30 Aralık Çarşamba günü Antalya’ da oynanan Serikspor maçında, maçı çirkefleştirip futbolcularımıza hakaret ve küfürler yağdıran Serik Belediyespor oyuncuları maç sonunda temsilcimiz Kırşehir Belediyespor’un futbolcularına ve teknik heyetine fiziki saldırıda bulunmaları Kırşehir’de büyük tepki ve öfkeye neden oldu.
2-1 Kırşehir Belediyespor’un yenilgisi ile sona eren maçın ardından ev sahibi ekibin futbolcuları soda şişesini kırıp yeşil-beyazlı ekibimizin futbolcularına saldırdılar, sandalyeleri yerinden söküp fırlattılar, tekme tokat saldırdılar. Çirkin saldırı sonucu bazı sporcularımız yaralandı. Kalecimiz Ahmet Sabri Fener’in kaşı soda şişesiyle yapılan saldırı sonucu açıldı. 
Kırşehir Belediyespor yaşanan olayları kabul edemediklerini belirterek, kınadı.
Yeşil-beyazlı Kırşehir Belediyespor’dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Bu yapılanlar ne sportmenliğe nede centilmenliğe sığar… Serik Belediyespor ile Kırşehir Belediyesporumuz bugün Serik’te maça çıkmış ve maçı 2-1 Serik Belediyespor kazanmıştır. Maç bitimine müteakip oyuncularımız soyunma odasına doğru giderken başta oyuncumuz A. Sabri Fener olmak üzere birçok oyuncumuza ev sahibi takım oyuncu, yönetici ve taraftarlarınca saldırıda bulunmuşlar. Bununla da yetinmeyip soyunma odasını da basmışlar odaya zarar verip oyuncularımızı da darp etmişlerdir… Olayda suçlu olan taraf Serik Belediyespor oyuncuları olmasına rağmen takımlarının resmi sitelerinde sanki suçlu bizim oyuncularmış gibi algı yapmaya çalışılmaktadır. Olay ile ilgili görüntüler ortadadır. Bu olay kesinlikle kabul edilemez. Spora, centilmenliğe ve ev sahipliğine asla yakışmayan bu olayı şiddetle kınıyoruz. Kamuoyunu saygı ile duyurulur.”
Serikspor’un sicilinin bozuk olduğunu belirten pek çok kulüp Kırşehir Belediyespor’a yapılan saldırıyı kınadılar. 2020 Ocak ayı içerisinde Aksarayspor’la yapılan maç sonrasında da Aksarayspor ekibine saldıran Serikspor ekibi taş ve sopalarla birçok sporcu ve taraftarı yaralamış ve. Aksaray’da birçok sivil toplum kuruluşu ve siyasetçi olayı kınarken TFF nezdinde takımlarının haklarını aramışlardı. 
Daha önceki yıllarda da Serik’te oynanan maçlar sonrasında taraftarlar, yöneticiler ve taraftarlar Cizrespor, Karacabeyspor, Ispartaspor, Afyonspor gibi bir çok takımın sporcu ve taraftarlarına da saldırmışlardı. 
Kırşehir Belediyespor taraftarları yeşil-beyazlı ekibimize yapılan saldırılara tepki göstererek, Kırşehir’in siyasilerini ve il yöneticilerini göreve davet ederek, Kırşehir Belediyespor’a sahip çıkarak yanında olmaya davet ettiler. (HABER: SALİH GÜNER)