artık sadece Kastamonuspor maçına odaklandıklarını söyledi.
Hem lig hazırlıklarını, hem de transfer çalışmalarına ara vermedik devam ettiklerini ifade eden Battal Çelik, “Dünya, ülkemiz ve ilimiz koronavirüs salgını nedeniyle zor ve sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Tabi futbol da bunlardan birisi. Malum iki haftadır koronavirüse yakalanan futbolcu sayımızın fazla olması nedeniyle büyük sıkıntılar yaşadık. Önceki gün yapılan testler sonucunda oyuncularımızın 1’i haricinde tamamı iyi durumda ve sonuçlar negatif gelmeye başladı. Bu durum bizleri gerçekten çok mutlu etti. Artık hem rakiple, hem de koronavirüs hastalığı ile mücadele edeceğiz. İnşallah Kastamonuspor maçına kadar oyuncularımızın tamamı iyileşir ve artık futbol konuşacağımız günlere geliriz. Gerçekten çok zorlu ve sıkıntılı günler geçiriyoruz. Bu hafta gerçekten zorlu bir maça çıkacağız. Kastamonuspor ile deplasmanda oynayacağımız maça bugünden itibaren müsabakanın hazırlıklarına başlayacağız. İyileşen futbolcularımız sayesinde Kastamonuspor maçına tam kadro gideceğiz. Hem lig hazırlıkları hemde transfer çalışmalarımız devam ediyor. Merkez Orta saha ve sol kanata bir oyuncu daha almak için girişimlerimiz devam ediyor. Grubumuzda bu hafta yine birbirinden zorlu müsabakalar oynandı. Özellikle zirve hattında bulunan Eyüpspor ve bu hafta deplasmanda karşılaşacağımız Kastamonuspor maçlarının berabere bitmesi bizler için iyi bir durum. Serik Belediyespor ve Etimesgut Belediyespor bu grupta iyi işler yapacak gibi gözüküyor. Şuanda tek hedefimiz bu hafta deplasmanda oynayacağımız Kastamonuspor maçını kazanıp daha sonra evimizde oynayacağımız 1922 Konyaspor maçıyla çıkış yakalamak istiyoruz. Bunu başaracak kadro yapısına sahibiz. Ancak maç oynanmadan kazanılmıyor. Tabi ki bizler için her şeyden önce sağlık. İnşallah hep birlikte Sağlık Bakanlığının talimatlarına harfiyen uyarak Koronavirüs belasından kurtulur ve eski günlerimize geri döneriz” açıklamasında bulundu.
Öte yandan GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Ekrem Al, Kırşehir maçı öncesinde yaptığı açıklamada “Gençlerimiz yavaş yavaş uyum sağlıyor. Moral bulucu 3 puana ihtiyacımız var” dedi.
Bodrum maçındaki eksikleri telafi edici bir çalışma yaptıklarını söyleyen Ekrem Al, “Hem takım bütünlüğünü sağlayıcı hem de daha motive olucu çalışmalar yaptık. Çocuklar bu hafta iyi de çalışmalar yaptılar. Azimli ve hırslı çalıştılar. Sahadaki çalışma görüntülerine bakılırsa durumumuz gayet iyi. İnşallah sahaya yansıması da iyi olur. Sonuç da gelirse herkes mutlu olur. Şu anki görüntümüz gayet iyi. 3 puan için oynayacağız. Bodrum maçında oyun tarzındaki kötü görüntüleri bu maçta görmeyeceğiz. Daha hırslı, daha agresif, daha saldırgan, daha çok koşan bir takım izleyeceğiz. Gençlerimiz de yavaş yavaş uyum sağlıyor. Moral bulucu 3 puana ihtiyacımız var” dedi.
2.Lig Kırmızı Grupta 3’üncü hafta maç programına göre temsilcimiz Kırşehir Belediyespor 3’üncü hafta 4 Ekim 2020 Pazar günü deplasmanda Kastamonuspor ile karşılaşırken, grubumuzdaki diğer maçların programı şöyle:
Etimesgut Belediyespor-Başkent Akademispor, Kardemir Karabükspor-Elazığspor, Vanspor-Serik Belediyespor, Serik Belediyespor-Bayburt İl Özel İdarespor, Tarsus İdmanyurdu-Sakaryaspor, 1922 Konyaspor-Bodrumspor, Eyüpspor-Karacabey Belediyespor, Kırklarelispor-Pazarspor, Turgutluspor-Pendikspor. (HABER: SALİH GÜNER)

KASTAMONU-KIRŞEHİR MAÇINI ŞEVKET TEKER YÖNETECEK

Kırşehir Belediyespor’un Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Misli.com 2’nci Lig Kırmızı Grup 3’üncü hafta deplasmanda oynayacağı Kastamonuspor maçını yönetecek hakem triyosu belli oldu.
Merkez Hakem Kurulu’ndan (MHK) yapılan açıklamaya göre 4 Ekim Pazar günü saat 15.00’te Gazi Stadyumunda oynanacak olan Kastamonuspor-Kırşehir Belediyespor maçını Manisa bölgesinden Şevket Teker yönetecek. Şevket Teker’in zorlu mücadelede yardımcılıklarını ise Uşak bölgesinden Melih Kurtuluş ve İzmir bölgesinden Çağrıcan Pazarcıklı yapacak. Mücadelede 4’üncü hakem olarak İzmir bölgesinden Erdem Demirtaş atandı.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Misli.com 2.Lig Kırmızı Grupta Kastamonuspor ile Kastamonuspor arasında oynanacak karşılaşma dışında grupta 9 karşılaşma daha oynanacak. İşte grupta oynanacak olan karşılaşmalar ve mücadelede görev yapacak hakemler şöyle:
1922 Konyaspor-Bodrum Belediyesi Bosrumspor, Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumu/14.00 (Selim Özen, Suat Fidan, Çağrı Ateş, Nebi İzci), Vanspor-Sivas Belediyespor, Van Atatürk Stadyumu/ 14.30 (Sait Tuzcu, Fatih Pazı, Nurettin Taşkesen, Abdulbaki Ayyıldız), Tarsus İdmanyurdu-Sakaryaspor, Tarsus İlçe Stadyumu/15.00 (Egemen Artun, Hasan Erdoğan, Sezgin Şahbaz, Gökhan Özbulut), Serik Belediyespor-Bayburt İl Özel İdarespor, Serik İsmail Oğan Stadyumu/15.00 (Ahmet Balkan, Kadir Beyaz, Yunus Doğan, Enes Kanpara), Kardemir Karabükspor-Elazığspor, Dr.Necmettin Şeyhoğlu/15.00 (Cihan Ataş, Mücahid Adem Çelebi, Çağrı Yıldırım, Fevzi Erdem Akbaş), Etimesgut Belediyespor-Başkent Akademi FK, Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadyumu/15.00 (Onur Bingöl, Buğra Can Semercioğlu, Salih Burak Demirel, Alim Kandemir), Turgutluspor-Pendikspor, Turgutlu 7 Eylül Stadyumu/15.30 (Adem Sarıtaş, Gökhan Coşar, Ahmet Ulu, Mustafa Hakan Belder), Kırklarelispor-Pazarspor, Kırklareli Atatürk Stadyumu/15.30 (Ali Yılmaz, Onur İçyer, Mehmet Kirişçioğlu, Serkan Gürbüz), Eyüpspor-Karacabey Belediyespor, Eyüp İlçe Stadyumu/15.30 (Furkan Aksuoğlu, Ünal Doğru, Ali Rıza Öztürk, Murat Kasap) (HABER: SALİH GÜNER)