Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig Beyaz grupta mücadele edecek olan temsilcimiz Kırşehir Belediyespor’da yeni sezon hazırlıkları tam gaz devam ediyor.
Teknik Direktör Hakkı Hocaoğlu nezaretinde Güneykent tesisinde gerçekleşen sabah ve akşam antrenmanlarına tüm futbolcular katıldı.
Sabah 10.00’da gerçekleşen günün ilk antrenmanı ısınma hareketleri ile başlarken, 5’e 2 pas çalışması ile devam etti. Son bölümde kanat organizasyonlarına yönelik bir çalışma yapan yeşil-beyazlı ekibimiz şut çalışması ile antrenmanı tamamladı.
Akşam saat 17.30’da gerçekleşen günün son antrenmanı ise gruplar halinde hafif koşular ile başlarken, çabukluk ve kuvvet çalışması ile devam etti. Son bölümde taktik çalışma yapan Kırşehir Belediyespor, açma germe hareketleri ile antrenmanı tamamladı.
Kırşehir Belediyespor hazırlıklar bugün yapılacak antrenman ile kaldığı yerden devam edecek.
Teknik Direktör Hakkı Hocaoğlu, 4-5 Eylül tarihlerinde başlayacak lige kadar bazı takımlarda hazırlık maçları yapmayı planladıklarını belirterek, “Hedefimiz lige kadar tüm eksiklerimizi gidermek ve lige çok iyi bir başlangıç yapmak. Bunun için bizler yoğun bir tempo ile hazıklarımızı yapıyoruz. Lige kadar her fırsatta hazırlık maçı yapmayı programlıyor” diye konuştu.
Kırşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Bulut ise lige genç ve dinamik bir kadro ile gireceklerini açıkladı.
Yaşanan pandemiden dolayı yaklaşık iki sezondur büyük ekonomik sıkıntı yaşamalarına rağmen Kırşehir’e layık bir kadro kurmaya çalıştıklarını belirten Başkan Bulut, “Malum tüm takımlarda olduğu gibi Kırşehir Belediyesporumuz da maddi sıkıntı içinde bulunuyor. Herkesin karınca kararınca takımımıza sahip çıkıp destek vermesini istiyoruz.  Her şeye rağmen mütevazı bir bütçe ile Kırşehir’e layık güçlü bir kadro kurmak için gece-gündüz çalışıyoruz. Hiçbir bahanenin ardına sığınmadan hedeflerimiz doğrultusunda transfer çalışmalarımıza devam ediyoruz” diye konuştu.  (HABER: SALİH GÜNER)