TFF 2’nci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden ve 7 hafta sonra Karacabeyspor’u yenerek rahat bir nefes alan Kırşehir Belediyespor 18’inci hafta maçında Şanlıurfaspor ile deplasmanda karşılaşacak.
Ligde zirve mücadelesi içinde yer alan ekiplerinden olan Şanlıurfaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek ekibimizde hedef en iyi sonuçla dönmek. Bu zorlu maç Pazar günü Şanlıurfa GAP Arena Stadyumunda oynanacak ve saat 13.00’te başlayacak.
Haftayı Karacabey Belediyespor’u her iki yarıda attığı gollerle 2-0 yenerek galibiyet özlemine son veren yeşil-beyazlı ekibimizde hedef galibiyet serisine Urfa deplasmanında da devam etmek. ediyor. 
Pazar günü Ahi Stadyumu’nda Karacabey Belediyespor ile karşı karşıya gelen ve 34’üncü dakikada Ozan Karabacak ve 82’nci dakikada ise oyuna sonradan giren Volkan Kılıç’ın attığı gollerle rakibini yenerek rahat bir nefes alan Kırşehir Belediyespor’un Karacabey karşısında ortayla koyduğu futbol beğeni topladı. 
Maçın başlama vuruşundan son anına kadar üstün futbol oynayan Kırşehir Belediyespor sayısız gol pozisyonuna girerken bir topu da direkten döndü. 
Hakkı Hocaoğlu ile yolların ayrılmasının ardından çiçeği burnunda Teknik Direktör Hakan Karaca’nın gelmesi ile toparlanan takımın hırslı, istekli ve cesur bir oyun sergilemesi ve bunu sahaya yansıtması net bir şekilde görülürken zevk seyri yüksek oyun maç sonucuna 2-0 galibiyet olarak yansıdı. 
Hakan hocanın takımda sadece futbolcular değil yönetim, taraftar ve tüm takımı birleştiren etkisi ile yeşil-beyazlı ekibi büyük bir sinerjiye sevk ettiği net bir şekilde görüldü. Maçın ikinci yarısında Hakan Karaca’nın yaptığı isabetli oyuncu değişiklikleri ile 2. golü bulan Hakan hocanın öğrencileri kritik maç sonrasında alınan zaferi Hakan hocalarına sarılarak kutladılar. Bu güzel görüntülere hasret kalan taraftarlar memleketin evladı Hakan Karaca’ya maç esnasında sevgi gösterisi ve tezahüratta bulundu. 
Hakan Hoca da bu sevgi seline kayıtsız kalmayarak maç sonrası futbolcularla birlikte taraftarların yanına gelerek teşekkür etti ve “Rahat olun bize güvenin hep birlikte bu takımın ismini en iyi yerlere yazdıracağız inşallah” dedi. 
Kırşehir Belediyespor’un Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı rakibi Şanlıurfaspor, evinde sadece 2 maç kaybetti. Sarı-yeşilli ekip evinde oynadığı maçlarda Ankara Demirspor’u 1-0, Karacabey Belediyespor’u 3-2, Bucaspor ve Erzincanspor 2-1’lik skorlarla yenerken, tek beraberliğini ise 0-0’lık eşitlikle Pendikspor karşısında yaşadı. Şanlıurfaspor evinde 2 kez sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Güneydoğu Anadolu temsilcisi 1-0’lık skorla Pazarspor’a, 2-0’lık skorla da Ispartaspor’a mağlup oldu.
Sarı-yeşilli temsilci evinde oynadığı 7 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik 2’de yenilgi aldı. Bu 7 maçta rakip filelere 8 gol atarken, kalesinde ise 7 gol gördü.
Temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, Şanlıurfaspor maçı öncesi 7 deplasman maçına çıktı. Yeşil-beyazlı ekibimiz bu 7 maçta 2 galibiyet 3 beraberlik, 2’de yenilgi aldı. Kırşehir Belediyespor bu 7 maçlık deplasman periyodunda 3-0’lık skorla Pazarspor, 1-0’lık skorla Bucaspor’u yenmeyi başardı. 2 galibiyetin ardından yeşil-beyazlı ekibimiz Erzincanspor ve Eskişehirspor’la 1-1, Ispartaspor’la 0-0 berabere kalırken, Pendikspor ile Nazilli Belediyespor’a 2-1’lik skporlarla yenilip puansız döndü.
Yeşil-beyazlı temsilcimiz oynadığı 7 maçın 2’nsini kazanıp 3’ünden beraberlikle ayrılırken, 2 karşılaşmayı puansız tamamladı. Bu 7 karşılaşmada rakip filelere 8 gol atarken, kalesinde ise 6 gol gördü.
19 Aralık Pazar günü grubumuzda oynanacak diğer maçların programı şöyle: 
Zonguldakspor-Tarsus İdman Yurdu, Eskişehirspor-Ankara Demirspor, Karacabey Belediyespor-Nazilli Belediyespor, Kırklarelispor-Uşakspor, Pazarspor-Pendikspor, Amedspor-Akhisarspor, Bucaspor 1928-Erzincanspor, Isparta 32 Spor ve 1922 Konyaspor (BAY) (HABER: SALİH GÜNER)