Yeşil-beyazlılar, tecrübeli teknik adamla 1 yıllık sözleşme imzaladı

KIRŞEHİR BELEDİYESPOR’DA GÜRSES KILIÇ DÖNEMİ…

TFF 2.Lig ekiplerinden Kırşehir Belediyespor, Teknik Direktör konusunda tecrübeli bir isimle anlaştı. Yeşil-beyazlılar, bugün Neşet Ertaş Kültür Merkezinde düzenlenen törenle Teknik Direktör Gürses Kılıç ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.
Basın mensuplarına kapalı gerçekleştirilen imza törenine Kulüp Başkanı Mustafa Bulut ve kulübün yöneticileri hazır bulundu.
Geçtiğimiz sezon Tuzlaspor’da görev yapan ve özellikle Ziraat Türkiye Kupası 2.Tur rövanş maçında Galatasaray’a kaybetmesinin ardından yaptığı çarpıcı açıklamalarla gündeme oturan Gürsel Kılıç kendisini yeşil-beyazlı renklere başlayan imzayı attı.
BULUT: “HOCAMIZLA ZAFERE YÜRÜYECEĞİZ”
Neşet Ertaş Kültür Merkezi’nde yapılan imza töreni sonrasında açıklamalarda bulunan Kırşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Bulut, hedeflerine giden yolda çok önemli bir teknik direktörü kadrolarına katmaktan dolayı son derece mutlu olduklarını söyledi.
Yönetim Kurulu kararı ile önceki akşam hoca konusunda Gürsel Kılıç ile anlaştıklarını belirten Mustafa Bulut, “Gerçekten zor bir süreçten geçtik. Yönetim kurulu üyelerimiz ile yaptığımız istişareler sonucunda hoca konusunda Gürsel Kılıç ile anlaşma kararı aldık. Gerçekten Gürsel hocanın bizleri ileriye taşıyacak deneyimi ve tecrübeleri var. İnşallah hep birlikte güçlü bir takım oluşturur ve ligede istediğimiz gibi başlarız” açıklamasında bulundu.
Teknik Direktör Gürsel Kılıç’ın halen kulüple sözleşmesi devam eden oyuncularla ve sözleşmesi bitmiş, ancak burada kalmayı isteyen oyuncular ile görüşmelere başlayacağı ve yetersiz bulunan bölgelere yeni oyuncu arayışlarına başlayacağı öğrenildi.
Yeşil-beyazlı ekibimiz en kısa sürede transfer çalışmalarını bitirip, kamp dönemini başlatmayı hedeflerken, Gürsel Kılıç’ın gerek pandemi ve gerekse de maddi külfet sağlamaması adına kamp yerine daha çok takım ile hazırlık maçları yapmayı istediği bildirildi.
GÜRSES KILIÇ KİMDİR?
25 Mart 1967 yılında Konya'ya dünyaya gelen Gürses Kılıç, 1990 yılında Karabükspor altyapısında futbola başladı. Ardından Zeytinburnuspor, Bakırköyspor, Gaziosmanpaşa ve Konyaspor formaları giyen Kılıç, 32 yaşında futbol hayatına nokta koydu.
Genç yaşta futbolu bırakan Gürses Kılıç, Zeytinburnu altyapısında antrenörlük hayatında başladı. Çorluspor, Türk Telekom, Ankaraspor, Gaziosmanpaşa, Karabükspor'da görev alan Kılıç, Zeytinburnuspor'da ilk teknik direktörlük deneyimini yaşadı. Kılıç ardından sırasıyla, Aydınspor, Telekom, Ofspor, Adıyamaspor, Çorumspor, Bozüyükspor, Yeni Malatyaspor, Tepecikspor, Gümüşhanespor, Hatayaspor, Çorum Belediyespor ve Darıca GB'de görev aldı. (HABER: SALİH GÜNER)