HAFTAYI Karacabeyspor’u 2-0 yenerek üç puanla kapatan Kırşehir Belediyespor Pazar günü deplasmanda Şanlıurfaspor’la oynayacak.
Çiçeği burnunda yeni Teknik Direktörü Hakan Karaca ile birlikte 7 haftalık galibiyet özlemine son veren Kırşehir Belediyespor, grubunda kendisi gibi play-off hedefleyen ekiplerinden olan Şanlıurfaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Bu zorlu maç Pazar günü Şanlıurfa GAP Arena Stadyumunda oynanacak ve saat 13.00’te başlayacak.
Her iki yarıda attığı gollerle 2-0 yenerek galibiyet özlemine son veren yeşil-beyazlı ekibimizde hedef galibiyet serisine Urfa deplasmanında da devam etmek. 
Yeşil-beyazlı ekibimizin As Başkanı Çağatay Han Torun,  7 hafta sonra alınan galibiyetten dolayı takımlarının kendine geldiğini ve moral bulduğunu açıkladı.  
As Başkan Torun, “Biz kurduğumuz bu takıma hep güvendik, güvenmeye de devam ediyoruz. 7 haftadır şanssızlıklar yakamızı bir türlü bırakmıyordu. Karacabeyspor galibiyeti ile bu şansızlığımızı kırdık ve takımımız kendine geldi. Karacabey Belediyespor maçında kötü gidişe son demek adına sahaya karakterini koyan, iyi bir futbolla şehrimize ve bana söz verdikleri galibiyeti getiren, başta takımımızı maça en iyi şekilde hazırlayan teknik ekibimiz  olmak üzere oynasın oynamasın tüm futbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum. Futbolda bazen böyle sonuçlar alınıyor. Lige iyi başlayan, sonra düşeşe geçen takımlar var. Bunlardan birisi de biziz. Lige çok iyi bir galibiyetle başlayarak liderlik koltuğuna oturmuştuk. Güçlü rakiplerimizi sahamızda bileğimizin hakkıyla yenip eli boş göndermiştik. Sonra ne olduysa oldu takımımız bir düşeşe geçti, bizden daha zayıf rakiplere üstelik sahamızda yenildik. Teknik direktör değişikliğinin ardından takımımızda yeni bir dönem başladı ve 7 hafta sonra sahamızda kazandık. İnşallah bu galibiyetleri seri hale getirir ve ligi hedeflediğimiz yerde bitiririz. Bu güzel galibiyeti bütün taraftarlarımıza armağan ediyorum. İnşallah bu galibiyetlerin devamı gelecek ve hep birlikte güzel günler yaşayacağız” ifadelerini kullandı. 
TFF 2’nci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden ve son 7 maçında galibiyet yüzü görmeyen temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, hafta sonunda kendi saha ve seyircisi önünde Bursa ekibi Karacabey Belediyespor’u 2-0 mağlup ederek hem şeytanının bacağını kırdı, hem de galibiyet hasretini dindirdi.
Ligde en son Tarsus İdmanyurdu’nu yenerek zirve yarışında iddialı konuma gelen ve bu galibiyetin ardından ne olduysa bir türlü 3 puan sevinci yaşayamayan ve kötü gidişatın ardından Hakkı Hocaoğlu ile yollarını ayıran Kırşehir Belediyespor’da Hakan Karaca’nın gelmesiyle taşlar yerine oturmaya başladı.
Tarsus galibiyetinin ardından çıktığı 7 maçta 4 beraberlik, 3’te yenilgi alan yeşil-beyazlı ekibimiz zirvenin uzağında kalmıştı. Artık galibiyetten başka şansı kalmayan Hakan Karaca’nın öğrencileri kendi sahasında konuk ettiği Karacabey Belediyespor’u her iki yarıda attığı gollerle 2-0 yenerek şansızlığını kırıp puanını 20 yaparak 10’uncu sıraya yükseldi.
Zirve mücadelesi içinde yer alan ekiplerden olan Şanlıurfaspor ise, deplasmanda Uşakspor ile karşı karşıya geldi. 90 dakika sonunda her iki ekibin çabası sonuçsuz kaldı ve mücadele başladığı gibi golsüz eşitlikle sona erdi. Şanlıurfaspor puanını 22 yapıp haftayı 6’ncı sırada tamamlarken, Uşakspor ise evinde almış olduğu bu beraberliğin ardından puanını 20’ye çıkarıp haftayı 13’üncü sırada bitirdi.
Temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, Şanlıurfaspor maçı öncesi 7 deplasman maçına çıktı. Yeşil-beyazlı ekibimiz bu 7 maçta 2 galibiyet 3 beraberlik, 2’de yenilgi aldı. Kırşehir Belediyespor bu 7 maçlık deplasman periyodunda 3-0’lık skorla Pazarspor, 1-0’lık skorla Bucaspor’u yenmeyi başardı. 2 galibiyetin ardından yeşil-beyazlı ekibimiz Erzincanspor ve Eskişehirspor’la 1-1, Ispartaspor’la 0-0 berabere kalırken, Pendikspor ile Nazilli Belediyespor’a 2-1’lik skorlarla yenilip puansız döndü.
Yeşil-beyazlı temsilcimiz oynadığı 7 maçın 2’nsini kazanıp 3’ünden beraberlikle ayrılırken, 2 karşılaşmayı puansız tamamladı. Bu 7 karşılaşmada rakip filelere 8 gol atarken, kalesinde ise 6 gol gördü.
Pazar günü deplasmanda karşılaşacağımız rakibimiz Şanlıurfaspor, evinde sadece 2 maç kaybetti. Sarı-yeşilli ekip evinde oynadığı maçlarda Ankara Demirspor’u 1-0, Karacabey Belediyespor’u 3-2, Bucaspor ve Erzincanspor 2-1’lik skorlarla yenerken, tek beraberliğini ise 0-0’lık eşitlikle Pendikspor karşısında yaşadı. Şanlıurfaspor evinde 2 kez sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Güneydoğu Anadolu temsilcisi 1-0’lık skorla Pazarspor’a, 2-0’lık skorla da Ispartaspor’a mağlup oldu.
Sarı-yeşilli temsilci evinde oynadığı 7 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik 2’de yenilgi aldı. Bu 7 maçta rakip filelere 8 gol atarken, kalesinde ise 7 gol gördü. (HABER: SALİH GÜNER)