TÜRKİYE Hentbol Kadınlar 1.Ligi, B Grubu’nda mücadeleye Pazar günü oynanacak olan 4 karşılaşmayla devam edilecek. İlk 2 maçını kaybederek henüz puanla tanışamayan Yozgat ASP takımının maç yapmadan bay olarak geçeceği 3.haftada Kırşehir Belediyespor, Pazar günü kendi sahasında grubun güçlü ekiplerinden Sivas Belediyespor’la karşı karşıya gelecek.

Kırşehir ile Sivas arasındaki karşılaşma saat 14.00’da Ahi Evran Üniversitesi’nin içinde yer alan BESYO Spor Salonunda oynanacak.

Kırklarelispor maçı Sarı’nın Kırklarelispor maçı Sarı’nın

THF Kadınlar 1.Ligi B Grubu’nda mücadeleye 3.haftada oynanacak olan 4 karşılaşmayla devam edilecek. Yozgat ASP takımının maç yapmadan bay olarak geçeceği 3.haftada yine birbirinden zorlu karşılaşmalar oynanacak.

İlk hafta evinde Elazığ SYSK takımı karşısında sahadan galibiyetle ayrılan Bozkırın Sultanları, geçtiğimiz hafta hakem hatalarının da ön planda olduğu maçta deplasmanda Siirt İl Özel İdarespor’la 29-29 berabere kalarak 1 puanla ayrılmıştı.

Evindeki galibiyet serisine devam etmek isteyen Kırşehir Belediyespor, 3.haftada sahasında ligin güçlü ekiplerinden Sivas Belediyespor’u konuk edecek.

Kırşehir Belediyespor’un Pazar günü kendi sahasında konuk edeceği Sivas Belediyespor maçı için ücretsiz servisler kaldırılacak.

Ligde Play-Off mücadelesi veren Kırşehir Belediyespor’unPazar günü saat 14.00’da Ahi Evran Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nde oynayacağı Sivas Belediyespor maçı için saat 13.00’dan itibaren Kırşehir Belediyesi’nin önünden taraftarlar için ücretsiz olarak servisler kaldırılacak.

Temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, Ligin 3.haftasında Pazar günü kendi sahasında Sivas Belediyespor’la oynayacağı karşılaşma dışında grupta birbirinden zorlu 4 maç daha var.

Ligin 3.haftasını Yozgat ASP takımı maç yapmadan bay olarak geçerken, Artvin 7 Mart Spor Kulübü-Elazığ SYSK, OrtahisarBelediyespor-Samsun Hentbol,  Şahinbey Nurdağı-Siirt İl Özel İdarespor karşılaşmaları oynanacak.(HABER-FOTOĞRAF: SALİH HANÇER)