Ligin ikinci yarısına galibiyetle başlayan yeşil-beyazlı ekibimiz Cumartesi günü Amedspor’la karşılaşacak

KIRŞEHİR BELEDİYESPOR, ZOR DEPLASMANDA!..

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden ve ligin ikinci yarısına Pazarspor galibiyeti ile başlayan temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, Cumartesi günü Amedspor ile deplasmanda karşılaşacak. Bu önemli maç saat 13.00’te Yeni Diyarbakır Stadyumunda başlayacak.

Kırşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Bulut, takımın eksik mevkilerini güçlendirmek için transfer çalışmalarını sürdürürken, Cumartesi günkü Amedspor maçını önemsediklerini ve en iyi sonuçla Kırşehir’e dönmeye hedeflediklerini söyledi.

Ligin ikinci yarısına Pazarspor galibiyetle başladıkları için mutlu olduklarını belirten Başkan Mustafa Bulut, “Ligin ikinci yarısına galibiyetle başlamak elbette bizleri sevindirdi, mutlu etti. Ama asıl sevindiren takımımızın ortaya koyduğu güzel futbol ve verdiği mücadele oldu. Biz bu oyunumuzu her maçta sahaya koyarsak bizi kimse tutamaz. İnşallah Cumartesi günü Amedspor karşısında iyi futbolumuzu ortaya koyar ve en iyi sonuçla döneriz” dedi.

Herkesin takımlarına ve kendilerine güvenmelerini isteyen Başkan Bulut, “Biz sezon başında Kırşehir kamuoyuna açıkladığımız hedefin arkasındayız. Bu nedenle de her türlü çalışmanın içindeyiz. Takımımızın eksik yönlerine hocamızın isteği doğrultusunda gerekli takviyeleri yapıyoruz. İnşallah daha güçlü bir takım olacağız ve her maçta en iyi sonucu alacağız. Artık içeride ve dışarıda oynayacağımız her maçın bir final havasında geçeceğini düşünüyoruz. Hedefimiz alacağımız güzel sonuçlarla hızla yukarılara çıkıp, play-off hattındaki yerimizi sağlamlaştırmaktır. Bunun için de herkesin takımımızın etrafında birleşip, kenetlenmesini istiyoruz” diye konuştu.

Kırşehir Belediyespor, evinde hiç kaybetmeyen rakibi Amedspor’a hem ilk yenilgisini tattırmak hem de çıkışını sürdürüp play-off hattında söz sahibi olmak. Bu doğrultuda çalışmalarını galibiyet parolasıyla sürdüren Kırşehir Belediyespor’da sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

Amedspor maçına kadar deplasmanda 8 maça çıkan yeşil-beyazlı temsilcimiz sadece 2 galibiyet almayı başardı. Bu galibiyetleri 3-0’lık skorla Pazarspor, 1-0’lık skorla da Bucaspor’u yenmeyi başardı.

Kırşehir temsilcisi Erzincanspor, Eskişehirspor ve Şanlıurfaspor’la 1-1, Ispartaspor’la da 0-0 berabere kalırken, 2-1’lik skorla Pendikspor, Nazilli Belediyespor’a mağlup oldu.

Bu sezon 8 deplasman maçına çıkan Kırşehir Belediyespor, bu 8 maçta rakip ağlara 9 gol atarken, kalesinde 7 gol gördü.

Kırşehir Belediyespor’u evinde konuk edecek olan Amedspor, bu maça kadar kendi sahasında 9 maç oynadı. Bu 9 maçta 6 galibiyet 3 beraberlik aldı.

Sahasında henüz yenilgi yüzü görmeyen Amedspor, Uşakspor’u 3-1, Nazilli Belediyespor, Pazarspor, Tarsus İdmanyurdu’nu 1-0, Eskişehirspor’u 2-1, 1922 Konyaspor’u 4-3 mağlup ederken, Şanlıurfaspor’la 2-2, Zonguldakspor ve Akhisarspor’la 0-0 berabere kaldı. Diyarbakır’ın kırmızı-yeşilli ekibi bu 9 maçta rakip filelere 14 gol atarken, kalesinde 7 gol gördü.

Hatırlanacağı gibi iki takım arasında Ahi Stadyumunda oynanan maçı Kırşehir Belediyespor, Hasan Kaşıkara’nın golüyle 1-0 kazanmıştı.

Bu arada olumsuz hava koşullarına rağmen Kırşehir Belediyespor’un fanatik taraftarlarından bir grubun da bu maçı izlemek üzere bu akşam otobüsle ya da özel araçlarıyla Diyarbakır’a hareket edecekleri öğrenildi. (HABER: SALİH GÜNER)