Yeşil-beyazlı ekibimiz bu maçtan üç puanla ayrılması halinde adını play-off’a yazdıracak…

KIRŞEHİR BELEDİYESPOR, ZORLU BAYBURT DEPLASMANINDA…

Takımımızın Basın Sözcüsü Battal Çelik, “Bayburt’u yenip 
hak ettiğimiz play-off maçlarını oynayacağımızdan eminiz”

TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta haftayı Elazığspor galibiyeti ile kapatıp, play-off’a bir adım daha yaklaşan temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, yarın son haftaların flaş takımı Bayburt Özel İdarespor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Bayburt Genç Osman Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma saat 15.00’da başlayacak.
Geçtiğimiz hafta sahasında düşme hattında bulunan Elazığspor’u 3-0’lık net bir skorla yenerek rakiplerinin kaybettiği haftayı iyi değerlendirip kalan 3 karşılaşmadan 1 galibiyet çıkarması durumunda adını play-off’lara yazdıracak olan yeşil-beyazlı temsilcimiz, bu avantajını Bayburt maçıyla kullanıp kalan 2 maçına rahat bir şekilde girmenin hesaplarını yapıyor.
Bayburt Özel İdarespor maçını kazanarak son 2 hafta kala play-off’lara kalmak isteyen yeşil-beyazlı temsilcimiz tüm hesaplarını galibiyet üzerine kurdu. Rakip Bayburt Özel İdarespor ise ligde rahat bir konumda oynadığı 35 maçta 44 puan topladı ve 14’üncü sırada yer alıyor.
Kırşehir Belediyespor Basın Sözcüsü Battal Çelik, Elazığspor’u 3-0 yenerek play-off’u garantileyen bir takım olmanın sevincini ve mutluluğunu yaşadıklarını açıkladı.
Zor şartlarda 2. Lig gibi güçlü bir ligde mücadele veren Kırşehir Belediyespor’un başarısının asla küçümsenemeyeceğini ifade eden Battal Çelik, bu süreçte herkesin maddi desteğini beklediklerini söyledi.
Sezonun bitimine 3 hafta  kala neredeyse play-of'u garantileyen bir takımla herkesin gurur duyması gerektiğini belirten Battal Çelik, 3-0 biten Elazığspor maçının ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Kıt imkanlarla kurulan ve zor şartlarda 2. Lig gibi güçlü bir ligde mücadele veren takımımızın başarısı asla küçümsenemez. Belediyemizden ve yönetimde bulunan bir avuç insanın dışında neredeyse hiç bir maddi desteği olmayan takımımızın şu anda bulunduğu konum bir çok takımın taktır ile izlediği bir durumdur. Sezon bitimine 3 hafta kala neredeyse play-off'u garantileyen bir takımdan söz ediyoruz. Bu başarıyı fazlası ile hak ettiğimizi düşünüyorum. Lig başladığında bu takım küme düşmesin ligde kalsın” denilerek başladığımız bu yolculuk, sonrasında acaba play-off oynar mı süreci ile devam etti. Şu an ki geldiğimiz nokta ise takımımız ilk 5 içerisindedir. Yeri geldi bu takım, teknik ekip ve yönetim birçok kişi tarafından insafsızca eleştirildi.  Ama biz bu takımın her ne şartta olursa olsun kesinlikle  play-off'a kalacağını söylemiştik. Kalan 3 maçımızda 1 galibiyet bize yetecek ancak biz kalan tüm maçlarımızı da kazanmak istiyoruz. 6. sıradaki takım ile aramızda şuan 7 puanlık bir fark bulunuyor. Çok büyük bir avantaja sahibiz. İnşallah kalacağımız bu play-off  mücadelesi sonucunda 1. Lige çıkan taraf oluruz  ve  şehrin makus tarihini değiştirip sosyal kültürel ve ekonomik anlamda çehresini değişmesine katkı sağlamış oluruz. 
“Yarın Bayburtspor ile deplasmanda karşılaşacağız. Bu maçı kazanıp kalan 2 maçımıza çok daha rahat çıkmak istiyoruz. Hangi takımın ne yaptığına bakmadan biz bu maçı kazanıp hak ettiğimiz play-off maçlarını oynayacağımızdan eminiz. Takıma lütfen maddi anlamda destek olun. Yaptığımız kampanyalardan istediğimiz desteği şuan itibari ile alamadık. Biliyoruz pandemi sürecindeyiz ama karınca kararınca bu şehrin markası olan tek profesyonel takımına hep birlikte sahip çıkmalıyız. Yoksa diğer rakiplerimiz ile eşit şartlarda mücadele etmemiz çok zor. Takımımıza ve teknik ekibimize Bayburt maçında başarılar diliyorum.”
Yarın temsilcimiz Kırşehir Belediyespor’la karşılaşacak olan Bayburt Özel İdarespor, bu zorlu maça kadar evinde 17 maça çıktı.
Bu 17 maçlık iç saha periyodunda Karabükspor, Elazığspor’u, Pazarspor’u 2-0, Etimesgut Belediyespor’u, Tarsus İdmanyurdu’nu 1-0, Sivas Belediyespor’u, Turgutluspor’u 2-1, Serik Belediyespor’u 4-1’lık skorlarla mağlup ederek evlerine boş gönderirken, Kastamonuspor’la 1-1, Karacabey Belediyespor’la ise golsüz berabere kaldı.
Sarı-siyahlı ekip 1922 Konyaspor’a 2-0, Vanspor’a 3-2, Bodrumspor’a, Mamak FK’ya, Kırklarelispor’a 2-1, Sakaryaspor’a 4-2, Eyüpspor’a 3-1’lik skorla mağlup oldu.
Kırşehir Belediyespor maçı öncesi evinde 17 maça çıkan Bayburt Özel İdarespor, bu 17 maçta 8 galibiyet, 2 beraberlik ve 7 kez de sahadan puansız ayrıldı. Bu 17 maçta rakip filelere 25 gol atarken, kalesinde ise 22 gol gördü.
Temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, yarın deplasmanda karşılaşacağı Bayburt Özel İdarespor maçı öncesi 17 deplasman maçına çıktı. Yeşil-beyazlı ekibimiz bu 17 maçın 7’sinden galip ayrılırken, 5 maç berabere kalıp, 5 kez de evine puansız döndü.
Kırşehir Belediyespor bu 17 maçta Kastamonuspor, Kırklarelispor, 1922 Konyaspor, Bodrumspor, Sivas Belediyespor’u 1-0, Elazığspor’u 5-3, Vanspor’u da 2-1 yenmeyi başardı. Yeşil-beyazlı ekibimiz Karacabey Belediyespor’la 2-2, Mamak FK’yla 1-1, Pazarspor ve Etimesgut Belediyespor’la 0-0, son olarak ta Sakaryaspor’la 1-1 berabere kaldı. Kırşehir Belediyespor deplasman maçlarında Turgutluspor’a 1-0, Eyüpspor, Serik Belediyespor, Tarsus İdmanyurdu ve son oynadığı maçta Pendikspor’a 2-1’lik skorlarla mağlup olmaktan kurtulamadı.
Genel olarak bakıldığında bu sezon 17 deplasman maçına çıkan Kırşehir Belediyespor, oynadığı bu 17 maçın 7’sini kazanmayı başardı. 5 maçtan da beraberlikle ayrılan yeşil-beyazlı ekibimiz 5 maçta da evine boş döndü. Bu oynadığı 17 maçta rakip filelere 20 gol atarken, kalesinde de 17 gol gördü. (HABER: SALİH GÜNER)