Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Futbol Ligi’nde mücadele edecek olan temsilcimiz Kırşehir Belediyespor’un Başkanı Mustafa Bulut, gazetemize yaptığı açıklamada, yeni sezondaki hedeflerinin yine play-off içinde yer almak olduğunu belirtti.
Transfer çalışmalarında çok hassas davrandıklarını, gelecek vaad eden, yeşil-beyazlı formayı gururla giyen futbolculardan kurulu güçlü bir kadro teşkil etmeye çalıştıklarını belirten Başkanı Bulut, transfer konusunda ince eleyip sık dokuduklarını açıkladı. 
Yeni sezonda takımı mali yönden zorlu bir süreç beklediğini ifade eden Başkan bulut, maçların seyirci oynanacak olmasının memnuniyet verici olduğunu söyledi.
2021-2022 sezonuna iyi bir kadroyla başlamak istediklerini belirten Başkan Bulut, “Herkesin bildiği gibi transferde kadromuza yakışır bir şekilde kurmaya çalışıyoruz. Transfer konusunda da biraz geç kaldığımız doğrudur. Yönetimde yer alan arkadaşlarımızla birlikte kadromuza katacak olan transferleri belirlediğimizde önce karakterine ve kişiliğine daha sonrada geçmişteki oynadığı takımlara göre belirliyoruz. Bizler her zaman transferleri ekipçe belirliyoruz. Transferde takımımızın markasına yakışır futbolcuları kadromuza katmamıza özen gösteriyoruz. Şuanda transfer çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Önceliğimiz Orta saha ve forvet oyuncusu almak. Bu oyuncuları kadromuza katarak güçlü bir şekilde lig hazırlıklarımıza devam etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.
Yeni sezon hakkında da açıklamalarda bulunan Kırşehir Belediyespor Başkanı Mustafa Bulut, “Gerçekten yine bizleri hem maddi hemde manevi anlamda zor bir serüven bizleri bekliyor olacak. Bu ligin tecrübeli ekiplerle mücadele etmek bizleri son derece heyecanlandırıyor. Bu camia her şeyin en iyisini hak ediyor. Geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezon başı da zorlu ve sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Bu sıkıntılı ve zorlu süreci taraftarlarımızla birlikte aşacağız. Yeni sezona 10 Temmuz’da hep birlikte merhaba diyeceğiz. Yönetimde yer alan arkadaşlarımız gece-gündüz bu takım için çalışıyor. Tabi ki tek düşüncemiz sahada iyi futbol oynayan, yense de yenilse de taraftarların alkışlarla soyunma odasına uğurlayacağı bir takım kurmak. Bu konuda gerek sosyal medya gerekse de internet üzerinden eleştiri yorumları yapılmaması ve bu takıma hep birlikte sahip çıkılması gerektiğini düşünüyorum. Tabi ki ben burada taraftarlara her zaman hak veriyorum. Her zaman her yerde söylüyorum. Bu takım bütün Kırşehirlilerindir. Bizler bütün imkânlarımızı zorlayarak Kırşehir’e layık bir takım kurmanın çabası içindeyiz. Herkesin de karınca kararınca destek vermesi gerekiyor. Bizler Kırşehir Belediyespor Futbol takımı olarak buraya gelen tüm takımları Ahilik prensibine yakışır bir şekilde karşıladık bundan sonrada yeni karşılayacağız. 2’nci Futbol Ligi2nde gerçekten büçte ve kadro anlamında güçlü takımlar var. İnşallah hedeflediğimiz Play-Off’a bu sezonda adımızı yazdırırız” şeklinde görüş belirtti. 
TRANSFER ÇALIŞMALARI TAM GAZ SÜRÜYÜR
Kırşehir Belediyespor geçtiğimiz sezon 2'nci Lig de mücadele eden ekiplerden Gümüşhanespor'da forma giyen Tugay Adamcıl'ı kadrosuna kattı. Tugay önceki gün Güneykent tesisine gelerek Kırşehirspor formasını giyip resmi sözleşmeyi imzaladı.
TFF 2’nci Ligde mücadele edecek olan temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, geçtiğimiz sezonu 2’nci Lig ekiplerinden Erzincanspor’da geçiren başarılı stoper Oğuz Özden, Elazığ Karakoçan FK’dan Ömer Kavurkacı ve İnegölspor’dan Fatih Çıplak ile sözleşme imzaladıktan sonra Gümüşhanespor'da forma giyen Tugay Adamcıl'ı kadrosuna kattı. 
Bu arada geçen sezon Kırşehir Belediyespor'un defansta oynayan ve yeşil-beyazlı ekibimizle yollarını ayıran başarılı ve efendi futbolcularımızdan kaptan Volkan Altınsoy ile Nuri Melih Mursal yeni sezonda 2. Lig ekiplerinden Diyarbekirspor'da forma giyecekler.
Kırşehir Belediyespor'la yollarını ayırdıktan sonra pek çok takımla görüşen Volkan Altınsoy ile Nuri Merih Mursal, 2. Lig'in yeni ekiplerinden Diyarbekirspor'la her konuda anlaşarak sözleşme imzaladılar.  (Haber: Salih GÜNER)