Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig Kırmızı Grupta mücadeleye 28’inci haftada oynanan 10 karşılaşmayla devam edildi. 
Geçtiğimiz hafta deplasmanda Vanspor, bu haftada sahasında Pazarspor’u deviren Kırşehir Belediyespor, Play-Off yolunda güven tazelerken, şampiyonluk için geri sayıma başlayan Eyüpspor, Vanspor ve Sakaryaspor’da haftayı galibiyetlerle kapattı.
TFF 2’nci Lig Kırmızı Grupta 28’inci hafta Pazar günü birbirinden zorlu oynanan 10 karşılaşmayla tamamlandı. Ligin 28’inci haftasında fileler 26 kez ağlarla buluştu. Bu 10 karşılaşmayı 2 ev sahibi, 6 deplasman takımı kazanırken, 2 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.
3 maç üst üste kaybederek zirve hattından uzaklaşan ve 6’ncı sıraya kadar gerileyen temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, geçtiğimiz hafta deplasmanda Vanspor’u, bu haftada evinde Pazarspor’u yenerek 2 maç üst üste galip gelip puanını 49 yapıp 5’inci sıraya yükseldi. Maçtan 3-0’lık farklı bir şekilde mağlup olan Pazarspor’da ise tehlike çanları çalmaya başladı. Karadeniz temsilcisi bu sonucun ardından 28’inci haftayı puan sız kapatarak 35 puanda kalıp haftayı 14’üncü sırada tamamladı.
Her hafta rakiplerin puan kaybettiği haftayı iyi değerlendiren Eyüpspor kazanmaya devam ediyor. İstanbul ekibi artık şampiyonluk için geri sayıma başladı. Eyüpspor, bu hafta deplasmanda karşılaştığı Bayburt Özel İdarespor’u 3-1’lik skorla yenmeyi başardı. Bu sonucun ardından en yakın rakibine 16 puan fark atarak 28’inci haftayı 68 puanla lider olarak kapattı. Düşme hattından uzaklaşamayan Bayburt Özel İdarespor ise puansız kapattığı haftayı 30 puanla 15’inci sırada kaldı.
Haftanın en önemli ve sonucu merakla beklenen maçında son haftaların formda ekibi Bodrumspor kendi sahasında Play-Off potası içine giren Sakaryaspor’u konuk etti. İlk yarısı golsüz sona eren maçın uzatma dakikalarında attığı golle Sakaryaspor güçlü rakibini 1-0’lık skorla mağlup ederek uzun bir aranın ardından rakibine yenilgi tattırdı. Bodrumspor en son yenilgisini temsilcimiz Kırşehir Belediyespor’a 3-0’lık skorla mağlup olarak almıştı. Bu sonucun ardından puanını 52 yapan Sakaryaspor 2’nciliğe yükselirken, 49 puanda kalan Bodrumspor ise 4’üncülüğe geriledi.
Geçtiğimiz hafta sahasında Kırşehir Belediyespor’a 2-1’lik skorla kaybeden Vanspor, Başkent deplasmanında moral buldu. Kırmızı-siyahlı ekip küme düşme hattında yer alan rakibi Mamak FK’yı 5-1 gibi farklı bir skorla mağlup ederek puanını 50 yapıp 3’üncülüğe yükseldi. Ligdeki 16’ncı yenilgisini Vanspor karşısında yaşayan Mamak FK ise bu sonucun ardından 24 puanda kalıp haftayı 18’inci sırada bitirdi.
Kırklarelispor’un çıkışı bu haftada devam etti. Kırşehir Belediyespor’u deplasmanda 3-2’lik skorla yenen Kırklarelispor daha sonra oynadığı tüm maçları kazanarak Play-Off’a göz kırptı. Yeşil-beyazlı ekip Ligin 28’inci haftasında deplasmanda Pendikspor’u tek golle yenerek puanını 47’ye çıkarıp haftayı 6’ncı sırada tamamladı. Bu yenilginin ardından 36 puanda kalan Pendikspor ise haftayı 12’nci sırada tamamladı.
Taner Öcal’lı Etimesgut Belediyespor’un muhteşem çıkışı devam ediyor. Bir ara küme düşme hattında yer alan ve oynadığı oyunla küme düşmenin 2’nci takımı ilan edilen Başkent temsilcisi Taner Öcal’ın takıma gelmesiyle birlikte üst üste 7’nci galibiyetini elde etti. Son oynadığı maçta deplasmanda Turgutluspor’u deviren Etimesgut Belediyespor, bu galibiyetin ardından puanını 46’ya çıkarıp haftayı 8’inci sırada tamamladı. Play-Off hattından uzaklaşan Turgutluspor ise bu sezonki 11’inci yenilgisini alarak 47 puanda kalıp haftayı 7’nci sırada kaldı.
Son haftalarda aldığı skorlarla Play-Off hedefinden uzaklaşarak orta sıralarda yer alan takım haline gelen Serik Belediyespor, deplasmanda küme düşme hattında yer alan 1922 Konyaspor’u konuk etti. Akdeniz temsilcisi mücadeleyi 2-1’lik skorla kazanarak puanını 43 yapıp haftayı 9’uncu sırada tamamladı. Bu yenilgin ardından 27 puanda kalan 1922 Konyaspor ise haftayı 17’nci sırada tamamladı.
Ligde hiçbir iddiası kalmayan ve kalan haftalarda prestij maçına çıkacak olan Tarsus İdmanyurdu, Kırşehir Belediyespor galibiyetinin ardından çıktığı 3 maçın 3’ünden de beraberlikle ayrıldı. Mersin temsilcisi Ligin 28’inci haftasında deplasmanda karşılaştığı Elazığspor’la 2-2 berabere kalarak haftayı yine 1 puanla kapattı. Bu sonucun ardından Tarsus İdmanyurdu puanını 39 yaparak haftayı 10’uncu sırada tamamladı. Düşme hattından bir türlü uzaklaşamayan Elazığspor ise bu skorun ardından 23 puanla haftayı 19’uncu sırada yer aldı.
Ligde hiçbir iddiası kalmayan bir diğer ekip ise Karacabey Belediyespor. Bursa temsilcisi Ligin 28’inci haftasında deplasmanda Sivas Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı ve her iki ekip haftayı 1 puanla kapattı. Karacabey puanını 37 yapıp haftayı 11’inci, Sivas ise 36 puanla 13’üncü sırada tamamladı.
Haftanın son karşılaşmasında ise küme düşme hattında yer alan Kastamonuspor deplasmanda ligden düşmesi kesinleşen Karabükspor’a konuk oldu. Mücadeleyi 1-0 kazanan Kastamonuspor puanını 29 yaparak haftayı 16’ncı sırada tamamladı. Karabükspor ise 2 puanla haftayı son sırada tamamladı.
TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup 29’uncu hafta maçları 18 Mart Perşembe günü oynanacak olan 10 karşılaşmayla devam edilecek. Ligin 29’uncu haftasında temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, deplasmanda Sakaryaspor’a konuk olacak.
28.HAFTANIN TOPLU SONUÇLARI: Kırşehir Belediyespor-Pazarspor: 3-0, Bayburt Özel İdarespor-Eyüpspor: 1-3, Bodrumspor-Sakaryaspor: 0-1, Turgutluspor-Etimesgut Belediyespor: 0-1, Kardemir Karabükspor-Kastamonuspor: 0-1, Sivas Belediyespor-Karacabey Belediyespor: 1-1, Mamak FK-Vanspor: 1-5, Elazığspor-Tarsus İdman Yurdu: 2-2, Pendikspor-Kırklaelispor: 0-1, Serik Belediyespor-1922 Konyaspor: 2-1.
29.HAFTANIN MAÇLARI (18 Mart Perşembe): Sakaryaspor-Kırşehir Belediyespor, Pazarspor-Mamak FK, Karacabey Belediyespor-Bodrumspor, Etimesgut Belediyespor-Sivas Belediyespor, Kastamonuspor-Turgutluspor, 1922 Konyaspor-Karabükspor, Kırklarelispor-Elazığspor, Tarsus İdmanyurdu-Bayburt Özel İdarespor, Eyüpspor-Serik Belediyespor, Vanspor Futbol Kulübü-Pendikspor
KIRŞEHİR BELEDİYESPOR’UN İKİNCİ YARIDAKİ FİKSTÜRÜ
29.HAFTA: 18 MART 2021 PERŞEMBE (Sakaryaspor-Kırşehir Belediyespor (Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu)
30.HAFTA: 24 MART ÇARŞAMBA (Kırşehir Belediyespor-Karacabey Belediyespor (Ahi Stadyumu)
31.HAFTA: 1 NİSAN 2021 PERŞEMBE (Bodrumspor-Kırşehir Belediyespor/Bodrum İlçe Stadyumu)
32.HAFTA: 7 NİSAN 2021 ÇARŞAMBA (Sivas Belediyespor-Kırşehir Belediyespor (Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi)
33.HAFTA: 11 NİSAN 2021 PAZAR (Kırşehir Belediyespor-Mamak FK/Ahi Stadyumu)
34.HAFTA: 15 NİSAN 2021 PERŞEMBE (Pendikspor-Kırşehir Belediyespor/Pendik İlçe Stadyumu)
35.HAFTA: 22 NİSAN 2021 PERŞEMBE (Kırşehir Belediyespor-Elazığspor/Ahi Stadyumu)
36.HAFTA: 28 NİSAN 2021 ÇARŞAMBA (Bayburt Özel İdarespor-Kırşehir Belediyespor/Genç Osman Stadyumu)
37.HAFTA: 5 MAYIS 2021 ÇARŞAMBA (Kırşehir Belediyespor-Serik Belediyespor/Ahi Stadyumu) 
38.HAFTA: 8 MAYIS 2021 CUMARTESİ (Kardemir Karabükspor-Kırşehir Belediyespor/Dr.Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu) (HABER: SALİH GÜNER)