Yeşil-beyazlı ekibimizin Başkanı Osman Uçar, 1 milyon liralık borç sorununu
çözüp, ara transferde takımı güçlendirmek için herkesi maddi desteğe çağırdı

KIRŞEHİR BELEDİYESPOR’A TRANSFER YASAĞI GELDİ!

Geçen sezon 3.Lig’te yeşil-beyazlı formayı giyen ve 1 milyon lirayı geçen alacaklarını alamadıklarını gerekçe gösteren 16 futbolcu Futbol Federasyonu’na başvurdu. Federasyon da bu futbolcuların alacaklarını ödeyinceye kadar Kırşehir Belediyespor’a transfer yasağı koydu.
Transfer yasağı ile ilgili olarak gazetemize bir açıklama yapan Kırşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Osman Uçar, “Devre arasında takımın eksik mevkilerine gerekli transferleri yapmak için çalışma yaparken, 1 milyon liralık borç çıkması nedeniyle sıkıntı yaşıyoruz. Bu parayı Federasyona yatırmadan transfer yapma şansımız yok. Bu konuda herkesin desteğini bekliyoruz” dedi.
Göreve geldikleri günden bu yana takımın gelir-giderlerini sürekli kontrol altında tuttuklarını ve ciddi bir borçları bulunmadığını belirten Başkan Osman Uçar, “Yönetim Kurulu’ndaki arkadaşlarımız kulübümüzün geçmişe ait borçlarını ödemek için yoğun çaba harcıyor. Geçen yıl takımımızın formasını giyen futbolcularımız ile teknik heyette görev alan bazı kişileri Kırşehir’e davet ederek, anlaşma yoluna giderek, alacaklarından indirim yaparak ödedik. Ancak 16 futbolcu bizimle anlaşma yoluna gitmeden mahkemeye gitmeleri sonucu bugün 1 milyon lirayı geçen bir borçla karşı karşıya kaldık. Şimdi bu borcu ödemediğimiz takdirde devre arasında takıma ihtiyaç duyulan transferleri yapamayacağız. Bunun için de bu borcu öyle ya böyle mutlaka ödememiz gerekiyor. Sayın Valimiz İbrahim Akın sağolsun Jeotermal A.Ş.’yi kulübümüze sponsor yaptı ve buradan takımımıza maddi katkı sağladı. Ancak bu para şuan takımın formasına giyen futbolcularımızın maç başlarına gideceği için Federasyona yatıramıyoruz. İnşallah takımımıza gerekli maddi destekler bulur ve Federasyona bu parayı yatırır, birkaç futbolcu da transfer ederek ikinci yarıya fırtına gibi gireriz. Takımımızı 1. Lig’te görmek isteyen herkesi takımımıza maddi destek vermeye davet ediyorum” diye konuştu. (HABER: SALİH GÜNER)