Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig’inde mücadele edecek olan temsilcimiz Kırşehir Belediyespor transfer çalışmaları doğrultusunda üç futbolcu ile anlaşmaya vardı.
Kırşehir Belediyespor’da transfer çalışmaları aralıksız devam ediyor. Yeni sezona iyi bir kadroyla girmek isteyen ve hedefi kesinlikle önce play-off ardından şampiyonluk olarak koyan yeşil-beyazlı temsilcimiz transfer ettiği futbolcuları bir bir basına tanıtmaya devam ediyor.
TFF 2’nci Ligde mücadele edecek olan temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, geçtiğimiz sezonu 2’nci Lig ekiplerinden Erzincanspor’da geçiren başarılı stoper Oğuz Özden, Elazığ Karakoçan FK’dan Ömer Kavurkacı ve İnegölspor’dan Fatih Çıplak ile anlaştı.
OĞUZ ÖZDEN KİMDİR?
Yeşil-beyazlı ekibimizin yeni transferi Oğuz, 30 Ocak 1990 yılında İzmir’in Konak İlçesi’nde dünyaya geldi. Futbola 2009 yılında Konyaspor’un A2 Ligi takımında başlayan tecrübeli stoper ardından 2 yıl Çorumspor’da, 2 yıl Tokatspor’da, Bugaşspor’da, 2 yıl Bandırmaspor’da, 2 yıl Kastamonuspor’da, Gümüşhanespor, Kahramanmaraşspor, Amedspor, Ergene Velimeşespor ve son olarak Erzincaspor’da forma giydi.
ÖMER KAVURKACI KİMDİR?
Kırşehir Belediyespor’un önceki gün anlaşmaya vardığı kaleci Ömer Kavurkacı 6 Eylül 1992 yılında Aydın’da dünyaya geldi. Aktif futbolculuk yaşantısına da 2013 yılında Nazillispor’da başladı. 2 yıl Nazilli forması giyen file bekçisi daha sonra 5 sezon İskenderunspor forması, 2 yıl Somaspor forması giyerken, son olarak ta Elazığ Karakoçan FK’dan Kırşehir Belediyespor’a transfer oldu.
Ömer Kavurkacı’nın genel olarak performansına bakıldığında TFF 3’üncü Ligi’nde 5 sezon da 83 maç, TFF 2’nci Ligi’nde 2 sezonda 5 maç, Ziraat Türkiye kupasında ise 3 sezonda 4 karşılaşmaya çıktı.
FATİH ÇIPLAK KİMDİR?
Yeşil-beyazlı temsilcimizin yeni transferlerinden olan Fatih Çıplak, 27 Ocak 1994 yılında Erzurum’da dünyaya geldi. Futbol yaşantısına 2014 yılında Sivasspor’da başlayan ve 2 yıl kırmızı-beyazlı formayı giyen Fatih daha sonra Giresunspor 2 yıl, İstanbulspor 2 yıl, Sivas Belediyespor 4 yıl, Kahramanmaraşspor 2 yıl ve son olarak ta 2 yıl boyunca İnegölspor forması giydi.
Fatih Çıplak’ın genel olarak performansına bakıldığında Süper Ligi’nde 9 maç, TFF 1’inci Ligi’nde 7 maç, TFF 2’nci Ligi’nde 90 maçta 3 gol, Türkiye kupasında 21 maçta 1 gol atma başarı gösterdi.