Son iki maçında aldığı bir puanla hayal kırıklığı yaratan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Kırşehir Belediyespor, yarın Ziraat Türkiye kupası 4’üncü eleme turunda Süper Ligin güçlü ekiplerinden Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek. Yeşil-beyazlılar, güçlü rakibini yenerek tur atlamanın hesabını yapıyor. 
Gençlerbirliği ile Kırşehir Belediyespor maçı yarın saat 13.00’da Ankara Eryaman Stadyumunda oynanacak. A Spor’dan naklen olarak canlı yayınlanacak maçı Antalya bölgesinden Murat Erdoğan yönetecek. Ligde önce Sakaryaspor karşısında sahadan 3 puan bırakan yeşil-beyazlı temsilcimiz ardından deplasmanda iyi futbol sergilediği ve 1-0 öne geçtiği maçta Karacabey Belediyespor’la berabere kalarak son 2 maçında 5 puan kaybı yaşadı. Bu puan kayıpları zirve yarışında gerilemesine neden oldu. 
Kırşehir Belediyespor’un yarınki rakibi Gençlerbirliği ise Süper Ligi’nde son oynadığı ve 5-1 kaybettiği Fenerbahçe maçı sonrası oynadığı 8 maçta sadece 5 puan toplayarak 19’uncu sırada yer alıyor.
Ligde sadece deplasmanda Beşiktaş’ı 1-0 yenen başkent temsilcisi, Konyaspor’la 0-0, Gaziantepspor’la da 1-1 berabere kalırken, Antalyaspor’a 2-0, Denizlispor ve Malatyaspor ve Başakşehir’e 2-1, Fenerbahçe’ye de 5-1 gibi farklı bir skorla kaybetti.
Kırmızı-siyahlılar, oynadığı 8 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 5 yenilgi alarak 5 puanla 19’uncu sırada yer alırken, rakip filelere 6 gol gönderirken kalesinde ise 14 gol gördü.
MAÇIN HAKEMİ BELLİ OLDU…
Ziraat Türkiye Kupası 4’üncü eleme turunda yarın oynanacak olan Gençlerbirliği, Kırşehir Belediyespor maçını yönetecek hakem triyosu belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) resmi sitesinden yapılan acıkmaya göre maçı Antalya bölgesinden Murat Erdoğan yönetecek.
Murat Erdoğan’ın yardımcılıklarını ise Ordu bölgesinden Uygar Bebek, Kastamonu bölgesinden Nurettin Dinçel Demir yapacak. Antalya bölgesi hakemlerinden Batuhan Kolak ise maçta 4’üncü hakem olarak görev yapacak. 
Öte yandan yarın saat 13.00’te Eryaman Stadyumunda oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası 4’üncü tur maçında Gençlerbirliği, Kırşehir Belediyespor maçının gözlemciliğini Sebahattin Şahin, temsilciliklerini ise Abdulkadir Kardaş ile Ahmet Korkmaz yapacak.
TÜRKİYE KUPASI'NDA GÖREV ALACAK HAKEMLER BELLİ OLDU 
Ziraat Türkiye Kupası'nda 4. tur maçlarını yönetecek hakemler belli oldu.
Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, 4. tur maçlarında görev alacak hakemler şöyle:
24 KASIM SALI: Gençlerbirliği-Kırşehir Belediyespor: Murat Erdoğan, Ankaraspor-Muğlaspor: Oğuzhan Çakır, Beypiliç Boluspor-Kahramanmaraşspor: Şevket Teker
Giresunspor-Niğde Anadolu FK: Oğuzhan Aksu, Yukatel Denizlispor-Turgutluspor: Kadir Sağlam, Fatih Karagümrük-Esenler Erokspor: Çağdaş Altay, Adanaspor-Sakaryaspor: Erhan Kutlu, Bursaspor-Karatay Termal 1922 Konyaspor: Yakup Özhan, Fenerbahçe-Sivas Belediyespor: Sarper Barış Saka
25 KASIM ÇARŞAMBA: Royal Hastanesi Bandırmaspor-Darıca Gençlerbirliği: Ahmet Turan Timuroğlu, Tuzlaspor-Sultanbeyli Belediyespor: Oğuzhan Uğurlu, Ankara Keçiörengücü-Kocaelispor: Bayram Başkan, Yeni Malatyaspor-Etimesgut Belediyespor: Onur Özütoprak, İstanbulspor-Tarsus İdmanyurdu: Davut Dakul Çelik, Altınordu-Çorum FK: Alper Akarsu, Eskişehirspor-GMG Kastamonuspor: Ömer Faruk Turtay, Atakaş Hatayspor-Karacabey Belediyespor: Kutluhan Bilgiç, Gaziantep FK-Serik Belediyespor: Mustafa Kürşad Filiz, Adana Demirspor-Afjet Afyonspor: Alpaslan Şen, Fraport TAV Antalyaspor-Pendikspor: Direnç Tonusluoğlu, Çaykur Rizespor-Uşakspor: Emre Malok.
26 KASIM PERŞEMBE: Büyükşehir Belediye Erzurumspor-Ankara Demirspor: Bülent Birincioğlu, Kasımpaşa-Anagold 24Erzincanspor: Hakan Ceylan, Hes Kablo Kayserispor-Hekimoğlu Trabzon: Yiğit Arslan, İttifak Holding Konyaspor-Manisa FK: Ramazan Keleş
Göztepe-Kırklarelispor: Alper Çetin. (HABER: SALİH GÜNER)