Şehrimiz esnafından Mustafa Bulut’un yeşil-beyazlı ekibimizin başkan olması bekleniyor

Kırşehir Belediyespor’da genel kurul heyecanı…

2019-2020 futbol sezonunu 6. Sırada tamamlayan TFF 2. Lig ekiplerinden Kırşehir Belediyespor’un olağan genel kurulu yarın gerçekleştirilecek.
Geçen yıl 19 Temmuz’da yapılan genel kurulda başkanlığa seçilen Osman Uçar’ın yarın yapılacak genel kurulda görev alıp almayacağı netlik kazanamazken, belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’nun isteği üzerine Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Yılmaz ve ekibinin ve yönetim kurulunun bu kongrede göreve devam edeceği, şehrimiz esnafından Mustafa Bulut’un başkan olacağı, yönetimde bazı isimlerin yerine yeni isimlerin alınacağı öğrenildi.
Yeşil-beyazlı ekibimizin genel kurul yarın saat 11.30’da Güneykent Tesisleri’nde yapılacak.
2019-2020 futbol sezonunda Kırşehir Belediyespor’da görev alan Mustafa Yılmaz ve arkadaşları borçlu bir kulüp devraldı. Sezon başında transfer yasağını kaldırmak için büyük sıkıntılar yaşayan Mustafa Yılmaz ve arkadaşları önce bu borçları ödeyerek yeni baştan bir takım kurdu. Devre arasında yine eski yönetimin ödemediği futbolcu borçlarıyla karşı karşıya kalan Mustafa Yılmaz ve ekibi kendi kişisel imkânlarıyla 1 milyon liralık borcu ödeyerek ara transferde kadrosuna yeni futbolcular ilave etmişti.
Eski yönetimin yaklaşık 2,5 milyon liralık borcunu ödeyen Mustafa Yılmaz ve arkadaşları yarın yapılacak kongreye borçsuz bir kulüp bırakmak için büyük çaba harcadı.
Bu süreçte kendilerine her türlü desteği veren Vali İbrahim Akın ve Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu başta olmak üzere tüm sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticilerine teşekkür eden Mustafa Yılmaz, hedeflerinin Türkiye liglerinde istikrarlı ve başarılı bir Kırşehir Belediyespor oluşturmak olduğunu, yeni sezonda altyapıya daha çok önem verilmesi gerektiğini sözlerine ekleyerek, yarın yapılacak genel kurula bütün üyeleri ve taraftarlarını davet etti.
Yıllar sonra ilk kez 2019-2020 futbol sezonunda 2. Lig’te mücadele eden Kırşehir Belediyespor, bilindiği üzere ligi 47 puanla 6 sırada tamamlayarak play-off’a katılamamıştı. Yeşil-beyazlıların grubunda Bandırmaspor direkt şampiyon olurken, play-off maçları sonunda Tuzlaspor şampiyon olarak TFF 1. Lig’e yükselmişlerdi. (Haber: SALİH GÜNER)