Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig Kırmızı Grupta geçtiğimiz sezon Play-Off’a kalarak yarı finalde Sakaryaspor’a elenerek 1’inci Ligin kapısından dönen Kırşehir Belediyespor, yeni sezon için transfer çalışmalarına devam ediyor. Yeşil-beyazlı temsilcimiz son 2 sezondur Kırşehir Belediyespor forması giyen sağ bek Erbay Eker ile her konuda anlaştı. Erbay kendisini yeşil-beyazlı renklere bağlayan imzayı önceki gün Güneykent tesisine gelerek attı.
ERBAY EKER KİMDİR? 
3 Temmuz 1991 yılında Hatay’ın İskenderun ilçesinde dünyaya gelen Erbay, futbol kariyerine 2003 yılında Karaağaçspor’da başladı. Karaağaç’ın formasını 4 yıl giydikten sonra 2007 yılında İstanbul ekibi Eyüpspor’a transfer oldu. 1 yıllık Eyüp macerasının ardından Sivasspor’a 2008 yılında transfer olan Erbay Eker, 2 yıl kırmızı-beyazlı takımın formasını giydikten sonra 4 yıl boyunca transfer olduğu Bağcılarspor kulübüne transferi gerçekleşti. Bağcılar kulübü ile 4 yıllık kariyeri sonrasında sırasıyla Kırklarelispor, Eyüpspor, Bakspor ve son olarak Sancaktepe Belediyespor kulübünde forma giydi. Erbay Eker son 2 sezondur yeşil-beyazlı ekibimizin formasını giydi.
Erbay Eker, Kırşehir Belediyespor formasıyla toplam 53 karşılaşmaya çıktı. 
Türkiye Futbol Federasyonu kayıtlarına göre U-21 Ligi’nde 27 maçta 1 gol, Türkiye kupasında 9 karşılaşma, TFF 3.Ligi’nde 173 maçta 2 gol, TFF 2.Ligi’nde 144 maç, Deplasmanlı Süper Gençler Ligi’nde ise 18 karşılaşmada forma giydi.  (HABER: SALİH GÜNER)