TFF Misli.com Kırmızı Grup ekiplerinden Kırşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Bulut ve yönetim kurulu üyeleri Kırşehirli Milletvekillerini bürolarında ziyaret ederek hem forma hediye ettiler, hem de takımın yeni sezondaki çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.
Milletvekili ziyaretlerine önce AK Parti Ankara Milletvekili Kırşehirli hemşehrimiz Hacı Turan’la başlayan Başkan Mustafa Bulut ve yönetim kurulu üyeleri, ardından Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli ve Metin İlhan’ı ayrı ayrı ziyaret ettiler.
Ziyaretlerde konuşan yeşil-beyazlı ekibimizin Kulüp Başkanı Mustafa Yılmaz, göreve geldiği günden bu yana yaptıkları çalışmalar hakkında Milletvekilleri Hacı Turan, Mustafa Kendirli ve Metin İlhan’a yarı ayrı bilgiler aktardı.
Dünyanın, ülkemizin ve Kırşehir’in koronavirüs salgını nedeniyle zor ve sıkıntılı bir süreçten geçtiğini, dolayısıyla bu virüsün her kesime olduğu gibi spora da büyük darbe vurduğuna dikkati çeken Başkan Bulut, “Malumunuz dünya koronavirüs salgını nedeniyle sarsılmış durumda. Ama diğer yandan hayat da devam ediyor. Böyle bir zorlu süreçten geçerken geçtiğimiz aylarda yapılan kongre ile bizler yönetime geldik. Bizler önce takımımızın başına başarılarıyla tanınan hocamız Gürses Kılıç’ı getirdik ve ardından kulübümüze başarı getirecek genç, yetenekli ve kaliteli bir kadro kurduğumuz inancındayız. Tabi başarı her şeyde olduğu gibi sporda da birlik ve beraberlikten geçiyor. Geçen hafta koronavirüs nedeniyle eksik bir kadro ile gittiğimiz, ertelenmesi gereken bir maçta Turgutluspor’a yenildik. Burada bizlere ve takımımıza karşı sportmenliğe ve centilmenliğe yakışmayan davranışlarla karşılaştık. Ama biz hiçbir zaman onların durumuna düşmeyerek sporun centilmenlik ve kardeşlik olduğunu herkese göstereceğiz. İnşallah hep birlikte el ele vererek başarılı bir sezon yaşamak istiyoruz. Kırşehirimizin bağrından çıkan siz değerli bütün Kırşehirli milletvekillerimizi her zaman yanımızda görmekten mutlu olacağız. Sizler bizlerin yanında olursanız daha da güçlü ve başarılı oluruz. Bu çorbada sizlerin de tuzunun olmasını bekliyoruz. İnşallah bu sezon hep birlikte olup, birlik ve beraberliğimizi herkese gösteririz. Sizleri içeride ve dışarıda oynayacağımız tüm maçlarda yanımızda görmek istiyoruz” dedi.
Ardından Kulüp Başkanı Mustafa Bulut ayrı ayrı ziyarette bulunduğu AK Parti Ankara Milletvekili Hacı Turan’a, AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli ve CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan’a takımın durumu hakkında bilgiler verdi ve hepsine isimleri yazılı 40 numaralı formalar hediye etti.
Ziyaretlerde konuşan Milletvekilleri Hacı Turan Mustafa Kendirli ve Metin İlhan, Kırşehir Belediyespor’a ellerinden gelen her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirterek, önümüzdeki günlerde Ankara’da yapılacak bazı ziyaretlerde kendilerinin de bulunabileceklerini ifade ettiler.
Kırşehir Belediyespor’un sorunlarının çözümünde ellerinden gelen her türlü desteği vereceklerini belirten Turan, Kendirli ve İlhan’a Başkan Mustafa Bulut ve ekibi teşekkür ederek, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çektiler. (HABER: SALİH GÜNER)